- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да се самоубия :(
Kvo se ma4i6 da q razbere6 kato tq samata neznae ni6to....Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Malka razglezena ligli4ka! Mi kato iska6 da se samoubiva6, prai go ve, kvo samo pi6e6 temi za gluposti i ni pita6 posle neiska6 da ni 4ue6 deto se vika...kvo iska6 da doidem da ti pomognem da se samoubiva6 li? E golemiq problem 4e se e mlqskal s nqkva, ama ti da ne mu vqrva6 4e ne go e prail ? mai nai veroqtno ne sa stignali samo do celuvki.... to ti si lape i toi te varti na malkiq si prast.
Sorry 4e ti go kazvam vsi4ko tova, no tova e koeto mislq po vaprosa![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
vseki ima trudni momenti...no ako taka se predava6 do nikude nqma da stigne6! jivota e truden,nie trqbva da budem silni!![]()
Ne E vAjNo Da Si VsI4ko Za VsEkI,a Ne6tO zA nQkOgO...zA sVeTa MoJe Da Si SaMo EdIn 4oVeK,a Za EdIn 4oVeK dA sI cEliQ sVqT...!!
Само аз ли си мисля че човека просто се е бъзикнал...но с момиче което няма чувство за хумор![]()
![]()
![]()
Той не ми е изневерил!Според мен говореше на бъзик..
Много пъти сме се карали и разеляли дори заради моята ревност...той какво ли не ми е приказвал за да ме убеди,че ми е верен,но аз пак го ревнувам и той днес на яд го каза сигурна съм...след това аз като му казах,че от нещата които говори не мога да разбера истината и той каза " по какъвто и начин да ти говоря ти трябва да знавш винаги истината!" и така.....
Ще ядем ли сладко?![]()
Давай,но нека има кръв![]()
Шматко проста,пича си е правил бъзик.К'во се стягаш и ти баси дървото си![]()
като тогава си толкова сигурна че е било шега,кво се впрягаш толкова?![]()
![]()
"kifla" napulno podkrepqm dumite ti i az taka mislq, ot li4en opit \/ ne se ot4aivai ot jivota zaradi tezi ne6ta
vsi4ko 6te se opravi 6te si 6tastliva ....
![]()
я се успокой пии една студена вода .. разклати си главата малко .. и пак помисли дали заслужава заради някой да си хабиш хубавия животПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
За самоубийство се изисква смелост и решителност. Не мисля, че ги имаш.
Имаш ли здравословен проблем? СПИН, Рак? Имаш семейство, приятели, гадже, нали?!
Престани да говориш глупости!
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ако мислех така до са да съм се самообила
стегнисе едвали има момиче което да не е изпитала сладката болка на любовта нали тай?![]()
Ми ся не е късно - самоубий се, с теб съм.Еее, не Ви ли писна малко трудност да видите и айде веднага ще се самоубия. И к'во на кой ще му дреме като се самоубиеш? Я се стегни, а не се дръж като дете и се бори с трудностите.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Go Ahead!
Самоубий се девойко.....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ako pyk polovinata vyv toq forum ne iskat da se samoubiqt shte e chudoChudq se samo kakvo iskash da ti kajem?Samoubii se ..ili ne go pravi ima i drugi neshto... Ne mojesh li da se setish,che vinagi ima za kogo ili za kakvo da se jivee. Az lichno syshto sum si go pomislqla...no si kazah i kvo..posle men nqma da me ima.. na drugite edva li shte im puka tolkova.Nikoe momche ne zaslujava takava..to ne e i jertva daje.
Predi 2 godini blizo bqh na ruba da se samoubiq,zashtoto me zarqza momcheto,koeto i do dnes obicham...e i kvo vijash oshte sum jiva.Reshih,che trqbva da si vurna i zatova ne napravih nqkoq glupost.Namirash si prichina i se borish dori da e nqkoq glupost
![]()
![]()
p.s.A i nali znaesh koi se samoubiva slaboharakternite i glupavi hora,nadqvashti se da oceleqt i da postignat neshto...ami ako ne ojiveesh?!
Абе я стига глупости - само позьорщина виждам тука ... какво искаш точно да направим не разбрах ... Как така ако тази връзка свърши, то целия живот свършва за тебе ...!?!??!? Като толкова ти е мерак - самоубии се пък после ще разказваш как е било!
@Jeuelle много ме кефиш с мненията си!![]()
Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Еми като не ти е стискало, стискай хуя ся...
Гледам, че @LitTlE_BeBsIiI - самоуби ли се бе, моето момиче?Я разказвай как стана?
![]()
WELLCOME
![]()
REJI SI VENITE I NA SVETA 6TE IMA EDNA OVCA PO-MALKO
True, trueПървоначално написано от w0sh
![]()
Големи сте разбирачи на тема самоубийство обачеЧе и съвети давате... Брех колко компетентна стана днешната младеж. Така ли бихте посъветвали ваш приятел - АМИ ДАВАЙ, САМОУБИЙ СЕ, НА КОГО МУ ПУКА? Все пак и без теб ще дойде новия ден, нали? Чудо голямо...
Ама кой да мисли...![]()
Първоначално написано от miteto
Незнам за тебе ама аз си подбирам приятелите. между тях нямам психически нездрави песвод самоубиици.
Глупаци.. говорите за самоубийството сякаш е някаква шега едва ли не...
Когато се сбълскате с него едва ли ще мислите същото..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Я cheer up! Ако всички се самоубиваха след първите разочарования човечеството отдавна да е изчезнало. Ако някой трябва да се самоубие това е този, който ти е вгорчил така живота!Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI