.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Как да и кажа да направи нещо за себе си ?

Здравейте на всички ,

имам следния много сериозен и същевременно малко неудобен проблем.
    Запознах се с едно момиче , страхотен човек , пасваме си супер много.
    Освен това мога да кажа че ме приявлича и че за мен е наистина красива.
    Излизаме заедно и общо взето нещата се получават.

Обаче има един проблем...

Тя не се обезкосмява.Изобщо.Черноко са е и това просто ме побърква.Не за пръв път попадам в подобна ситуация и вече започвам да мисля че и аз мога да направя нещо по въпроса. Иначе това ще е поредния готин човек който ще изоставя.

Въпроса ми е предимно към вас момичета. Как да кажа на приятелката си да направи нещо за себе си? Без да я обидя..?

Извинявам се на модераторите ако темата не е на правилното място.

A edin vaprost kam tebe kak taka ne se obezkosmqva izob6to ili do nqkade kade propuska da mahne kosmite? A po temata emi podhodi otdale4e uj slu4aino i kato si govorite i pokaji kak trqbva da stoqt ne6tata spored tebe za kosmite i momi4etata a tq trqbva da si napravi izvoda kak e pri neq i da se zamisli.Znam li nameknii po nqkakav na4in i ako ne daistva i go kaji bez da q zasqga6
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Ами проблема е основно по ръцете...

Май е от тези които са на принципа че през зимата може да се мине и без това...

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от vargvv

pre4at ti kossam4etata po racete na momi4eto ?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

e 4e te zimata ne se vijdat nali hodi s bluzki s dylgo rykav4e kato se stopli sigurno 6te si gi mahne nqma da hodi s potni4e i s kosmati ryce q

Дами , не ме вземайте на мезе. Не бих си регнал ник тук и да направя специална тема ако не беше кофти положението.

Готина блузка с къс ръкав , чисто бяла нежна кожа .... и черни косми....

Иначе да , в много от ситуациите бих могъл да се абстрахирам. Аз също не съм перфектен. Но някак си без този дребен проблем живота ще е още по хубав. Единственото което ме е яд е че това е работа за 20 минути...

Ako naistina q haresva6e tolkova mnogo kolkoto tvardi6,nqma6e da se hva6ta6 za tolkova drebno ne6to kato kosmi po racete.
    Kato pro4etoh temata si pomislih,4e stava vapros za ne6to po-seriozno kato naprimer da ima mustaci ili nekvi gadni kosmi na takiva po vidimi mesta.Tova naistina e otvratitelno,ama sq za racete...
    A pak otnostno tova,4e mislela 4e zimata moje i da mine bez tova,ne mislq taka.Koito ima navika da se obezkosmqva go poravi postoqqno.Ako tq po princip si maha kosmite na racete,6te gi maha i zimata,za6toto 6te q draznqt nezavisimo,4e ne se vijdat,ako e sviknala da nqma kosmi.Az li4no sum vijdala momi4eta s potnici i kosmi po racete
    naistina ne e priqtno,ama nqkoi nqmat navika da gi mahat tam.Ako tolkova ti pre4i i go kaji po-diskretno.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хмм в подобни случаи не мисля, че намекът би решил проблема.Не е сигурно и дали тя въобще ще разбере какво се опитваш да и кажеш.По-добре повдигни тема от вида на "Какво би променла в мен визуално/вътрешно".След като тя се изкаже, ти вземи думата и така.

П.С-Не разбирам изказвания от рода-Нали е зима, не е необходимо да се обезкосмявам, като ходя с дълъг ръкав,никой нищо няма да види.Та нима вие се обезкосмявате само от естетическа гледна точка?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Та нима вие се обезкосмявате само от естетическа гледна точка?
    ау, извинете
    по ръцете космите от ква друга гледна точка да ги махаме?
    Boots and braces don't make racists!

Не знам аз лично на гърдите редовно си ги махам, най - малкото щото и на мен са ми неприятни...

Благодаря ви за помощта. Ще продължавам да мисля по въпроса. Просто никак не ми се иска да я накарам да се чувства кофти..

Още идеи са добре дошли...

Ами,миличък,като не ти харесва не ходи с нея!

Супер фен
    Град
    Своге

Дами , не ме вземайте на мезе. Не бих си регнал ник тук и да направя специална тема ако не беше кофти положението.

Иначе да , в много от ситуациите бих могъл да се абстрахирам. Аз също не съм перфектен. Но някак си без този дребен проблем живота ще е още по хубав. Единственото което ме е яд е че това е работа за 20 минути...
    kompleksar
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Леле, изоставам Аз космите по ръцете не искам да си ги пипам изобщо - и без това лятото стават руси и не се виждат, пък дори и като са по-тъмни... ми не съм като горила някаква, не смятам, че е грозно.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge

kompleksar
    и как стигна до този извод че е комплексар......
    а до автора:подхани някакси тема за това и я питай "ти не би ли искала или не си ли си мислила да се обезкосмиш" ала бала
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Щом се хващаш за толкова малко "нещо",не знам

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Леле, изоставам Аз космите по ръцете не искам да си ги пипам изобщо - и без това лятото стават руси и не се виждат, пък дори и като са по-тъмни... ми не съм като горила някаква, не смятам, че е грозно.
    Мхм.. и аз съм така..

Робинята на Quench

Всеки сам си преценява дали ще си маха космите по ръцете. Явно момичето е решило да не си ги маха. Това си е нейно решение и не мисля, че е редно да й правиш намеци или да й го казваш директно. След като не я харесваш такава, каквато е, най-добре си потърси друга!

Според мен много тъпо ще й стане,
    ако й кажеш...
    все пак тя си преценява
    и тя може да не харесва нещо в теб...

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от radito

kompleksar
    а до автора:подхани някакси тема за това и я питай "ти не би ли искала или не си ли си мислила да се обезкосмиш" ала бала
    ami ne vijda6 li kak se vliqe ot takiva malki i tupi ne6ta,jivota mu e 6tql da bude po hubav xaxaxa ebati sme6nika
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Та нима вие се обезкосмявате само от естетическа гледна точка?
    ау, извинете
    по ръцете космите от ква друга гледна точка да ги махаме?
    Комфорт може би...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от radito

kompleksar
    ami ne vijda6 li kak se vliqe ot takiva malki i tupi ne6ta,jivota mu e 6tql da bude po hubav xaxaxa ebati sme6nika
    е да бе ама и аз са чакам моя приятел да си махне космите на краката тва не ми се струва комплексарщина нз... просто въпрос на вкус
    Let The BEAT Control Your Body

Ми и аз не си махам космите по ръцете.
    Не вярвам чак толкова да ти пречи ...
    Мен ако някой ми каже нещо такова ....
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

eee stiga ste go napadali momcheto..qvno che q haresva na harakter..da ne bi da ne e trugnal s neq shtoto ne si maha kosmite na rucete?ne..trugnali sa..no prosto ne mu haresva ne vijdam kakvo losho!
    vij moq suvet e (prochetoh malko po nagore tova mnenie) da i zadadesh vuprosa "kakvo bi promenila v men ako mojeshe" i taka posle ti shte i kajesh..ili puk da si govorite za kola maska da i kajesh che ti si rpaish ili neshto podobno..ne e bolka za umirane v kraina smetka da kazvash tova koeto mislish..
    jelaq ti uspeh dano mine dobre i vsichko da e nared
    Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain

ъмммммммммм съгласна съм с идета на момичето, което по-горе спомена за впроса "какво искаш да промениш в мен?"
    така може да ви звучи тъпо, но мисля примерно, ако я погалиш някъде където няма косъмчета и казваш "обожавам кожата ти..толкова е гладка и мека...като коприна....мога цял ден да я докосвам" или нещо от сорта...ммм друго, което да не и стане кофти мм примерно казваш как мъжа е създаден, за да защитава нежните създания и как всичко у тях е съвършено..за разлика от грубостта на мъжете..м друго не ми идв ана акъла..

Това момиче на колко години е? Защото ако е на 14 г. едва ли ще ги маха и аз не си ги махах на 14, пък и не бяха чак толкова много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си