Ima edin dosaden sladur deto e hvanal da me presledva , obajda mi se " ama az takovaa.. drun drun iskah da te vida..ti si trugna.." emi kak nqq si trugna kato ne mi haresva ko da napraa , oba4e mom4eto e mn svestno i na momenti mi stava kofti za nego . Az oba4e ve4e ne izdurjam 6toto to e o4evidno 4e iska da se sblijime opredeleno mnoo e hlutnal ("skromno kaza tq") i tu me pregru6ta tu rukata mi hva6ta ( kat nekvi gajeta- pff ) , i dneska po edno vreme kato me hvana za krusta i az est se drupnah i se napravih 4e iskam da kaja ne6tu na frka i v su6tiq moment mi stana kofti i se vurnah i mu hvanah rukata kolkoto da ne si pomisli 4e go otbqgvam i da mu stane tupo ! AMA I AZ SUM EDNA TUPA JALOSTIVA OVCA!!!~ Na4i kato izkliu4im fakta 4e si4ki 6e kajete " mi spri da se durji6 taka s nego " ,daite nekuv trik li e nz kvo e tam za razkarvane na navleci burzo i qsno 6toto ni se trai ve4i i + tva ne iskam da sum gruba s nego i ne iskam da govorq otkrito za tva ,a da mu namekna po nqkakuv na4in da se otkaje i +tva ne iskam da mu stane mnogo kofti ( ama takuv varqnt mai nqma ) phah priemam sqkvi varqcii na poslednoto izre4enie samo da deistva i molqq vi se pomagaite Vuv vas mi e nadejdataa