.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Obvinqvam sebe si

Obvinqvam sebe si

Zdraveite na vsi4ki,moqt problem e sledniqt...
    Zna4i na skoro se zapoznah s edno mom4e koeto se okaza moi sused, pisahme si v skype i bqhme izlezli i vsi4ko be6e mnogo hubavo!
    No az oburkah ne6tata ,za6toto po su6toto vreme si pisah s tova mom4e i s edno drugo, koeto mi e naprailo samo gadni ne6ta.I az tolkova se qdosah i v burzinata pisah na mom4eto koeto haresvam 4e mi e omruznalo ot nego a trqbva6e da go izpratq na mom4eto koeto mi e pri4inilo samo bolka i tva be6e gre6ka za6toto az adski mnogo go haresvam i mislih 4e 6te se polu4i ne6to mejdu nas! Sega ne znam kakvo da pravq iskam da si vurna malko ot doverieto mu i da sme zadno! Tova e koeto iskam za6toto az mnogo go haresvam naistina mnogo i ne znam kakvo da pravq,4uvstvam se ujasno i ne znam,az mnogo iskam da sum s nego a toi ne i iska da sme priqteli........a to ne e taka prosto ne znam kakvo da pravq!!! 6te sum blagodarna na vsi4ki koito mi dadat nqkakav suvet zatova kakvo da pravq....Obvinqvam sebe si !!!
    Blagodarq na tezi koito 6te mi pi6at !!!

1. Не мисля, че мястото на темата е тук

Най-доброто, според мен, което можеш да направиш, е да поговориш лично с него. На четири очи. Да му обясниш какво е станало точно. Все пак на всеки се случва. Просто си се разсеяла. Аз се развиках на най-добрата ми приятелка по скайп, защото си мсилех, че е едно момиче дето не ми е приятно Все пак поговорете. Ако не иска да говорите, тогава го хващаш, блъскаш го в стената и му обясняваш всичко (това, последното е бъзик ).
    Pure white

Град
    Dryanovo
    А ти защо не му каза веднага,че си се объркала?

Град
    in your sweet dreams
    пф! лапешка му работа ... ами просто му се извини и кажи че е станала грешка и си искала да изпратиш това на друг човек
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    пф! лапешка му работа ... ами просто му се извини и кажи че е станала грешка и си искала да изпратиш това на друг човек
    +1
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Цитирай Първоначално написано от IrReplacaBle
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от _SilveR_MooN_
    А ти защо не му каза веднага,че си се объркала?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си