.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Искам да се самоубия :(

Писна ми от всичко вече,писна ми!Трябваше да се самоубия още преди..когато страшно много го исках......

фадфсд

животът трябва да се изживее за да му се предаде смисъл. Заради една несполучлива връзка не си заслужава да мислиш така

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Добре, че се похвали. Ех аман от позьори.

Истинските самоубийци не разправят наляво-надясно за намеренията си.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от d1d3to
    zashto ?
    Защото не мога да разбера как точно когато всичко е наред.Напълно наред и изниква някакъв проблем с моя приятел? Писна ми...нека прави каквото иска,ако иска да ми изневерява,аз вече съм притръпнала....защо изобщо съм се родила

Re: фадфсд

Цитирай Първоначално написано от Winstrol
    животът трябва да се изживее за да му се предаде смисъл. Заради една несполучлива връзка не си заслужава да мислиш така
    Щом тя е несполучлива целия ми живот е несполучлив,разбираш ли?

Мега фен
    Град
    SF
    Стегни се бе моми4е!
    Какви са тея глупости.. Само щото сте се карали.. Мани го тоя и си намери друг. Просто е. Пък ти за самоубийство мислиш..
    Недей така

Робинята на Quench

нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Цитирай Първоначално написано от d1d3to
    zashto ?
    Защото не мога да разбера как точно когато всичко е наред.Напълно наред и изниква някакъв проблем с моя приятел? Писна ми...нека прави каквото иска,ако иска да ми изневерява,аз вече съм притръпнала....защо изобщо съм се родила
    Мамка му и аз искам да се самоубия писна ми да живея и за какво? За да страдаш ли баси скапания живот значи пффффффф не ми пука аа не днеска трябваше да ме блъзне камиона пффффффффф

И аз бях като теб ,когато човека който до безумие обичам ме остави .Исках да умра и да не съм повече на тоя свят ,но знаеш ли не това е начина .Въпреки всичко живота е хубав и когато най-малко очакваш стават толкова хубави неща ,че се чудиш дали наистина това е твоя живот или живееш нечии друг!Помисли малко и ще видиш ,че съм права.От личен опит ти казвам всичко това! =D>

Мега фен Аватара на koalka
    Има ли смисъл да се отчайваш за човек, когото не държи на теб и може да ти изневери?По-добре поговори с него и решете какво ще правите...

Супер фен Аватара на miShle
    Оле на колко години си ти?! Замисли се честно върху това: Защо ще му правиш кефа да се самоубиваш?!? Хората като видят,че си слаба и уязвима и че се пречупваш лесно гледат да те смачкат просто... Така,че изобщо не показвай това.. Иначе много ще страдаш.. Забрави ги тези черни мисли и си помисли наистина за смисъла на живота и дали си струва да го загубиш заради някакво си момче,на което изобщо не му пука за тебе..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

абе и аз имам такива периоди.мисля оптимистично и вс е окей

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Така е

Животът е адът описан в Библията!

Град
    София
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето

Re: Искам да се самоубия :(

Писна ми от всичко вече,писна ми!Трябваше да се самоубия още преди..когато страшно много го исках......
    абе ти нали беше писала и друга тем само че там... дали е възможно той да те зарежи защото приятелите му са с по-големи момичета....
    и доколкото си спомням каза че всичко е наред м/у вас и се обичате и даже правили сте били планове за след години какво ще правите... а сег тука съвсем различното твърдиш ... нещо не се вързва...
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    МРАЗЯ тъпи малки разглезени пикли като теб! МРАЗЯ!!!

Ти знаеш ли изобщо к'во говориш, а?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Re: Искам да се самоубия :(

Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    абе ти нали беше писала и друга тем само че там... дали е възможно той да те зарежи защото приятелите му са с по-големи момичета....
    и доколкото си спомням каза че всичко е наред м/у вас и се обичате и даже правили сте били планове за след години какво ще правите... а сег тука съвсем различното твърдиш ... нещо не се вързва...
    Така си беше,но снощи изникна гаден проблем

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И какво значи, само защото, имаш проблем и хоп веднага мислиш да се самоубиваш,абе момиче не се предавай толкова лесно всеки проблем си има решение,а сега се усмихни и се кефи на живота. И да не си помисляш повече за такива глупости успех!

Ми той ми говори такива неща,че ме накара да се замисля,че се е целувал с друга..например ми каза....ест,че ше целувам друга само с една няма интрига някак си....а после ми каза...ти ми нямаш доверие мислиш ли,че бих целунал някоя ей така?Вие мислите ли,че го е правил или се е бъзикал

Супер фен
    Я горе главата!Стегни се малко бе момиче!Няма смисал от такива глупости заради една несполучлива връзка!
    Обичам те <3 !!!

Re: фадфсд

Цитирай Първоначално написано от Winstrol
    Щом тя е несполучлива целия ми живот е несполучлив,разбираш ли?
    извинявай,че ще го кажа и не се обиждай,ама според мен това са детски истории.Когато първото ми по-"сериозно" гадже ме заряза,щях да се тровя с хапчета,не знам си кво...Не го направих естествено!И не виждам смисъл.Вземи и се осъзнай,момиче!Заради едно момче,заради това че сте се скарали,не си заслужава,ще го осъзнаеш някой ден!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ми той ми говори такива неща,че ме накара да се замисля,че се е целувал с друга..например ми каза....ест,че ше целувам друга само с една няма интрига някак си....а после ми каза...ти ми нямаш доверие мислиш ли,че бих целунал някоя ей така?Вие мислите ли,че го е правил или се е бъзикал
    От това,което прочетох мисля,че той не те заслужава и е имал наглостта да ти каже,че е целувал друга? После казва,че не може да целуне друга и ти му нямаш доверие мотае те яко, по-добре ако не си щастлива скъсай и толкова.Това няма да е последната ти връзка, пък и незаменими хора няма

Град
    София
    abeeee stia be izneveril i i krai umirame ne si strua za tva da se mre nameri ne6to po int i togaa ela da kaje6 4e 6e mre6

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Така е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си