.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

ААА ? странно?

а ве имам приятел на 14 е и мн обичам да се натискаме ама има 1 проблем: точно като почне да ме обарва и веднага свършва в гащите още! може ли да ми помогнете от годините му ли е? ПЛС искам секс

Пишльо

Дай си номера, кажи от къде си и секса е уреден
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Град
    Плевен
    ами да от годините е ,а може и някякъв проблем да има...
    ама вие не сте ле малко малки за секс ве????

Град
    Пловдив-София
    а ти на колко си години
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Ахахахахахахахахахах ПИШЛЬО!
    [img][/img]

Град
    София най-голямото село в БГ
    Хахах леле Еми от годините е.. малко сте малки още..

Град
    Плевен
    автора ли на колко е или аз?

...

Amiiiiiiiii Barzo svar6vane za dr ne se se6tam ama toi e malak taka 4ee e normalno pak ... Za6to li mi e tolkova poznato ... Emm nezabravq 4e ima i prast4eta za celata :P
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

malki vie puk nqma malki koi kogato iska go pravi a i sa na 14 ne bix kazal 4e sa malki //po temata ne bi trqbvalo no se radvai 4e mnogo go vuzbujda6

Я неупреквайте децата, че са били малки!!! Яко секс и тва е хахахаха :P Та да се върна на темата! Ми най добре е да отиде на лекар и така ще разберете какво му има!
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Град
    *in a pink dream*

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от !?
    Amiiiiiiiii Barzo svar6vane za dr ne se se6tam ama toi e malak taka 4ee e normalno pak ... Za6to li mi e tolkova poznato ... Emm nezabravq 4e ima i prast4eta za celata :P
    +1
    i bez da ti se namesvam v lichniq jivot , am ti malko rano za sex
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

a

ami ne mislq 4e sum malko a na 15 sum az ... mi toi 6te go e sram da otide na lekar kvo praim?

Re: ААА ? странно?

Цитирай Първоначално написано от Swe3tbaby
    а ве имам приятел на 14 е и мн обичам да се натискаме ама има 1 проблем: точно като почне да ме обарва и веднага свършва в гащите още! може ли да ми помогнете от годините му ли е? ПЛС искам секс
    sao ne mi stana qsno ti kfo iska6 , do kolkoto vijdam iska6 sex - nameri si dr togava
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

are prez denq tam da si prasne 2 3 chikii i posle ve4erta probvate i moje stana kvi lekari to e napylno narmalko prosto da se otpsune i shte stane )
    LIVERPOOL FOREVER !!!

a be kvi lekari vi gonqt..toi sega kato e stanalo taka se e pritesnil za svetovno kaji mu 4e nqma problem da se otpusne i tolkova sha stana
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    a be kvi lekari vi gonqt..toi sega kato e stanalo taka se e pritesnil za svetovno kaji mu 4e nqma problem da se otpusne i tolkova sha stana

Мега фен Аватара на amatorium
    Kaji mu da se nauchi da se obarva i bez tvoq pomosht ili utroi obarvaneto.
    Eating isn't cheating - Arnold

hahahahaha v detskata gradina i sex li vi davat da pravite?! to na 14 trudno da te zadovoli. a ako ti si na 14 su6to ... nqmam dumi prosto

Цитирай Първоначално написано от rumka88

+1

Град
    Na sedmoto nebe
    Цитирай Първоначално написано от ```o7ka43na7a```
    Цитирай Първоначално написано от rumka88

+1
    +585960576060

hahaha RAZVRat na 14 godini se ebat kat zaici tctct taq dne6nata mladej abe dqca vii o6te nz ko se kazva sex la ujas a pak toiq kat svarva da ne e edinstveniqt zemi si nqkoi po golqm s po golqm deto ne svar6va KATO AL BANDI NA 1 vata min ji otka4a ..
    __________________________________________________ ___________ НиКоГа Не ТиЧаМ СлЕд МоМчЕ И АвТоБуС. СеЛдВаЩиЯт Е СлЕд 5 МиНуТи =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от мече гризли
    hahaha RAZVRat na 14 godini se ebat kat zaici tctct taq dne6nata mladej abe dqca vii o6te nz ko se kazva sex la ujas a pak toiq kat svarva da ne e edinstveniqt zemi si nqkoi po golqm s po golqm deto ne svar6va KATO AL BANDI NA 1 vata min ji otka4a ..
    >
    Точно!!!Нямам какво да добавя просто
    ПС - На момчето нищо му няма . . . като не е правил секс и като е малък така става Плюс т'ва ако преди т'ва си бие няколко чекии и след т'ва едва ли ще свърши толкова бързо

ох мерси хора ще експериментираме утре... а доколкото да си намеря друг
    МОЖЕ ДА Е ПИШЛЬО АМА javascript:emoticon('')
    RazzСИ ГО ОБИЧКАМ :P :P
    мерси много отново [/quote]

Град
    Kyustendil
    какъв е тоя бе алеле за такива като тоя има филми като американски пай 6 :P

хахахаха..ами на този етап можеш само да си мечтаеш за секс...той само като те види гола и ще е финиширал или търсиш друг щом пък толкова ти се прави секс..или чакаш гаджето да порасте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си