- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля си, че най-добрата ми приятелка е влюбена в гаджето ми
abe horca mislq 4e nai-dobrata mi friendka e vlubena v gadjeto mi....kak da razbera s1s sigurnost?redno li e da q popitam?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
Mда .. мен ако питаш най-добре попитай нея макар че тя може да отрече зависи от това колко добра приятелка ти е ! Но ако не стане номера,наблюдавай я внимателно как гови с него,как го гледа . Според мен ти най-добре би надушила,ако има нещо към него!Успех..![]()
aZ sym Si Az I nE Me eBe zA vAs!
misi mislq 4e si prava..nqki drug 6te kje li mnenie?
![]()
Еми питай я и ако отрече й кажи,че така изглежда и затова си мислиш така
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от ThePowerOfLove
i az mislq 4e nqma da ti kaje ako si go haresva![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
А ти защо мислиш, че тя е влюбена в него.Видяла ли си нещо,чула ли си или просто си личи?
И аз мисля че няма да ти каже.Но ти как стигна до този извод може пък да си въобразяваш все пак ти е най-добра приятелка.Проучи как стоят нещата и разбери истината.![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq