- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хванах гаджето ми да се целува с най-добрия ми приятел
Значи пребирам се към къщи и реших да ида до гаджето да я вида ко прави че не беши на даскало днеска и кой да видя прет тях най-добрия ми приятел се натиска с гаджето . Оня кат го набарах здани му муцината от яд и омраза оная пишти риве хукна да се извинява аз само ми беши да ми скимти на главата. А няколко дена преди това беше го санувала в еротичен сън. Ари казах си че няма нищо това е просто сън . ХОРА МОЛЯВИ ДАЙТЕ САВЕТИ МИСЛА ЧЕ ТЯ НАСТИНА САЖЕЛЯВАШЕ ДА И ПРОСТЯ ЛИ КО ДА ПРАВЯ ИЛИ ДА НАБИЯ ОЩЕ ИДИНПАТ "НАЙ-ДОБРИЯ МИ ПРИЯТЕЛ"
То жената не е като човека.
заран ще направя шоу в училище
изкам да чуя мнениято на някой момиче
аз бих го парирал на място .. нека не може да дъвче копелето няколко дена да си спомня за тебе когато се опитва да си вкара нещо в устата освен езика на приятелката ти. Но това на момента.. иначе те съветвам да прекъснеш изведнъж тотален контакт и с ДВАМАТА. ти поне си от голям град предполагам, и можеш да си го позволиш, ДОКАТО АЗ ГЛЕДАМ ЕДНИ И СЪщИ МУЦУНИ ВСЕКИ ДЕН. МОМИчЕТАТА СА ГОЛЕМИ КУчКИ КОГАТО РЕшАТ ДА МИСЛЯТ С ... С КОЕ ЛИ МИСЛЯТ ОСВЕН С ГЛАВАТАда речем с задника си
![]()
не съм много голям град но много красиф гордея се с него ама аз приятела ми бая го поукрасих сплу 2 заба да го ебал целия по лицето го насиних утре нацяло ше го украсим пред цяло даскало
Аз на твое място не бих простила.Особено пък на него...той уж ти е приятел, а виж какво прави.С него пък повече няма да си говоря сигурно.Дори и да й простиш просто няма да е същото..
да праваси в момента много голяма злоба се заражда а не го накалцам на парчета
Приятел...истински...пфф моля ти се не ми говори...не е бил човека, за който го мислиш...истински приятел никога няма да го направи, но си реагирал доста импулсивно.До колкото се отнася за нея...поговорете.От колко време сте заедно? Понякога човек има нужда от малко разнообразие.Може би той е бил точно това за нея...може би го е направила без да чувства нищо към него...може би иска да продължи да е с теб...но само може би.
Ако имаш сила да им простиш -действай, но си имай едно на ум.. Ако нямаш, заебавай ги!
Животът е адът описан в Библията!
Бой до дупка. А тая курва я отебаваш....трябваше да ти присветне още като го е сънувала![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
биеш нея пък ебеш момчето, че да я е яд![]()
кой бе най-добрия ми приятел ли е човека???? => ти вероятно си същата кучка като нея.От колко време сте заедно? Понякога човек има нужда от малко разнообразие.Може би той е бил точно това за нея...![]()
Male male az ako bqh na tvoe mqsto daje i prez um nqma6e da mi minava da i prostq ... zapazi si dostoinstvoto. A na "priqtela ti" mu e nujen edin boi ta pone nqkolko sedmici da qde sas slamka..![]()
нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]
Male male az ako bqh na tvoe mqsto daje i prez um nqma6e da mi minava da i prostq ... zapazi si dostoinstvoto. A na "priqtela ti" mu e nujen edin boi ta pone nqkolko sedmici da qde sas slamka..![]()
нE сИ мИсЛи чЕ тE оБиЧаМ,щОм тИ sE лЮбУвАм..нA pAзArA вСиЧkO ГлeДаМ,нO нE вСиЧкО сИ kУпУвAм..[!]
Моето мнение еее че трябва да му набиеш шамарите и не са занимаваш вече с нито един от двамата (ся зависи от девойката може ако и тя изпитва необходимост от бой и на нея да и патнеш 1-2 шамара)![]()
So free
Яко бой по твоя приятел и повече никога не му обращай внимание,а за гаджету ти напсувай я на майка..... и не се занимавай повече![]()
кучка..не й прощавай ако питаш мен..изневярата е най-унизителното нещо..в крайна сметка ти си знаеш най-добре,но не заслужава прошка според мен.. пиши после кво си направил,че ми е интересно![]()
Мен ако питаш стой далеч и от двамата, няма ко да се хабиш за да прощаваш на тва момиче. Веднъж се е целувала с "най-добрия ти приятел", после ще има друг, а на края ще земе и да се разе*е пак с някой твой близък....А не не, такива да си ги нямаш.
Ти, кво, сега изтъкваш къв си бияч, гледам, че всяко твое мнение в тази тема е свързано с бой. И вместо да се правиш на гангстер, по-добре си подбирай по-внимателно приятелите и гаджетата...
неска оная курва ми паде на колене ала бала умолявами се да и проста че никога няма да направи така и че той я принудил
А на оня пидирас му збих забите вече е минус 4 заба опред яко насинен напрвих голямо шоу в училище
Еми тъпа работа..
Нито приятелката ти е прителка,
нито приятеля-приятел...
Остави ги и двамата!!!
аз щях и нея да набия...