- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да се самоубия :(
Бейби, че тая тема сериозна ли е ?Първоначално написано от Lady Death
Няк'во лапе решило, че е модерно да се говори за самоубийство и ся търси някой, който да й съчувства и да си губи времето .. Ташак.
Ти на колко години си, че приказваш че няа смисъл да се живее?! Едва ли си на повече от 14/15 и живота е пред теб. Нетрябва заради едно разочарование да тръгваш да си режеш вените и т.н. Не си струва заради едно скарване или там каквото е станало(дори да сте скъсали) да се самоубиваш. Бъди малко силна ... защото щом от сега си почнала да се самоубиваш, че ти как ще се справяш с наистина трудните неща?! Стегни се, тоя живот не е лесен обаче ти е даден и трябва да се бориш за да живееш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Търсиш само съжаление.Я се стегни! Живота е пред теб а искаш за се самоубиваш.Какви са тия драми днешно време не знам...Верно че живеем в трудни времена ама някои хора просто прекаляват и се филмират твърде много! Недей така успокой се и гледай напред! Успех и лек ден!![]()
момиче успокой се живота не е свършил и аз исках да се самоубия даже направих опит натрових се с успокоителни но ме спшасиха и сега съм благодарен да живота е ши*ан има много болка,мъка, нещастие...и тн. но трябва да помним хубавите моменти в живота си за да оцелеем
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Точно защото не е сериозна.. нито пък видях едно сериозно мнение.Първоначално написано от Vladkoy
Никой не се сеща, че всъщност т'ва не е детска игра и не трябва да се шегува с такива неща.
До преди няма и месец и аз мислех така точно защото не се бях сблъсквала с него.
пожелавам ви да не се...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ne si struva za edno mom4e(ili myj ako e sa6tiq za koito be6e puskala tema)Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
![]()
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ми самоубивай се като ти е толкоз акала!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
я по сериозно да ни та рАзчекна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. недей да мислиш подобни работи за самообесване и тн. живей си живота не приемай работите навътре,сега ако на 14 мислиш така ти на 20 ще си останала без нерви,по-спокойно приемай заобикалящите те сабития и не се вманиачавай в някоя връзка просто направи каквото зависи от теб пък да става каквото ще!
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Първоначално написано от Violenza
Самоубийството е за душевно слаби хора.Не могат да се справят с проблемите си,а това да посегнеш на живота си е най-лесно,че и чат-пат получаваш някой завеян тийн да те съжалява (в бонус).Затова съм си обещал,че,колкото и гаден и напрегнат да стане живота ми,никога дори да не си помислям за самоубийство,защото по този начин само себе си се обиждам.
Що изравяте теми от преди 3 години?
ПП.w0sh е писал с лилаво преди![]()
![]()
![]()
jeezloxxy, виж на коя дата е пусната темата, преди да пишеш в нея!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!