.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Глупаци.. говорите за самоубийството сякаш е някаква шега едва ли не...

Когато се сбълскате с него едва ли ще мислите същото..
    Бейби, че тая тема сериозна ли е ?
    Няк'во лапе решило, че е модерно да се говори за самоубийство и ся търси някой, който да й съчувства и да си губи времето .. Ташак.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ти на колко години си, че приказваш че няа смисъл да се живее?! Едва ли си на повече от 14/15 и живота е пред теб. Нетрябва заради едно разочарование да тръгваш да си режеш вените и т.н. Не си струва заради едно скарване или там каквото е станало(дори да сте скъсали) да се самоубиваш. Бъди малко силна ... защото щом от сега си почнала да се самоубиваш, че ти как ще се справяш с наистина трудните неща?! Стегни се, тоя живот не е лесен обаче ти е даден и трябва да се бориш за да живееш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Търсиш само съжаление.Я се стегни! Живота е пред теб а искаш за се самоубиваш.Какви са тия драми днешно време не знам...Верно че живеем в трудни времена ама някои хора просто прекаляват и се филмират твърде много! Недей така успокой се и гледай напред! Успех и лек ден!

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    момиче успокой се живота не е свършил и аз исках да се самоубия даже направих опит натрових се с успокоителни но ме спшасиха и сега съм благодарен да живота е ши*ан има много болка,мъка, нещастие...и тн. но трябва да помним хубавите моменти в живота си за да оцелеем
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Vladkoy

Няк'во лапе решило, че е модерно да се говори за самоубийство и ся търси някой, който да й съчувства и да си губи времето .. Ташак.
    Точно защото не е сериозна.. нито пък видях едно сериозно мнение.
    Никой не се сеща, че всъщност т'ва не е детска игра и не трябва да се шегува с такива неща.

До преди няма и месец и аз мислех така точно защото не се бях сблъсквала с него.

пожелавам ви да не се...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Цитирай Първоначално написано от d1d3to
    zashto ?
    Защото не мога да разбера как точно когато всичко е наред.Напълно наред и изниква някакъв проблем с моя приятел? Писна ми...нека прави каквото иска,ако иска да ми изневерява,аз вече съм притръпнала....защо изобщо съм се родила
    ne si struva za edno mom4e(ili myj ako e sa6tiq za koito be6e puskala tema)
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Ми самоубивай се като ти е толкоз акала!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Под зелените смокини
    я по сериозно да ни та рАзчекна
    п.п. недей да мислиш подобни работи за самообесване и тн. живей си живота не приемай работите навътре,сега ако на 14 мислиш така ти на 20 ще си останала без нерви,по-спокойно приемай заобикалящите те сабития и не се вманиачавай в някоя връзка просто направи каквото зависи от теб пък да става каквото ще!
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от Vladkoy

Точно защото не е сериозна.. нито пък видях едно сериозно мнение.
    Никой не се сеща, че всъщност т'ва не е детска игра и не трябва да се шегува с такива неща.

До преди няма и месец и аз мислех така точно защото не се бях сблъсквала с него.

пожелавам ви да не се...

Самоубийството е за душевно слаби хора.Не могат да се справят с проблемите си,а това да посегнеш на живота си е най-лесно,че и чат-пат получаваш някой завеян тийн да те съжалява (в бонус).Затова съм си обещал,че,колкото и гаден и напрегнат да стане живота ми,никога дори да не си помислям за самоубийство,защото по този начин само себе си се обиждам.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Що изравяте теми от преди 3 години?

ПП.w0sh е писал с лилаво преди

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    jeezloxxy, виж на коя дата е пусната темата, преди да пишеш в нея!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си