.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на koalka
    Еми, гадно се е получило, защото това не е обикновен чат - "чакам те, идвай" и т.н.Не казвам, че трябва да се обръща толкова внимание на тези тъпи чатове, но в случая...
    Не знам дали сега ходите, но аз не бих му простила на него и на приятелката ми по простата причина, че това става зад гърба ти, а все едно нищо не е станало.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми, гадно се е получило, защото това не е обикновен чат - "чакам те, идвай" и т.н.Не казвам, че трябва да се обръща толкова внимание на тези тъпи чатове, но в случая...
    Не знам дали сега ходите, но аз не бих му простила на него и на приятелката ми по простата причина, че това става зад гърба ти, а все едно нищо не е станало.
    +1

Животът е адът описан в Библията!

neznam mnogo go obi4am ii dneska .. pak po4nah s glupostite.. ot 8 sutrinta pieme gluposti .. ii neiskam pak da zapo4vam zaradi nego se durjah sega nego go nqma ii nqma smisul.. Prosto yse6tam kak 6te po4na kakto predi alkohol .. narkotici.. mom4eta.. aa neiskam no prosto bez nego ne si zaslujava da sum po dobra ..

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от IdeAla Na KvArTaLa_f
    neznam mnogo go obi4am ii dneska .. pak po4nah s glupostite.. ot 8 sutrinta pieme gluposti .. ii neiskam pak da zapo4vam zaradi nego se durjah sega nego go nqma ii nqma smisul.. Prosto yse6tam kak 6te po4na kakto predi alkohol .. narkotici.. mom4eta.. aa neiskam no prosto bez nego ne si zaslujava da sum po dobra ..
    Ми всичко е елементарно... щом го обичаш, остани с него, макар, че това взе да ми прилича на сериал... И щом и той те обича... какъв е проблема???

ami tova 4e spa s nai dobrata mi priqtelka ne mi kaza ii produljili da se vijdat .. nai dobrata mi fr e vliubena v nego a az neznam .. kakvo da pravq .. tova e problema

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Тя не ти е никаква приятелка, а той не те обича щом ти причинява това!

to4no taka priqteli nqma !! Vseki gleda da te preebe .. a puk liubov pff iI tfA go nqma !!

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    А ти сигурна ли си, че му даваш всичко от което има нужда? Щото жените има неприятния навик след като са задоволени и получат всичко което искат да се оттеглят без да ги еня особено за чувствата на момчето- или математически казано ЖЕНИ=КОНСУМАТОРИ, ако си го наранила по някакъв начин е повече от ясно, че когато приятелката ти му е сигурна, ще ти бие той дуспата.

emii otiva6 i my kazva6 awe idiot kfo mi diga6 skandali kat mi izneverqva6 s moita "best fr"?!q sa pogledni ti kuf si boklyk i posle mi digai skandali i go ostavq6 kato kerlivo kote na ylicata

posle otiva6 pri tfoqta "best fr" i vika6:ama mur6o kfa priqtelka si ti ma?ti si nai golqmata ky*va koqto poznavam koi znae sig oprav6 dr gajeta aree fa6tai si putq i da ta nqq imam o6te mn fr koito znam 4e sa mi istinski fr

YSPEH!!!

Цитирай Първоначално написано от sexy kiss
    emii otiva6 i my kazva6 awe idiot kfo mi diga6 skandali kat mi izneverqva6 s moita "best fr"?!q sa pogledni ti kuf si boklyk i posle mi digai skandali i go ostavq6 kato kerlivo kote na ylicata

posle otiva6 pri tfoqta "best fr" i vika6:ama mur6o kfa priqtelka si ti ma?ti si nai golqmata ky*va koqto poznavam koi znae sig oprav6 dr gajeta aree fa6tai si putq i da ta nqq imam o6te mn fr koito znam 4e sa mi istinski fr

YSPEH!!!
    amii s nego se razpravqhme dostatu4no vreme ii .. sega sme razdeleni .. ahah tq bila vliubena v nego .. toi neizpitval ni6to kum neq.. i kato go pitam za kvo spa s neq mi neznam.. i az .. ami HouseMania si4ko sum mu dala haha nikoga ne sme se karali i tfa e strannoto 4e neznam za kvo go e napravil za da me narani li neznam .. hodim 3 meseca nqkude ii mu bqh izneverila purvata sedmica za6toto mi be6e bezrazli4en .. i nqmah 4uvstva kum nego.. a moita dobra priqtelka ... me ybejdva6e kolko bil dobur ii 4e trqbvalo da mu se doverq haha teq 2-ta mi ebaha maikata na psihikata... obicham go mnogo .. no ve4e nito na nego nito na neq duma nqma da kaja ..

Егати лицемера и ти го търпиш?

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Егати лицемера и ти го търпиш?
    MIiI veche ne haha aa do kolkoto razbrah .. toi q e otrqzal moita "dobra fr" haha ii gadjeto i q e zarqzalo.. haha i kato znam s kolko labilna psihika e .. ko li 6e naprai aaa toi nespira da mi zvunni ii da me tursi .. samo me tormozi

Може наистина да съжелява и т.н. Подложи го на няколко теста и нз пробвай да му простиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си