.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    tsarevo

Бременност

imam problem!cikala mi seroizno zakasnqva pravih si test no toi pokaza otricatelno i vse o6te mi zakasnqva imam i bqlo te4enie vazmojno li e da sam bremenna tai kato znam 4e pri bremennost spira bqloto te4enie.Mnogo vi molq pomognete mi!

Ами я кажи колко дни след като прави секс си направи теста?И колко време ти закъснява?А и това за бялото течение мисля, че не е вярно

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ами я кажи колко дни след като прави секс си направи теста?И колко време ти закъснява?А и това за бялото течение мисля, че не е вярно
    Bring me to life...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Oskydna ti e informaciikata..

Тест за бременност се прави след като ти закъснее или поне 15 след рисковия акт, така че вероятноста тестът да е бил ефикасен зависи кога ти си го направила. За бялото течение не е вярно, че спира при бременност. Все пак всичко може и да е на стресова основа.

На колко години си и от колко време имаш цикъл? По принцип редовен ли е? Някакви гафове по време на секс? Колко време след рисковия акт направи теста? Отговори на тези въпроси!

Naistina moje prosto da ti e neredoven...

Повече от фен Аватара на lilito{P}
    Град
    "Бора-Бора"

Re: bremennost

Цитирай Първоначално написано от deniana
    imam problem!cikala mi seroizno zakasnqva pravih si test no toi pokaza otricatelno i vse o6te mi zakasnqva imam i bqlo te4enie vazmojno li e da sam bremenna tai kato znam 4e pri bremennost spira bqloto te4enie.Mnogo vi molq pomognete mi!
    Направи си още един тест и ако той е отрицателен отиди на гинеколог. И бялото течение няма нищо общо с бременността.

Дано не е цветна бременност!

po princip e normalno zimata da ti zak1snee na men minaliq mesec mi zak1snq s 10 dena ,no slava bogy vsichko si e nared

Вагиналното течение се засилва по време на бременност, за да предпазва плода от инфекции.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си