- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го целуна ли?
sry,ама не съм тъпа,а съм притеснителна и се срамувам да го целуна.Ти как ще се почувстваш,ако момчето,което си тръгнала да целуваш се дръпне?!?!Първоначално написано от LoViN`You
...
mi taka kato se pritesnqvate i dvamata i ni6to e pravite misli6 li 4e ne6to 6te stane![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Аз си мислех да накарам един фр да го пита и тогава чак дадействам...Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
...
По-добре никой да не го пита.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Отидете само двамата някъде и тогава действай,нема какво да се срамуваш![]()
Като съдя по коментарите,той също те харесва,но излиза,че е по претиснителен и от теб.
Все някой трябва да направи 1-вата стъпка.
Действай,може и да нямаш много време![]()
А ако той не иска?Тогава според тебе какво да правя?Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
...
Ако те харесва няма как да не се съгласи.
Нали казваш,че за кафе се е съгласил,и за другаде ще се съгласи!
Ами да,обаче може да ме има само като фр.Мен за това ме е страх....Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
...
Ами тогава поговорете относно вашите взаимоотношения и чувства един към друг.
+1Първоначално написано от aciko
6tom i dvamata ne deistvate nqma drugo re6enie.yspeh4etaaa :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Mен дори ме е срам да го попитам.Преди си пишехме СМС-и и тогава му казвах,ама на живо....Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
![]()
Може да се изчервя като домат
...
Пий две водки и няма да те е срам![]()
Сега сериозно.
Както казах по - горе все някой трябва да направи 1-вата стъпка.
Ако и двамата се срамувате и си мълчите,нищо няма да се получи,и ще си останеш само с желанието.
Ако наистина го харесваш,няма от какво да те е срам![]()
i toi kakvo ti e kazval kato si mu pisala 4e go haresva6Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Ми той пръв ми призна,че ме харесва.Аз него го харесвам от 5 годишнаПървоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
![]()
...
mi kazal ti e 4e te haresva,vseki den ti e na gosti ti kakvo o6te iska6 otpysni se malko i deistvai 4e kolkoto i da se haresvate ako nikoi ot dvamata ne pravi parvata stapka ni6to nqma da staneПървоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Помня датата:Беше 26 Декември,01:14h От тогава мина доста време.Той знаеше,че ходя с онова момче,може би сега не иска да е с мене.Вчера му казах,че не ходиме от една седмица.Утре ще ходиме на кафе...Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
...
mi celuni go utrei aide posle pi6i. uspeh :P
Mnogo ti blagodarq!Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
![]()
![]()
...
Хора,аз тръгнах да го целувам,до сега беше в нас,ама той се дръпна.Всъщност не разбра,че искам да го целуна.Той май няма никви чувства към мене вече май...Мн ми е гадно,аз многооооо го харесвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Abe stiga si se strahuvala beee. Ok sama kaza 4e ne e razbral 4e si iskala da go celune6, zna4i ne vsi4ko e uizgubeno, pak i moje bi se e stresnal (ako e razbral 4e 6te go celune6) , ne se otkazvai! spored men trqbva sledva6tiq pat kato doide v vas da se opita6 otnovo... ama glei toq pat da razbere kvo prai6 4e ako pak ne razbere....Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Значи!
Преди да тръгваш да го целуваш,кажи му какво мислиш и какви чувства имаш към него.
След това го прегърни и го целуни.
Ако пак се дръпне,значи не изпитва същото!
+1 :PПървоначално написано от aciko
хаха ти какво искаш да ти каже?все пак се водите за приятели.и наистина щом е дошъл у вас значи иска нещо повече от приятелство.Като ти се отвори възможност-нападайПървоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Aham,mi nadqvam se da stane.Posle mu zvunq edin negov fr i toi go izluga,4e nqma da izliza,6toto imal nkva spe6na rabota i e takivaПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Nzn,oba4e na men mi stana mn gotino,4e luje zaradi mene...
...
щом и до лъжи се е стигнало....със сигурност те харесва и му е приятно в твоята компания![]()
vij do kyde stigna mom4eto zaradi teb da lyje priqtelite si.celuni go i hi4 ne mu misli![]()
:P