- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хванах гаджето ми да се целува с най-добрия ми приятел
Бате, бате, хич не ти е добре на главицата... 1во аз съм момче...2ро от тоя въпрос дет ми го задаваш си прая извода, че въобще не си разбрал за кво става въпрос и кво имам впредвид...Земи първо прочети малко по-внимателно това, което е написано и тогава си прави плитките изводи.Първоначално написано от Winstrol
Съжалявам за оффа, но тоя малоумник ме изнерви.
тя наистина се разкаива да и проста ли
Не бе къче луд ли си как ше я земеш пак ти,не знаеш как ше ти се смеят.
знам ама кат я обичам
Бой до дупка на копелето и му бий 1 зарад мен !А на тая пача (не се извинявам) разкажи пред цялото даскало ква е п*тка и хич не се занимавай повече с нея.
![]()
![]()
![]()
Бе това за зъбите мн мн не вярвам, щото ще заведат дело с/у тебе.Ако аз бях с минус 4 зъба,сигурно щях да се самоубия,ма както и да е....Първоначално написано от svetlin92
За мацката ако не беше правил циркове в даскало,а си беше разчистил сметките на саме,можеше и да й простиш,въпреки, че е ПАЧАВРА, но сега мн ще те ебават, че си безхарактерно същество, дори и да не е тъй...
той да посмей да даде жалба ане му скрива житовота
ще го послушам негоБой до дупка на копелето и му бий 1 зарад мен ! А на тая пача (не се извинявам) разкажи пред цялото даскало ква е п*тка и хич не се занимавай повече с нея.![]()
abe ti na kolko si ? pff mnogo qsnu 4e nqma da i prosti6 ! tova e glupavo ! tq 6e ti slaga poga ti 6e i pravi6 evala taka li iska6 ?pak li iska6 da te napravi na glupak ?
Ем извинявай ама тая ква е бе..той я бил принудил ? Ми да се дръпне, да се развика, се нещо ще стане ама нема да го целуне, а тя кво е направила ? Айде шута и не се занимавай повече. Такива да ги няма при никой, щот веднъж направи ли го и край.. кво след време ако са заедно и някой дет тя си е харесала се нае*е с него и кво ще му каже АКО разбере ? " Ем той ме накара съжалявам наистина.." блааааааа тея истории на друг да ги разправя. А ако не се беше навил да отидеш до у тях да я видиш? Щеше ли да ти каже изобщо, а? НЕ !
Аве пубери много сте ми смешни мислете с главата си не се правете на супер герои ...щом тая рошла е решила да ти изневери значи от нея трябва да поискаш обяснение и само разправа ...какво е направило момчето ..може да е нямал избор, стига се излагайте и престанете с офтопиците!!!Първоначално написано от svetlin92
![]()
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
Мнението е единодушно,зае*и ги и двамата но накарай "приятеля" ти да разбере каква грешка е направил.Ако искаш и нея поступай,ще ти олекне,за мене 2те непростими неща са лъжа и изневяра,както решиш но само не й се връзвай и не й прощавай защото първо че ще ти се смеят,второ тя може да продължава да се вижда с някой без ти да знаеш,тя може и преди да се е виждала с него,но ти да не си знаел...
НЕ и прощавай!!!Ник'ва милост за такива!
![]()
![]()
![]()
ебати ако наистина ти беше фр нямаше да се целува с приятелката ти...отсвири ги и двамата,но не се бий с него...
@svetlin92, смачкай го от бой и нея и него и после се самоубии, както много от съфорумниците ни мислят да направят ...Не бе - бъзикам се - ама той наистина му трябва един бой, ама не е нужо да правиш "шоу" в даскалото си, просто за да се докажеш колко си мъж, или какъв "ГеНгСтЪ ШиТ" си (опъ - разписах се кат' фьешънче
). ЗА НЕЯ ПРОШКА НЯМА - НАПРАВИЛА Е ГЛУПОСТ, ДА СИ ПРИЕМА ПОСЛЕДСТВИЯТА!
Mii sPOred men prekrati vsqkakvi otno6eniq s tozi tvoi priqtel p1k ako smqta6 4e e iskrena porsti na momi4eto... ima momenti v koito ne misli6 za ni6ty i tezi ne6ta se sly6vat prosto taka.. i vse pak ako q obi4a6 trqbav da i prosti6 za6toto lubovta e da pro6avame na drygiq pove4e otkolkoto zaslyjava
AkO gResHa...PoPraVi Me!! - ChYkAsH nEq, VikAsH mOiTO imE???
Тръбатааааа тръбатаааааатва е спасението братле!
![]()
Кучката е виновна.. момчето просто в видяло шанс и се е възползвало. Кофти е 4е сте биле близки но.. Просто го заеби а не го дери. И аз съм чупил носове поради същата причина ама е много детско ..
Ако моята приятелка ми каже че има еротични сънища с моя най-добър приятел ще я направя на "две и половина", ще я зарежа за да разбере как да се отнася с момчетата по-нататък...
Задмониторен боец....Толкова ли нямаш акъл да помислиш малко над случилото се а не да разпитваш наляво и надясно колко тупаници да му удариш на приятеля ти. И ще ти кажа едно нещо. С бой нищо не се постига. Много повече боли когато го смажеш на думи. И извинявай че ти го казвам ама си яко ограничен.
Който иска можем да си попишеме
Не бих простила на нито един от двамата.Ако бях на твое място бих изразила още веднъж "благодарността" си за голямото "приятелство" от страна на момчето.Макар с бой нищо да не се постига,поне може да си изкараш ядът.А за момичето..колкото и искренна да е сама си го е направила и сега трябва да си носи последствията.
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Абсолютно правилноПървоначално написано от Scared Straight
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
тук ще използвам 1 любим мой лаф .. " Е*и Прее*авай но заради П*тка, П*тка не ставай ... "! ! ! и все пак зависи кое е момичето колко държиш на него и какъв ти е приятеля ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Аз бих простил на приятеля си
Защото жените са шеврантий тя като те обича какво си навира едика дето не и е работа ,а ко и на мен някой яка ми навре езичец ко да направя мажете са податливи
па ти ко се биеш баси биячите да еба неадекватните ЛАПЕШКА РАБОТА
Spored men "priqtelq" ti si e zaslujil boqa za momi4eto po dobre q ostavi
.kakvoto i da ti kazvat sega ne gi slu6ai da sa mislili predi da se celuvat :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P