.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Имам обилно жълтеникаво течение от влагалището!

znachi moq problem e che ot edna sedmica imam obilno j1ltenikavo techenie ot vlagalishteto ,s1shto taka imam s1rbej i mi shtipe kogato hodq po malka nyjda ;[[ pls daite s1vet ako e v1zmojno po razlichen ot tova {da otida na ginekolog}

Град
    Добрич :o)
    1.Жълтеникаво течение+2.Сърбеж+3.Парене=Ин екция=>Гинеколог..

Re: pls speshno e!

Цитирай Първоначално написано от nqkoqsi
    znachi moq problem e che ot edna sedmica imam obilno j1ltenikavo techenie ot vlagalishteto ,s1shto taka imam s1rbej i mi shtipe kogato hodq po malka nyjda ;[[ pls daite s1vet ako e v1zmojno po razlichen ot tova {da otida na ginekolog}
    Може да е цистит някоя раничка.... нз задължително на лекар бягаи! успех

Re: pls speshno e!

Цитирай Първоначално написано от nqkoqsi
    За съжаление не може да е по-различен от това да отидеш на гинеколог. Здравето не е шега работа и трябва да продолееш страха/срама си и да отидеш на лекар. Бъди спокойна, там не ядат хора А и симптомите, които изброи наистина не се за пренебрегване. По-добре въви възможно най-скоро, защото ако несе действа навреме можеш да си навлечеш доста по-сериозни проблеми. Успех!

misi mn za s1vetchetata..uspehcheta i na vas;]

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Аз имах същия проблем...цистит се оказа след като посетих ЛЕКАРЯ...И ти иди задължително

i...kakvo e tova cistit ?mn li e losho i s kakvo se lekyva?pls kajete ;[

mm naistina mai 6te e po-dobre da ide6 na lekar
    za da ne puskam druga tema re6ih dapi6a v tazi za koeto se izvinqvam na avtorkata - mm ot g/d edna godina ve4e imam bqlo(s leko jultenikuf ottenuk) te4enie,bez surbej ili drugi takiva.Tva normalno li e pri polojenie 4e sum na 13 i nqmam menzis? moersi ako nqkoi se otzove i za da ne fluudq 6te pomolq ako moje da pi6ete li4no

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цистита представлява най-общо казано възпаление на пикочните пътища!Не е страшно, лекува се с лекарства, но иди на лекар!Все пак не ти знам точно случая и не съм експерт

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    mm naistina mai 6te e po-dobre da ide6 na lekar
    za da ne puskam druga tema re6ih dapi6a v tazi za koeto se izvinqvam na avtorkata - mm ot g/d edna godina ve4e imam bqlo(s leko jultenikuf ottenuk) te4enie,bez surbej ili drugi takiva.Tva normalno li e pri polojenie 4e sum na 13 i nqmam menzis? moersi ako nqkoi se otzove i za da ne fluudq 6te pomolq ako moje da pi6ete li4no
    nPz milichka tova e normalno! s1shto taka tova e priznak che s1vsem skoro shte ti doide ...spox i yspeh

Цитирай Първоначално написано от k@msi
    Цистита представлява най-общо казано възпаление на пикочните пътища!Не е страшно, лекува се с лекарства, но иди на лекар!Все пак не ти знам точно случая и не съм експерт
    10x vse pak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си