.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

ЕДНА ИСТОРИЙКА. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!

imax gadje predi edna godina . ama sk1saxme poradi t1pi pri4ini .Az ravix grashki a toi mi proshtavashe . tova mai znachi che me e obichal ,no tazi moq greshka q povtarqv vseki p1t kogato se videxme . posle toi mi beshe mn sardit blokna me v skype . no v techenie na vremeto se sdobrixme i sega sme fr . toi nespira da mi natqkva che ima gadje . i to po vsevazmojni nachini . predi nqkolko dena izlqzaxme s edna moq fr i bqxme pred neiniq blok (te jiveqte v edin blok ) i po edno vreme toi izleze i doide pri nas tq znae che az strashno mn go obicham i rashi da ni ostavi dvamata sami i nie si prikazvaxme sqmxme se i to dosta vreme .spored vas mojeli oshte da me xaresva . i mi daite nqkak1v savet kakvo da pravq ot tyk natat1k .

Ami nz ako ima 4uvstva se nqkoga 6te ti go pokaje po nqkakv na4in ama spored mene nedei da si pravi6 iliozii se pak mom4eto ima priatelka
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от MACKA prez no6ta
    Ami nz ako ima 4uvstva se nqkoga 6te ti go pokaje po nqkakv na4in ama spored mene nedei da si pravi6 iliozii se pak mom4eto ima priatelka
    +1 а й той постоянно ти го нотяква че си има гадже освен ако нее се опитва ти да съжаляваш , че всеки път си повтаряла една исъща грешка и да се научиш вече да не я правих така мисля де .....
    Bring it on baby.. I taste good!

Град
    #mainatown
    Харесва те
    Обичам само един човек и това съм аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си