.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Както казва fake, не е зле първо да се изясни що е то глобализация - макар че то се вижда, но все пак - малко светлина по темата:

http://novred.narod.ru
    Новият ред и неговия край

Напълно ЗА глобализацията съм.
    По -ред причини,..... и една от тях е ,че.....просто в днешно време , прогресираме благодарение на глобализацията,a именно: компютрите,мобилните телефони ,колите.........и още безброй технологични неща,защото благодарение на тези неща се развива целият свят,и благодарение на тях живееме.С глобализация животът ни ще е по добър!
    АЗ съм ЗА глобализацията!........
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Въпроса ми е малко тъп, но все пак какво точно алтерглобализацията?

Аз лично не виждам нищо лошо в глобализашията, както каза експлойтед, тя е логичното продължение на еволюцията на икономиката. А и колко и да сте против, глобализацията е неизбежна.

И все пак, световната икономика работи на своя потенциал. След всеки бум, идва рецесия, след това депресия, обновяване на капитала и всичко започва отначало...Като кръговрата на живота.

Теорията за трите съюза е много интересна. Не се бях замисляла. Само дано няма войни.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    София
    В същността на алтерглобализма е не сляпото отричане на глобализма като цяло, а отричането само на негативните му страни и градивната критика. Като пошлостта лъхаща навсякъде от англо-саксонската култура. Но от друга страна продукт на глобализма е и откриването и разпространяване на нови лекарства и тн, необходими на човечеството неща.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си