bravo bratle mn smislena tema ne mislq 4e imam koi zn kakvo da dobavq iskah da te pozdravq otdavna ne s1m vijdala nqkoi taka otkrito da si govori za problemite i da se opitva da pomaga radvam se 4e pone ne si se ozlobil i ti zaradi tiq kalpazani kakto ti gi nari4a6 i mene me tormozeha edni t1panari predi kato cqlo s1m dob1r 4ovek horata koito sa me opoznali me haresvat blagodarq im za koeto trudno e da razbere6 4ovek koito sam ne moje da si izrazi trevogite imam predvid komplexite na tiq mom4eta ponqkoga se zamislqm 4e i na tqh ne im e mn lesno oba4e kato se zamislq i za sebe si vse se nadqvam 4e 6te gi zabr tiq lo6i momenti nqkak si ne iskam da jiveq s tiq spomeni 6toto mi nosqt s1mneniq za samata men daje i da znam 4e obidite im ne sa bili istini i 4e boq edva li tolkoz mn s1m si go zaslujavala ama kakto i da e de radvam se 4e v momenta ne6tata krai mene sa nared prosto se staraq sega tova koeto na men mi e bilo da ne si go izkarvam na po malkite tova e ^dolu nadqvam se 4e ostlite 6te se sprt i nqma da davat da gi ma4kat vs hubavo vi jelaq