- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто да споделя ;(
Хай на всички..Искам да споделя нещичко с вас,защото няма на кого да разкажа АБСОЛЮТНО всичко.Ами има едно момче от моето даскало..невероятен е просто..говоря като външност,защото не го познавам.Даам кофти нали..Постоянно когато се разминаваме в коридорите се гледаме..прай ми някви муцки..Обаче не мога да разбера какво казва погледа му-"Харесвам те" или "Безразлична си ми"..Пфф мн сложно стана..Просто не зная как да му покажа,че много ме привлича.Смисъл имам план..На 14 Февруари в даскало има една кутия и се раздават Валентинки.И така да му призная..Обаче до 14-ти има цял месец и нз дали ще мога да издържа дотогава.А и не мога да отида ей така просто да се запозная с него..Просто исках да ви споделя това хора..ако някой иска да помогне ще е супер.Мс на тези,които са прочели мойта простотийка...
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
Просто му се усмихваш и го гледаш в очите, докато се засичате по коридора, което си е ясен намек, че той ти допада. И чакаш да те заговори. И може и ти да го направишУспех и пиши, когато има развитие.
е като си имаш план следвай го, но ако не можеш да издържиш иди и го заговори, какво толкова не е трудно просто повярвай в себе си![]()
:P
+1Първоначално написано от Anarion
така ще ти е по лесно заговори го в коридора и то квото ще става ще става :P :P
Абе така звучи лесно амааа..като тръгна да го правя и зацепвам..Един път така пак в даскало.Отивам до едно момче..и просто си стоя,нищо не му казах.Стоях,стоях той ядеше,нахрани се и си замина хахах..Пълен край..пфф хич ме няма хораа ;(
еми като го видиш му се усмихни и го поздрави.толкова ли е сложно?мене някой като ме кефи,отивам "здрасти,как си?аз съм Ади приятно ми е"и така.пробвай![]()
Хм...ами щом те е срам толкова много намери обща приятелка/приятел , която/който може да ви запознае и така...това е моето предложение![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Ем то не е трудно да му кажеш "Здрасти как е " той ак ти отвърне ти продължи кат му кажеш името са напр. "Аз съм **** а ти си..." Нещо такова си за нещо може да си говорите искай му СКАЙЛ закачаи го ала бала лесно е :P :P
абе това с валентинката... не, че е лошо, ама не върви някак...
а заговарянето явно не е твоята стихия. направи нещо по-лесно...
като го видиш по коридорите не просто му се усмихни, оплези му се или му намигни, нещо от тоя сорт. някак ще забележи, че не се плезиш на всеки втори, значи той е по-специален![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Остави ги тия Валентинки.Като се разминавете по коридорите просто се запознайте, говорете си, пък кой знае...може нещо да излезе.
Питай го дали има парче бодлива тел. Ако не се завърже разговор поне ще се посмееш на физиономията му.
П.С. Изпробвано е![]()
Колкото и да ти е трудно трябва да се престрашиш имаче няма как да разбереш тои какво има към теб субери кураж и деистваи преди да е станало късно![]()
JeNaTa`Na`6eFa
Е освен да се запознае6 с него не ти остава ни6то друго. А ти самата като няма6 смелост да го направи6, как ние да ти помогнем?!
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Според мен планът ти не е чак толкова лош.За любовта,както и за много други неща се изисква какво? -Търпение
![]()
+1Първоначално написано от Anarion
Давай смело.Като се разминете го спри и го попитай как се казва.Няма да сгрешиш бъди сигурна
Който иска можем да си попишеме
Мале хора колко ме надъхахте не е истинаНачи..наистина съм хлътнала ееей..Освен погледите има езичета,намигвания ..и погледа му..пфф не е истина не си отмества очите..тези невероятни очи..Хахха наистина съм хлътнала
Сичко тва тряя да го пробвам..Колкото и да е сложно (за мен поне) ще се опитам да направя първата крачка