- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го целуна ли?
To kato bqhme v nas i az trqq6e da se obli4am i si obuh edni obuvki an tok4eta(ne za da mu se haresam,taka hodq ve4e) i tumni dunki i otgore mn sladka bqla bluza.I toi vika lele Ive,6e te izpapkam,posle mi kazva kakvo da obli4am i kato vidq edna roklq,ama tq letna i vika e tva oble4i i az e mn e studeno za tva i toi emi ni6to,az 6e te stoplqПървоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
![]()
.Nekvi e takiva.Posle edni negovi fr bqha trugnali kum tqh,a toi be6e v nas i zvunnaha i v nas,a az go skrih v garderoba
![]()
I ne razbraha,4e e u nas...
![]()
Moje bi naistina me haresva..V ponedelnik 6te se vidime,za6toto toi subota i nedelq e na trenirovki i nqma vreme...I mislq da go kissna...
...
Е браво мацко действай![]()
![]()
готина историика
![]()
![]()
за да си станете гаджета трябва да го целунеш по дупката на гЪза \/
XAX I kak da stane tova?Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
![]()
![]()
...
Az sega se 4udq..Da mu napi6a li sms,4e go haresvam![]()
![]()
...
+ 1Първоначално написано от lilit_666
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
E? Da mu pratq li SMS?Strah me e da ne po4ne da me otbqgva...Ako misli,4e vse o6te e rano za da trugvame i t.n.
...
Не!Първоначално написано от EmO_KiD_;(
На живо очи в очи е по - добре![]()
E kakvo da mu kaja?Първоначално написано от aciko
Am Antonio,mn mi e trudno da ti go kaja,ama az te haresvam kato ne6to pove4e ot fr...![]()
![]()
...
Еми каквото си решила да му казваш в СМС-а му го кажи на живо.
Кажи му ооо Антонио много те харесвам,без тебе не мога да живея,не мога да си представя живота без теб![]()
Ami ddz,ama az misleh da mi napi6a ne6to takova:Първоначално написано от aciko
Am zdrasti...Az sa mi e malko tupo da govorq za tva,ama mislq,4e te haresvam kato ne6to pove4e ot fr.Moje da sum izkreizila ne6to,ama iskam da znam dali i ti izpitva6 ne6to kum men?
...
Не му казвай такива неща от сорта,че ти е тъпо,просто звучи "тъпо".Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Отидете някъде например у вас и му кажи.
Антонио познаваме се от доста време,приятели сме,но аз мисля,че имам чуства към теб и вече не мога да се държа с теб като с приятел.
Надявам се да изпитваш същото към мен.
Мъжко мнение и мъжка гледна точка!
Щом идва у вас - има ГОЛЯМ интерес към теб! (лъже приятелите си, държи те за ръка...и т.н.)
Ние (мъжете) НЕ СЕ ДЪРПАМЕ (е зависи де, ама ТОЙ ТЕ ХАРЕСВА - ДЕМЕК НЯМА ДА СЕ ДРЪПНЕ!)
Срам го е! Повярвай ми - мъжете сме много по-срамежливи от Вас. Просто се мъчиме да изглеждаме хладнокръвни!
Предложение: хвани го за ръка, притисни тялото си до неговото и го целуни! Не се обяснявай колко го харесваш, обичаш или желаеш. Това ще му е ясно след целувката.
п.с. главните букви не са с цел повишаване на тон, а просто да привлекат вниманието ти!успех и ДЕЙСТВАЙ!
![]()
не нее....недей.най-вероятно да се уплашикакто казаха кажи му го лично.Например "Не знам правилно ли съм преценила,но в последно време мисля че гледаш на мен с "други очи""и зависи вече по отговора му,ти реши да го целунеш или няма смисъл.Не знам доколко е адекватен примера ми,ама се надявам да ти помогне
![]()
Ama ako ne si zapazim priqtelstvoto?A ako go napi6a ot globul centura i ako toi kaje,4e ne izpitva ni6to kum men az 6e kaja,4e e stanala gre6ka i 4e e trqbvalo da go izpratq na drugo mom4e i 4e se 4uvstvam mn kofti,4e si e pomislil,4e e za nego.. [-o< [-o<Първоначално написано от aciko
...
Тая тема 5 страници развитие... Та целуна ли го?![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ne sum,ama pitam za sms-aПървоначално написано от tuzaro
![]()
...
Ако не е,може да раздаде по една на нас,аз няма да откажаПървоначално написано от tuzaro
![]()
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
...
Ние сме кавалери баце, не отказвамеПървоначално написано от aciko
![]()
Първоначално написано от EmO_KiD_;(
...
Първоначално написано от princesa_viki
Когато едно момиче притисне тялото си до това на момчето изчезва всякакъв страх. Само трябва да седите 3-4 секунди и да се гледате в очите и нападаш. "Миииииии таквоз, мого те харесвааам, но ме е страх да те целунааааа....." не е оферта. По-скоро така ще се изплаши повече, защото показваш слаб характер. Просто го направи. СМС-ите после. Ако не се бяхте държали за ръка щях да ти кажа какво да му напишеш. Сега целувката е въпрос на време. И ТИ определяш колко време ще чакаш.
П.С. Ако се изплаши ще си снимам дупето по прашки и ще си го сложа за аватар!![]()
Ama mn me e sram..Първоначално написано от GameFace
![]()
Mislq,4e s SMS nqma da se upla6i,po-veroqtno e na jivo.Poznavam go
...
кат та е срам стой без гадже![]()
Ama mislq,4e s SMS nqma da se upla6i.Ako kaje,4e me haresva SMS-a e ot men,ako kaje,4e ne me...TOgava SMS-a e bil za nqkoi dr,koito e sled negovoto ima i sum gi uburkalaПървоначално написано от tuzaro
![]()
Minava li tva spored vas?
...