.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Чая полезен ли е?

iskam da popitam 4aq polezen li e i vliqe li dobre na celulita. pitam poneje trqbva da se pie po mn voda na den za premahvane na celulita i edna priqtelka be6e mi kazala 4e osven voda moje i 4ai da se pie poneje e polezen oba4e v edna tema v tozi forum be6e spomenato 4e 4ai ne trqbva da se pie i 4e ot nego se polu4ava celulit
    spored vas 4aqt polezen ili vreden e za celulita i stava li za zamestitel na vodata?

колкото билки толкова и чайове ... Зависи от ква билка ама не вярвам да вреди като цяло

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    от чая не се получава целолит ! ...
    чая е много полезен ..... най-малкото в тази насока , чая изчиства от токсините насабрани в кръвта, също така ако задържаш вода, чая (както и просто водатА) я изчистват ... полезно е ! ...
    няма нещо с което да ви навреди .... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

malee kakvo dojivqhme da kaazvat 4e 4aia---nai prirodnoto i 4istoto sredstvo za lekuvane-- bilo vrednoo
    4aia e polezen osobeno ako sami ste si go brali ot gorata i znae 4e ne e bokluk
    az li4no obi4am mashterka i jalt kantarion s medecc mmmm strahotno za prez zimataa

ina4e prava si 4e ako imash celulit trqbva da piesh voda

Супер фен
    Град
    Своге
    da,4aq naistina e polezen.4etoh edin put,4e e mn polezen za kojata
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си