- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Есе на тема: Егоизмът в повестта "Маминото детенце&quo
ZNAM 4E TEMATA NE E ZA TYK NO MNOGO SPESHNO MI TRQBVA SA4INENIE NA TEMA "EGOIZMA V POVESTTA MAMINOTO DETENCE"PLSSS,OTKADE DA SI NAMERQ,V DYGITE FORYMI NQMA USERI,MOLQ DAITE MI NQKAV LINK DA VIDQ OTKADE DA NAMERQ TAKOVA NESTO...ZA DRYGITE TEMI NAMIRAMA AMA EGOIZMA NEMOGA GO NAMERQ![]()
Модерирано от swords1010
T.1 и т.7 от правилника!
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Като значеш ,че не е за тук що я пускаш?Има си раздел за тия работи![]()
ae de,v oniq razdeli nqma nikoi,pomognete mi plsss ;(
Еми че напиши си го бе
ama trebva da e hubavo stoto ste me ocenqt a az ne sam go 4el mnoo dobre,ae pomognete de molq vi....Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
![]()
skivai v pomagalo.com ..
Аз го имам написано,но няма да го напиша,защото учителите оценяват теб,а не съфорумците тиИ + повестта е супер лесна за учене и не намирам причина да не залегнеш 2 часа над парцалите
Това си е жива лигавня....Що не кажете:"Ела да ме изпикайте,че ме мързи..." НОУ КОМЕНТ !
molq te de,mnogo mi trqbva ;(Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
Verno,che trqbva da si pomagame,ama tova ne znachi da si pishem domashnite.Kato tolkova speshno ti trqbva,plati na nqkogo ot tvoq grad ili klas da ti go napishe.Priqtelite sa si priqteli,sireneteo e s pari.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
малко си брутално .. едно на ръка,че е працакан/а .. друго, че ти така го прецакваш повече ..Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
но ти си знаеш .. не е нужно да казваш кво е можел/а да направи .. на всеки му е ясно .. Но окау от човештина можеш да го направиш ..
![]()
![]()
a yj e forum da si pomagame,ebasi zlobnite deca ste we...imat go i ne davat![]()
Ne davat za6toto vseki znae kolko vreme mu e otnelo da pro4ete i analizira tvorbata, a sled tova i da napi6e dadenata tema. opitai super lesno eEgoizma v taq tvorba e ... tolkova silno izrazen
nqma na4in da ne go otkrie6 ako sedne6 da go pro4ete6
ako ne.. Pomagalo.com ili kfot be6e...ne pomna.. ina4e i az q imam temata
no ako trugna da ti q pi6a 6te mi otneme pone 2-3 4asa... sorry
![]()
Оф вие кви сте ако не се заядете няма да ви бъде! Не е за тоя раздел темата ок вас кво ви бърка има си хора които се грижат за спазването на правилата във форума а вие сте тея дето тряаа да ги спазват а не да се првитет на много интересни! И като няма да помогнете на момчето/момичето като явно няма да седне да си напише съчинението за кво се заяждате! Та вече по темата : аз когато си търся някакви такива теми и съчинения винаги си намирам в pomagalo.comАе успех!
![]()
i bez tova ve4e go namerih v edin saitПървоначално написано от `3f4e7y`
![]()
![]()
![]()
![]()
mojete da zatvarqte temata.... :P :P
хахахахахахаха не знаех 4е о6те има хора които пи6ат такива работи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
И не ми е ясно защо не потърсите в Гуугъл?И на мене щеше да ми е кофти,че някой го има и не ми го казва,но трябва все пак да бъде по-отговорен...Всичко си е за него.Като се яви на изпит пак ли ще пита съфорумците?Разбирам някой да иска да му помогнем за някакво упражнение,но цяло съчинение или есе...Ще ме извинявате,но това би било много нагло
И кой ще се навие да го пише на ръка специално за момчето,което не си е мръднало кутрето на левия крак? (Освен,тези които пасте-ват) Не мисля,че това е на добре
![]()
Евала.Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
Eventful past is everclear.