- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си замълча ли ??
![]()
![]()
Влюбих..се многоо преди няколко месеца сичко беше много яко .. промених се коренно благодарение на това момче спрях алкохола наркотиците.. всички лоши неща почнха да си ходя на даскалоо .. всичко се оправи благодарение на това момче .. винаги ми помагаше и ме обичаше нямаше такова момче .. момчето мечта винаги беше до мен никога не се карахме .. ии се разбирахме супер толкова много го обичам.. но сгреших .. един ден бяхме в тях той отиде да се къпе и аз седнах на компютъра и скайпа му беше включен и цъкнах в хронологията ии видях че си пише с едно момиче по цял ден.. и му викам Мило коя е тая и той тии доверие ли ми нямаш какво ме следиш и ми се ровиш в нещата и ми дигна ебаси скандала и аз ок нищо извиних му се и после гледам смс-и от някакво момиче .. некфи "Чакам те хайде идвай липсваш ми" и такифа неща и аз нищо правех се на луда обаче един ден пак нещо се зачетох в скайп ии видях че това момиче с което си пише е най добрата ми приятелка а той я е преименувал.. и аз преди въобще не бях разбрала ии какво се оказа тя и той .. са зад гърба ми незнам какво да правя от няколко дни знам.. но нищо не съм казала защото .. незнам какво да направя моля ви ХеЛп !!