.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 215
    Инат си!

Ако последваш съвета ми ще избегнеш всякакви обяснения, срамът ще е в много по-малко количество и няма да гледаш земята или тавана, а него. При такива моменти езика на тялото има много по-важна роля, от думите.

Разговора преди целувката в някои случаи убива страста (която е най-важното нещо в този момент. Любовта е постоянна, но страста и адреналина ще те изхвърлят в космоса веднага щом го целунеш!). Думите могат само да отложат нещата. А повярвай ми ако си притиснеш тялото няма къде да избяга и да иска (а съм сигурен, че не иска )!

Цитирай Първоначално написано от GameFace
    Инат си!

Ако последваш съвета ми ще избегнеш всякакви обяснения, срамът ще е в много по-малко количество и няма да гледаш земята или тавана, а него. При такива моменти езика на тялото има много по-важна роля, от думите.

Разговора преди целувката в някои случаи убива страста (която е най-важното нещо в този момент. Любовта е постоянна, но страста и адреналина ще те изхвърлят в космоса веднага щом го целунеш!). Думите могат само да отложат нещата. А повярвай ми ако си притиснеш тялото няма къде да избяга и да иска (а съм сигурен, че не иска )!
    Ama,ne moga da izdurja do ponedelnik,iskam da razbere,4e go haresvam [-o<
    ...

За 1 ден няма смисъл да си прецакваш понеделнишкия адреналин. (Поне според мен... )

еми тогава що ни питаш като си знаеш твоето

daavai be celuni go kvo tolkova

За 1 ден няма смисъл да си прецакваш понеделнишкия адреналин. (Поне според мен... )
    Dobre,moje bi si prav/prava. Oba4e az qko sum hlutnala,sunuvam go,postoqnno mi e v glavata,ne moga bez nego,seriozno vi kazvam Ako ne me haresva ne znam kakvo 6te napravq...
    ...

Цитирай Първоначално написано от EmO_KiD_;(
    Dobre,moje bi si prav/prava. Oba4e az qko sum hlutnala,sunuvam go,postoqnno mi e v glavata,ne moga bez nego,seriozno vi kazvam Ako ne me haresva ne znam kakvo 6te napravq...

Прав!

Щом продължаваш да се чудиш, значи търсиш отговора тук. Ето ти го - харесва те! Целуни го! Ако нямаш какво да правиш до понеделник ще се хванеме я няколко съфорумци и ще мааме белот утре, за да те успокоиме.

Град
    София
    Ще си прережеш вените, нали си емо?

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    за да си станете гаджета трябва да го целунеш по дупката на гЪза \/
    XAX I kak da stane tova?
    ами кажи му да се наведе хихихи

И ЕМО-тата са гадни псевдо-депресирани деца, на които не им е угаждано на детските и малоумни прищявки! Надявам се, че не си такава. (Видях ти ник-а )

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от kakaomen
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

И ЕМО-тата са гадни псевдо-депресирани деца, на които не им е угаждано на детските и малоумни шрищявки! Надявам се, че не си такава. (Видях ти ник-а )
    Mi ne sum takava...promenih se.Mislq,4e e hubavo,kogato osuznae6 kakvo si vsu6tnost i bude6 sebe si.Ne mi se pravi nova registraciq...
    ...

Искрено се радвам за теб!

Искрено се радвам за теб!
    Blagodarq ti!A i blagodarq na mnogo ot horata vuv foruma,koito mi pomognaha da go preodoleq
    ...

аз мисля че е тъпо да му кажеш "харесвам те,а ти харесваш ли ме??"
    по -добре е да се заиграваш с него..комплименти,базици тва онова...

Не го целувай първа!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Ааааа тия женски номера да ми се правите на недостъпни ми писнаха. По-силният пол, равенство между половете...и т.н. и на всичкото отгоре да ми вкарвате тая изнервяща тактика - няма нужда. Момчето й ходи на гости, държи я за ръка и оставя тя да му се дърпа...

Ааааа тия женски номера да ми се правите на недостъпни ми писнаха. По-силният пол, равенство между половете...и т.н. и на всичкото отгоре да ми вкарвате тая изнервяща тактика - няма нужда. Момчето й ходи на гости, държи я за ръка и оставя тя да му се дърпа...
    aham,i az mislq taka
    ...

Цитирай Първоначално написано от kakaomen
    по-добре не давай идеи

AБЕ МАЙ МА ХАРЕСВА!!!Сега го засекох да рита с момчетата и едното вика:Абе харесва те,а той вика:Абе млъквай бе!!
    ...

Ами тогава какво чакаш!?! Целуни го и кажи какво е станало

Той те харесва, ти го харесваш. Какво му мислиш действай, пък каквото стане

хахах предложи му да играете на истината или предизвикателството ... от там се сещаш...

cunkai go
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си