- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първоначално ми пусна език, а сега се дърпа...
Мале не,наскор0 се запознах с едн0 м0миче всичк0 6.Преди да се видим в скайп си пращахме целувки прегръдки,и кат0 се видяхме тя директн0 ме награбчи и ми пусна език,но пр0блема е че мн0го се дърпа.Питах я дали се срамува тя каза че не са срамува,разбрах че ма харесва,и тя сама ми г0 призна,ама не м0га да я разбера защо са дърпа питах я тя каза че по принцип 0бичала да са дърпа![]()
А пък мен тва ма твари...та как м0га да я накарам да не са дърпа
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
Нали ти пуска езици,к'во искаш повече![]()
Ми бате като гледам заглавието на темата ми става ясно колко държиш на нея и че искаш само да топнеш чушката....и как така се "дърпа"?Нали ти пуска езици ти кво искаш?
Не не искам сам0 да т0пна чушката,смисъл тя е малка за тази раб0та,за т0ва си имам други м0мичета н0 пр0ст0 мразя да са дърпат ...
Аз си падам леко "женчо" какт0 няк0и к0мплексари ни наричат така :P
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
![]()
аааа хора от вас ще получа инфаркт от смях! Първо те награбила пуснала ти език после се дърпала...нещо не ми звучи
а като си имаш други момичета за да топнеш чушката къф ти е проблема че се дърпа?!?! явно само я използваш...
![]()
Trust me, anything you can do
I can do better than you
Hahaha da be verno kuv ti e problema kato ti e pusnala ezik :P![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Дейба тъпата пача![]()
![]()
баце странен си ми. Хем я харесваш хем е "дейба тъпата пача". Хем та награбила и ти пускала езици, хем се дърпала. Е не мислиш ли, че е малко объркано?!? А кат имаш момичета за "другата работа" к'во се притесняваш. Всичко ти е на 6. Не разбираш ли, че се прави на недостъпна за да задържи интереса ти, а тъй кат гледам май нямаш кой знае къв интерес към нея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6a ma razmoleete be hora i seksa ne e si4ko
![]()
me 2 ne sfanah z k0 se darpaПървоначално написано от lilit_666
Първоначално написано от trg_ahmed
Аве селинджър пача си ти вземи малко по културно се отнасай с хората, както ти предполагам не обичаш да те обиждат така и другите не обичат имай малко уважение!
И МОЛЯ ВИ СЕ СПРЕТЕ СЕ С ТИЯ СЕМКАДЖИИСКИ ТЕМИ! Всеки за щяло и нещяло пуска тема
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
Ей малоумник (говоря на малоумника, написал темата), аман от такива като тебе! Не стига, че те е целунала, ама ти какво искаш от втората среща вече да е в леглото ти!?!?!?!?! Май както каза някой преди мене искаш само да "топнеш чушлето"?! За заглавието нямам думи просто "Дейба тъпата пача". АБЕ ЕЙ СЕЛЯНДЖИР, Я ПО-ВНИМАТЕЛНО С НАЧИНА ТИ НА ИЗРАЗЯВАНЕ В ТОЗИ ФОРУМ!? Вземи се в ръце малко - за тебе май секса е всичко в една връзка, а? И на колко си ти и тя? Разбрах, че е малка за "тези работи" (правя си изводите, че ти си на около 16 - тя на 14 или 13). После защо имало толкова много момичета, които вече са минати по 5-6 пъти на 13...
Искрени извинения към модераторите, но просто такива индивиди, като този тук много ме дразнят!
Не знам как как не се сетихте за това - на нея не й харесва как се целува той. Това е!Първоначално написано от trg_ahmed
Пича просто е направил темата за фън.
Но ако мислиш че можеш да си хванеш гадже си се излъгал![]()
Който иска можем да си попишеме