Понякога(както е през изминалите две седмици) аз и приятелката ми не сме заедно за известен период и тогава съвсем естествено и казвам по тел. за моите желания, какво искам да правим когато с нея сме заедно и как от силна възбуда в мен напира желанието да свърша и искам да си помогна с ръка, представяйки си, че тя го прави, а тя пък от своя страна се радва. Защо да не и кажа - какво лошо има?! Просто когато много я искам и тя не е до мен в мислите си съм с нея, а ръката помага и физически да се доближа до това за което мисля(е, не е същото, но помага донякъде,иначе сигурно ще се изнервям ако дълго подтискам желанието).
Щом някои от вас го считат за аморално, кажете ми морално ли е да се въздържам и от мастурбиране(въпреки,че самото ми тяло го иска) и желанието да се натрупа до огромна степен и да излизам случайно, да съм подпийнал и някое момиче да ми се сваля, да започне да ме натиска и да я прасна? Желанието за секс идва от психиката и тялото и когато първото е в блокаш и не може да реагира правилно, а тялото казва "дааа,даа...направи го" тогава везните накланят в лошата посока. Ако криете от гаджето, че мастурбирате след това може да решите, че е нормално да скриете и второ и трето и пето и да се отдалечите - колкото по-малко тайни толкова по-добре.