.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Къде отидоха онези времена....

Преди,бяхме малки,ходихме на училище харесвахме някоя съученичка.Отивахме с мисълта че пак ще може да я гледаме тайно докато госпожата по литература диктува поредния план Бяхме големи мъже правихме се на големите батки и биячи а всъщност не правихме нищо,беше ни страх от най-големите батковци в даскалото.След това взехме да правим простотиики преспахме с 2-3-4 съученички и взехме да не можем да ги поглеждаме когато сме в една стая После взехме да се разделяме на групички и от един голям и задружен клас през първите 2 години,на 3-тата 70% от хората станаха надъхани и не можеше да говори спокойно с тях.Когато се видехме по улиците ти им казваш "Здрасти" а те се правят че не е виждат И ето вече сме 12-ти клас,вече никой не идва на даскало.Всеки живее собствен живот приятелите станаха предатели,тези на който преди си споделял сега ти обръщат гръб.Тия който учеха 3 години сега са играчи и те не идват на даскало.А ние "тежкарчетата" който 3 години не ходихме сега сме прилежните ученици.Ходим на частни уроци,хабим парите който родителите ни са изкарали с пот на челото(поне моите родители така си вадят парите),ходим и учим с надеждата че като те приемат ще завършеш и ще осигуриш спокойни странини на хората който са те отгледали от парче месо ! След нема и 6 месеца целия този клас ще се раздели,приятелите който си имал от по малките класове ..... може повече никога да не ги видиш Любовта която си намерил и изгубил в това училище и тя ще остане там,сълзи и радост ще се затворят след последния учебен звънец...От малките деца които мислеийки че като се закачаме с някое момиче то ще ни хареса,младежите който си правихме списък с момичетата който сме спали...Мъжете който взехме книжки и возихме мацките с 1-2 години по малки от нас в на мама и на тати колите.Личностите който изградихме благодарение на училището и проблемите с който се сблъсквахме вътре в него...Всичко това вече ще е минало....
    Аз просто стоях на прозореца през 6-тия час на достадната втора смяна.... и осъзнах всички тези неща когато видях училищният двор в който бягах по физическо и бях добър ученик винаги носейки анцунга си...поне първата година,а сега съм този с дънките и кецовете който стои на стълбите и се присмива на по-малките който ги бягат и скачат защото учителя им го играе строг...
    Лека вечер на всички \/
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Супер фен
    Град
    Своге
    ei,brato bravo 4estno ti kazvam,4e me trogna adski mnogo.naistina godinite v dasaklo sa nai-hubavite godini!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Наистина, изключително трогателна темичка.Доста верни изводи си си направил, но за да достигнеш до тях е било наложимо първо да съзрееш достатъчно.

Колкото и да ти е трудно, опитай да запазиш в сърцето си най-приятните моменти, които си преживял в училище.След време, когато се натъжиш за класа и обстановката в даскало, затвори очи и си припомни онези прекрасни мигове.Ще се почувстваш по-добре,сигурна съм.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    ...В МоЯтА мАЛкА ... мЕчтА...
    Наистина адски трогателна тема...Поне си правя изводи и аз доакто съм още в училище,защото незнам да ли ще мога да свърша и 5 година в БГ за жалост и ще загубя всичко...Наистина много изводи до които по-обясними за мен причини съм си направил и аз.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Без коментар... =D>

трогателна темичк,а хубаво е че си осмислил всичко =D> не знам к'во друго да кажа ( в случея напиша)

Хубава тема.Аз пък съм стршно щастлив ,че завършвам и безтова едва се гледаме в училище ,когато сме там естествено.
    "Нима не би продал душата си, за да изплува над тая сган?... Той отдавна беше решил да я продаде, но липсваше добър купувач и това го отегчаваше."

Град
    У нас Си (=
    ХаХ, четейки го слушах песента Mad World на Gary Jules и се раплаках...хубава тема

Град
    kazanluk
    help.......nqkoi moje li da mi kaje versiq na ese na tema
    Savobodata i neinata cena.

kahn Бате(Како) колкото и да се ненавиждате един ден и те ще ти липсват
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Цитирай Първоначално написано от The-Cult
    Искрено се разсмях от коментара ти
    "Нима не би продал душата си, за да изплува над тая сган?... Той отдавна беше решил да я продаде, но липсваше добър купувач и това го отегчаваше."

Град
    Ботевград
    напълно същата история е и при мен .... като се замисля, още някога 1-2-3-4-5-6 клас още докато играехме в градинката, всички бяхме задружни, всеки ден знаех, че прибера ли се от училище отивам да играя с аверите, но с времето .... ето сега вече съм 11 клас почти пълнолетен, като се замисля от тази групичка някога "задружните" приятели, всеки е на някъде, кои извън страната, кои в друг град, та тези който останахме в квартала днес дори не си казваме здрасти! .... Както и да е когато започнах 9ти клас в ново даскало бяхме нова групичка, някой от старото школо
    някои с който тогава се запознахме, обикаляхме насам-натам, бяхме голямата работа, бягахме, в края на първия срок на 9ти клас бях с 230 извинени и 14 неизвинени, само 2ки и 3ки отгоре до долу.... Казах си това е, вторият срок не мърдам, но уви, започнах пак да бягам, но навреме ми казаха някоя дума и ми дойде акъла, както и да е оправих се, проминах без поправки или конспекти и тогава си пролича кой ми е приятел, всеки ревна защо аз нямам а той има, започнах 10ти клас, яката компания, като че ли вече не беше толкоз "яка" започнахме да се разделяме, докато накрая
    всеки си беше "нанякъде", както и да е, започнах да излизам със други, и ето сега останахме 5-6 човека който уж се уважаваме един друг... Сега 11 клас, тези който бяха "смотаняци" и "зубри"в 9-10 кл. сега не стъпват в училилище, висят по кафета насам натам "голямата работа" са, можеби защото по-рано съм минал по-този път си мисля, че сега това е тъпо, да се бяга, сега седа в час, с надежда да уча нагоре,
    да няма проблеми, да върви по вода, абе да излезне нещо от мен еебаси може ли да се живее с 300 лева ?
    Ами аз съм такъв човек, не обръщам внимание на малките неща, не се интересувам например от селянина който седи на съседния чин, дали е добре, дали има проблеми, неми дреме дали днес ще имам пет 2ки, важно е да съм добре и тези който ги имам за нещо да са добре, да нямат проблеми.... този който го познавам на здравей, здрасти, ако ще да мре, не ме интересува, защото с годините съм си доказал, че на тези "приятели" не им пука за мен, не разчитам на никой, освен приближените си, не се ядосвам че днес, имам пет двойки или че имам 2ка за срока,
    Ето на това съм се научил през годините според обстоятелствата, не ми дреме дали некой ще ми каже "здрасти" то си личи къв е щом 8 години сме били заедно а сега ме подминава, защото всички са зависливи затова е всичко ..

mn hubava tema 6tqh da se razpla4a
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    Монтана
    Браво, добре казано, добра тема.

Град
    Враца
    Хах, аз съм 8 клас, и все още ми е рано да се замислям, но съм сигурна, че и на мен ще ми липсват, макар, че сега сме разделени на "важни" и "неважни " Данооооо наистина да ми липсват, а иначе темата е екстра!!! Много добре е написана! \/

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    мн добре си го написал...а тъжното е,че всичко е истина
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Относно това за зубарите,аз стоя до един такъв..какво да ви кажа човека 3 години не мърдаше от даскало,взе сега книжка нищо че аз 8 месеца по-рано от него имам.Кара на баща си новата кола и е газар,не идва на даскало,ходи да позира че има много пари..А аз ли..?Аз стоя на даскало и си скъсвам гъзо от учене и карам на татко старата шкода 105л

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ФАК! Депресирах се!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Хах, аз съм 8 клас, и все още ми е рано да се замислям, но съм сигурна, че и на мен ще ми липсват, макар, че сега сме разделени на "важни" и "неважни " Данооооо наистина да ми липсват, а иначе темата е екстра!!! Много добре е написана! \/
    Дам
    Pure white

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    моя милост упорито е изхвърлила мисълта за завършването от съзнанието си - все се върти като тема, но никога не говорим за нея, говорим за изпити, балове, рокли, но не и затова, че е краят на един своеобразен цикъл, който няма да се повтори никога...и все пак още 4 месеца, аз не знам дали искам да идва...но в крайна сметка е неизбежно...дано оттогава напред да е още по-хубаво (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

нооого си прав аз също си мислех че хората които ме ненавиждат и аз тях няма да ми липсват, но е така...малко преди да завършим ние вече не ходехме на даскало всеки по своя път и на 24 май осъзнахме колко си липсваме и колко ни е тъжно че завършваме....и интересното е че сега след всичките дрязги и лоши думи които сме си наговорили всичко е простено и се виждаме и чуваме мн често
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

em nz za tvoq klas ama nie sme 2 g zaedno i ve4e celiq klas mse se otcepili!mrazq daskalo i vs pokrai nego!btw mn xubava istoriika

Аз съм в 11 клас и още от сега се говори за изпити,матури, балове и тн..Честно казано не искам да мисля на тази тема, не искам да приема, че след година и нещо всичко ще свърши...и как всеки ще си поеме по своя път и ще забрави какво е било...колкото и да сме различни и да се караме помежду си за смешни работи и каквито и глупости да са се случвали през годините си обичам класа и много ще ми лиспва.Не искам да губим връзка, искам да се виждаме дори с тези, които понякога ме изкарват извън кожата

Цитирай Първоначално написано от rubi
    нооого си прав аз също си мислех че хората които ме ненавиждат и аз тях няма да ми липсват, но е така...малко преди да завършим ние вече не ходехме на даскало всеки по своя път и на 24 май осъзнахме колко си липсваме и колко ни е тъжно че завършваме....и интересното е че сега след всичките дрязги и лоши думи които сме си наговорили всичко е простено и се виждаме и чуваме мн често
    Хубаво е че държите един на друг.Аз сега с приятелите който останаха на даскало много често спроим на тема коли,и вчера пак така спорихме и кога ходихме да хапваме кво стана въпрос,и си викаме заеби колите след 2 години всеки ще кара каквато кола иска..но тогава няма да сме един до друг че да спориме коя е по-добра...Жунлахме по една биричка от мъка и тфа беше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си