- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- с кой от форума се познавате лично :)
С Mem0reX i aLaKazAm![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
в повечето други форуми си организират срещи хайде и ние да си ораганизираме и да се събираме поне един път в месецаПървоначално написано от RaZcAkVa6tIq
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ооо?!?!Първоначално написано от Lake_bodom
Вчера се запознах с Марти /абсолют ми/, exploitedteen и Boot.![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от Desi_etnies
Мда, и аз пих кафе с тях тримата, на другия ден бирички и съм особено доволна.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Хаха, супер. Ти към колко се видя с тях..че ние с теб не можахме да се засечем.Първоначално написано от Felis_Dirus
What you give is what you get!
Ами то и тук се организиратПървоначално написано от ludia_s
...Но аз не ходя
...Дори и вие щом искате толкова много,също можете на организирате...Лятото на 2007 много се правеха
![]()
преди 1-2 седмици се запознах с Desi_Etnies,exploitedteen,Fuckin'Hostile и Sticky.![]()
ем аз ... знам само 1![]()
![]()
![]()
и тя ееееее who_is_he![]()
![]()
плюшка
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами лично се познавам с ЦвЕтИтО.
Запознахме се преди 1 година в скайп.Много чаровно и мило момиче е радвам се че се познавам лично с нея
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
Познавам доста хора от форума, но с повечето съм се запознавала преди много време...
Една от най- добрите ми приятелки е милото гърлче, вашата модераторка... ( не отдавайте голямо значение на факта, че не ми е отдала специално внимание)
Други
p4elata_brumze, Kelly_Bundy,noex, fake, Dete_Idiot,Momchence, Aia, traffic, xaxo_xixi, Jamalska, machoka, coki, ceco, alex, npocTo^a3^F, Idem_Ot_Selo, Methichal, priti_kiti,bogicata,TheNightRider,Darth_Revan, Snoopy_F,
ааа естетсвено и wan'a'doo, която също ми е една от най- добрите приятелки
има със сигурност и други, за които в момента не се сещаме, за което ги моля да ме извинят...
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
ам дебелото момче (HePeaJIeH)![]()
![]()
ей, надъхани женски индивиди от Шуменския и Варненския окръг, пишете ми, че мамата си (т-ъ-ъ-ъ-т)
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
^ Е тоя тука горе...Ушатия с него се знамОстаналите са ЦвЕтИтО alex
![]()
Първоначално написано от RaZcAkVa6tIq
Ако има безплатно пиене + красиви пияни пички ще дойда и аз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
с хлебарката Гошко![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
e ti pa ve4e si nahalen da go evaПървоначално написано от 5StaR
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Аз познавам лично само SeXy_GrQh_{}![]()
![]()
Но искам да познавам много повече хора от форума...
![]()
![]()
хмм лично? да видим .. хах с мн малко хора се познавам лично .. и те повечето не пишат мн често тук .. с didka-pitka,e_l_i_z_a, лидка имаше рег туга и беше мега фен ама къф и беше ника .... нещо като lidka-pifka .. абе нз не помня точно ии little_devil_f маи така се пише.. SiLvEtOoO ми е братчедка аз я зарибих да влиза ама тя влезе 5 6 пъти и се отказа
още кои .. а fiona или нещо такова.. елитуу от русе я знам коя е понеже още мин год си спомням че 2те бяхме що годе единствените русенки тука и я бях засякла на панаира тогава.. ии още кои ... маи тфа са... хах но повечето са с някакви рангове от сорта на "новак" или "супер фен" .. а знам и kimi_raikonen иии enjoy_the_love ili enjoy the love не мога да се сетя как точно беше.. та какво мисля за тях? елиза ми е идеала как едно момиче трябва да изглежда .. (само до там .. др нема коментирам..) хахх литтле девил си ми е много добра фр така че е пич.. силвенценцето ми е братчедка нея много си я уважавам ... фиона е метълчее ии любимата и група е ее е моита стара любима група.. именно наитуиш ... кими раиконен не става.. прекалено се надува "вижте ме кои съм аз.." нз мн мразя такива хора .. та единствената връзка дет поддържам с някои от тях е с литтле девил със силвето и от време на време с лидка . туи тоо
бахти пак се улях да пиша
![]()
S nikoi,no iskam da se zapoznaq.
Offfff skuka..........
С никой!![]()
Първоначално написано от comics