- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- с кой от форума се познавате лично :)
Ем не помня вече Axxxel и имаше една BebeTooO нещо такова ... и отделно още 5 -6 човека дет само съм ги виждала пред НДК![]()
Ъъ, да, знам му майспейса, ама не умирам от желание да се запозная с него, само отбелязах, че го знам кой е. (:Първоначално написано от RAWRRR
malko hora![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Пише се "с кого от форума..", а не "с кой"![]()
Иначеее с quench, SINDEL, Fuckin'Hostile, shadow4e и Death whore (е, сори, не помня как точно беше ник-а) засега.
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
^
Къдлинка (Фелис) и тези, които познава и тя, за да не изброявам отново. Плюс... има един jony, който пише рядко и е приятел на бившия ми.. И май тва е..
![]()
Робинята на Quench
С Psychopath* сме от един клас![]()
иначе познавам една мацка но не помня ника и`...
...а ScionOfStorm често съм го засичала по
улиците, но не го познавам лично , както и да е...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Добре бе, позволявам ти, чувствай се висока.Първоначално написано от Desi_etnies
И те познавам!
..заедно още с Тошо, Геш, брейн стю, November rain (която сигурно вече не ме помни...) и още някой, който положително забравям... мм, също и аз съм БЪЛГАРЧЕ и фейк. Но пък те не знаят, че съм от форума
Ама ако се сетят за Крис Калчева, покрай нея се засякохме в някво кръчме..
ХахахаПървоначално написано от Deus ex machina
Е ние не сме ли на една височина с теб? То егати колко време мина от последния път, когато се видяхмеее.. :Д
Ей,щом си виждала Сави/новембърката/, би трябвало да знаеш и Сараби*?
Мисля, че е време за..форумна среща на познати лица..![]()
Запознах се и с лайк бодом. (:
What you give is what you get!
вярно ве, и вики я знам, даже тези дни май се бяхме засякли в библиотеката. аз съм цели 173 по последно мерене хахаПървоначално написано от Desi_etnies
183 като си обуя обувки. ако ще се виждаме, слагай едни платформи, да све равностойни.
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
RAWRRRПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Коя пък е Калчева? Дай снимка и кажи от къде си икъде сме се засяклиПървоначално написано от Deus ex machina
![]()
Еее, аз съм с много малко над теб. :>Първоначално написано от Deus ex machina
А ти не обувай толкова високи обуща, че ще ми е некомфортно като си по-висока от мене.![]()
What you give is what you get!
еми, да дойда боса освенПървоначално написано от Desi_etnies
в този ред на мисли, що не пуснеш една тема да сберем народа петък, събота... нещо такова?
Deus ex machina, s nqkoe drugo bulgarche e bila. Q predi men, q sled men, po vreme...neshto obache ne sam bil sred uchastnicite.
ъъъъ.... може и аз нещо да оплетох историите.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
абе карай, зле съм.
![]()
Deus ex machina, пооплете се наистина. Малко тъпо се получи, не мислиш ли? Кажи нещо повече все пак. Интересно ми е кой ме е замествал![]()
боже мой![]()
![]()
значи има двама които притеснително много приличат на вас. извинявам се за грешката....
![]()
![]()
![]()
Абе ти си кукувица! Тука има няква простотия, ама не знам от ъде ми лъха. И к'во, пихме бирички и ромчета, приказваме си, обсъдихме политиката на форума...?