- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си замълча ли ??
Еми, гадно се е получило, защото това не е обикновен чат - "чакам те, идвай" и т.н.Не казвам, че трябва да се обръща толкова внимание на тези тъпи чатове, но в случая...
Не знам дали сега ходите, но аз не бих му простила на него и на приятелката ми по простата причина, че това става зад гърба ти, а все едно нищо не е станало.
+1Първоначално написано от koalka
Животът е адът описан в Библията!
neznam mnogo go obi4am ii dneska .. pak po4nah s glupostite.. ot 8 sutrinta pieme gluposti .. ii neiskam pak da zapo4vam zaradi nego se durjah sega nego go nqma ii nqma smisul..![]()
![]()
![]()
Prosto yse6tam kak 6te po4na kakto predi alkohol .. narkotici.. mom4eta.. aa neiskam no prosto bez nego ne si zaslujava da sum po dobra ..
Ми всичко е елементарно... щом го обичаш, остани с него, макар, че това взе да ми прилича на сериал...Първоначално написано от IdeAla Na KvArTaLa_f
И щом и той те обича... какъв е проблема???
![]()
ami tova 4e spa s nai dobrata mi priqtelka ne mi kaza ii produljili da se vijdat .. nai dobrata mi fr e vliubena v nego a az neznam .. kakvo da pravq .. tova e problema
Първоначално написано от From Hell
to4no taka priqteli nqma !! Vseki gleda da te preebe .. a puk liubov pff iI tfA go nqma !!
А ти сигурна ли си, че му даваш всичко от което има нужда? Щото жените има неприятния навик след като са задоволени и получат всичко което искат да се оттеглят без да ги еня особено за чувствата на момчето- или математически казано ЖЕНИ=КОНСУМАТОРИ, ако си го наранила по някакъв начин е повече от ясно, че когато приятелката ти му е сигурна, ще ти бие той дуспата.
emii otiva6 i my kazva6 awe idiot kfo mi diga6 skandali kat mi izneverqva6 s moita "best fr"?!q sa pogledni ti kuf si boklyk i posle mi digai skandali i go ostavq6 kato kerlivo kote na ylicata
posle otiva6 pri tfoqta "best fr" i vika6:ama mur6o kfa priqtelka si ti ma?ti si nai golqmata ky*va koqto poznavam koi znae sig oprav6 dr gajeta aree fa6tai si putq i da ta nqq imam o6te mn fr koito znam 4e sa mi istinski fr
YSPEH!!!![]()
amii s nego se razpravqhme dostatu4no vreme ii .. sega sme razdeleni .. ahah tq bila vliubena v nego .. toi neizpitval ni6to kum neq.. i kato go pitam za kvo spa s neq mi neznam.. i az .. ami HouseMania si4ko sum mu dala haha nikoga ne sme se karali i tfa e strannoto 4e neznam za kvo go e napravil za da me narani li neznam .. hodim 3 meseca nqkude ii mu bqh izneverila purvata sedmica za6toto mi be6e bezrazli4en .. i nqmah 4uvstva kum nego.. a moita dobra priqtelka ... me ybejdva6e kolko bil dobur ii 4e trqbvalo da mu se doverq haha teq 2-ta mi ebaha maikata na psihikata... obicham go mnogo .. no ve4e nito na nego nito na neq duma nqma da kaja ..Първоначално написано от sexy kiss
евала![]()
Егати лицемера и ти го търпиш?
![]()
MIiI veche ne haha aa do kolkoto razbrah .. toi q e otrqzal moita "dobra fr" haha ii gadjeto i q e zarqzalo.. haha i kato znam s kolko labilna psihika e .. ko li 6e napraiПървоначално написано от kifla
aaa toi nespira da mi zvunni ii da me tursi ..
![]()
samo me tormozi
Може наистина да съжелява и т.н. Подложи го на няколко теста и нз пробвай да му простиш...