Цитирай Първоначално написано от lp_feelthless
Най-странното нещо в живота ми! - две момичета ме обичат по едно и също време, което е супер нереално за мене , защото не съм първа хубост , никой до ся не ми е признавал, че има чувства към мене и така изведнъж се появяват тези две обожателки. Темата НЕ е е*авка и искам сериозно да се отнасяте към мене и да пишете съвети.
Та така: Едното момиче , което ме обича - е първата ми истинска любов. Много я обичах ( а може би и още имам чувства към нея ) и в крайна сметка тя тръгна с мене. Ходихме 3 месеца през които ни беше супер яко, + още един месец през който бяхме разделени, но пак си се държахме като гаджета. Но тя постоянно говореше за двама от най-добрите ми приятели - кой колко я кефи колко са яки и т.н. Ся няма да ви споделям всичко, но тфа е ситуацията горе-долу. А другата се появи в живота ми преди да речем 1 месец, когато първото момиче тръгна с друг (ние отдавна си бяхме разделени но все пак постоянно бяхме близки). Та това второ момиче ма си кефи и ся от както има чувства към мен сме в по-близки отношения, но не ходим. И след като първото момиче разбира за нас се оказва , че тя имала силни чувства към мен и иска да се съберем . Ииии ся ми е супер ши*ано и незнам какво да правя! Моля за помощ
мен ако питаш загърби миналото, а гледай настоящето