хмм лично? да видим .. хах с мн малко хора се познавам лично .. и те повечето не пишат мн често тук .. с didka-pitka,e_l_i_z_a, лидка имаше рег туга и беше мега фен ама къф и беше ника .. .. нещо като lidka-pifka .. абе нз не помня точно ии little_devil_f маи така се пише.. SiLvEtOoO ми е братчедка аз я зарибих да влиза ама тя влезе 5 6 пъти и се отказа още кои .. а fiona или нещо такова.. елитуу от русе я знам коя е понеже още мин год си спомням че 2те бяхме що годе единствените русенки тука и я бях засякла на панаира тогава.. ии още кои ... маи тфа са... хах но повечето са с някакви рангове от сорта на "новак" или "супер фен" .. а знам и kimi_raikonen иии enjoy_the_love ili enjoy the love не мога да се сетя как точно беше.. та какво мисля за тях? елиза ми е идеала как едно момиче трябва да изглежда .. (само до там .. др нема коментирам..) хахх литтле девил си ми е много добра фр така че е пич.. силвенценцето ми е братчедка нея много си я уважавам ... фиона е метълчее ии любимата и група е ее е моита стара любима група.. именно наитуиш ... кими раиконен не става.. прекалено се надува "вижте ме кои съм аз.." нз мн мразя такива хора .. та единствената връзка дет поддържам с някои от тях е с литтле девил със силвето и от време на време с лидка . туи тоо бахти пак се улях да пиша