- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ААА ? странно?
а ве имам приятел на 14 е и мн обичам да се натискаме ама има 1 проблем: точно като почне да ме обарва и веднага свършва в гащите още! може ли да ми помогнете от годините му ли е? ПЛС искам секс![]()
Пишльо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дай си номера, кажи от къде си и секса е уреден![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
ами да от годините е ,а може и някякъв проблем да има...
ама вие не сте ле малко малки за секс ве????![]()
а ти на колко си години
Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.
Хахах лелеЕми от годините е.. малко сте малки още..
![]()
автора ли на колко е или аз?
Amiiiiiiiii Barzo svar6vane za dr ne se se6tamama toi e malak taka 4ee e normalno pak ... Za6to li mi e tolkova poznato ...
![]()
![]()
Emm nezabravq 4e ima i prast4eta za celata :P
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
malki vie puk nqma malki koi kogato iska go pravi a i sa na 14 ne bix kazal 4e sa malki //po temata ne bi trqbvalo no se radvai 4e mnogo go vuzbujda6![]()
Я неупреквайте децата, че са били малки!!! Яко секс и тва е хахахаха :P Та да се върна на темата! Ми най добре е да отиде на лекар и така ще разберете какво му има!![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
+1Първоначално написано от !?
i bez da ti se namesvam v lichniq jivot , am ti malko rano za sex![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ami ne mislq 4e sum malko a na 15 sum az ... mi toi 6te go e sram da otide na lekarkvo praim?
![]()
![]()
![]()
sao ne mi stana qsno ti kfo iska6 , do kolkoto vijdam iska6 sex - nameri si dr togavaПървоначално написано от Swe3tbaby
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
are prez denq tam da si prasne 2 3 chikii i posle ve4erta probvate i moje stana kvi lekari to e napylno narmalko prosto da se otpsune i shte stane)
LIVERPOOL FOREVER !!!
a be kvi lekari vi gonqt..toi sega kato e stanalo taka se e pritesnil za svetovno kaji mu 4e nqma problem da se otpusne i tolkova sha stana![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Kaji mu da se nauchi da se obarva i bez tvoq pomosht ili utroi obarvaneto.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
hahahahaha v detskata gradina i sex li vi davat da pravite?! to na 14 trudno da te zadovoli. a ako ti si na 14 su6to ... nqmam dumi prosto![]()
![]()
hahaha RAZVRat na 14 godini se ebat kat zaici tctct taq dne6nata mladej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe dqca vii o6te nz ko se kazva sex la ujas
![]()
![]()
a pak toiq kat svarva da ne e edinstveniqt zemi si nqkoi po golqm s po golqm deto ne svar6va KATO AL BANDI NA 1 vata min
![]()
![]()
ji otka4a ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
__________________________________________________ ___________ НиКоГа Не ТиЧаМ СлЕд МоМчЕ И АвТоБуС. СеЛдВаЩиЯт Е СлЕд 5 МиНуТи =D> =D> =D>
Точно!!!Нямам какво да добавя простоПървоначално написано от мече гризли
![]()
![]()
ПС - На момчето нищо му няма . . . като не е правил секс и като е малък така ставаПлюс т'ва ако преди т'ва си бие няколко чекии и след т'ва едва ли ще свърши толкова бързо
![]()
ох мерси хора ще експериментираме утре... а доколкото да си намеря друг
МОЖЕ ДА Е ПИШЛЬО АМА javascript:emoticon('')
RazzСИ ГО ОБИЧКАМ :P :P
мерси много отново[/quote]
![]()
![]()
какъв е тоя бе алеле за такива като тоя има филми като американски пай 6
:P
хахахаха..ами на този етап можеш само да си мечтаеш за секс...той само като те види гола и ще е финиширалили търсиш друг щом пък толкова ти се прави секс..или чакаш гаджето да порасте
![]()