- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да се самоубия :(
Писна ми от всичко вече,писна ми!Трябваше да се самоубия още преди..когато страшно много го исках......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zashto ?![]()
животът трябва да се изживее за да му се предаде смисъл. Заради една несполучлива връзка не си заслужава да мислиш така
Добре, че се похвали. Ех аман от позьори.
Истинските самоубийци не разправят наляво-надясно за намеренията си.
Защото не мога да разбера как точно когато всичко е наред.Напълно наред и изниква някакъв проблем с моя приятел?Първоначално написано от d1d3to
Писна ми...нека прави каквото иска,ако иска да ми изневерява,аз вече съм притръпнала....защо изобщо съм се родила
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом тя е несполучлива целия ми живот е несполучлив,разбираш ли?Първоначално написано от Winstrol
![]()
Стегни се бе моми4е!
Какви са тея глупости.. Само щото сте се карали.. Мани го тоя и си намери друг. Просто е. Пък ти за самоубийство мислиш..
Недей така
![]()
Робинята на Quench
нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]
И аз бях като теб ,когато човека който до безумие обичам ме остави .Исках да умра и да не съм повече на тоя свят ,но знаеш ли не това е начина .Въпреки всичко живота е хубав и когато най-малко очакваш стават толкова хубави неща ,че се чудиш дали наистина това е твоя живот или живееш нечии друг!Помисли малко и ще видиш ,че съм права.От личен опит ти казвам всичко това! =D>
Има ли смисъл да се отчайваш за човек, когото не държи на теб и може да ти изневери?По-добре поговори с него и решете какво ще правите...
Оле на колко години си ти?! Замисли се честно върху това: Защо ще му правиш кефа да се самоубиваш?!? Хората като видят,че си слаба и уязвима и че се пречупваш лесно гледат да те смачкат просто... Така,че изобщо не показвай това.. Иначе много ще страдаш.. Забрави ги тези черни мисли и си помисли наистина за смисъла на живота и дали си струва да го загубиш заради някакво си момче,на което изобщо не му пука за тебе..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
абе и аз имам такива периоди.мисля оптимистично и вс е окей![]()
Така еПървоначално написано от w0sh
Животът е адът описан в Библията!
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
абе ти нали беше писала и друга тем само че там... дали е възможно той да те зарежи защото приятелите му са с по-големи момичета....Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
и доколкото си спомням каза че всичко е наред м/у вас и се обичате и даже правили сте били планове за след години какво ще правите... а сег тука съвсем различното твърдиш ... нещо не се вързва...![]()
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
МРАЗЯ тъпи малки разглезени пикли като теб! МРАЗЯ!!!
Ти знаеш ли изобщо к'во говориш, а?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Така си беше,но снощи изникна гаден проблемПървоначално написано от danny_f4e
![]()
![]()
И какво значи, само защото, имаш проблем и хоп веднага мислиш да се самоубиваш,абе момиче не се предавай толкова лесно всеки проблем си има решение,а сега се усмихни и се кефи на живота.И да не си помисляш повече за такива глупости успех!
![]()
Ми той ми говори такива неща,че ме накара да се замисля,че се е целувал с друга..например ми каза....ест,че ше целувам друга само с една няма интрига някак си....а после ми каза...ти ми нямаш доверие мислиш ли,че бих целунал някоя ей така?Вие мислите ли,че го е правил или се е бъзикал![]()
извинявай,че ще го кажа и не се обиждай,ама според мен това са детски истории.Когато първото ми по-"сериозно" гадже ме заряза,щях да се тровя с хапчета,не знам си кво...Не го направих естествено!И не виждам смисъл.Вземи и се осъзнай,момиче!Заради едно момче,заради това че сте се скарали,не си заслужава,ще го осъзнаеш някой ден!Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
От това,което прочетох мисля,че той не те заслужава и е имал наглостта да ти каже,че е целувал друга?Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
После казва,че не може да целуне друга и ти му нямаш доверие мотае те яко, по-добре ако не си щастлива скъсай и толкова.Това няма да е последната ти връзка, пък и незаменими хора няма
![]()
![]()
abeeee stia be izneveril i i krai umirame ne si strua za tva da se mre nameri ne6to po int i togaa ela da kaje6 4e 6e mre6