- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го целуна ли?
Инат си!
Ако последваш съвета ми ще избегнеш всякакви обяснения, срамът ще е в много по-малко количество и няма да гледаш земята или тавана, а него. При такива моменти езика на тялото има много по-важна роля, от думите.
Разговора преди целувката в някои случаи убива страста (която е най-важното нещо в този момент. Любовта е постоянна, но страста и адреналина ще те изхвърлят в космоса веднага щом го целунеш!). Думите могат само да отложат нещата. А повярвай ми ако си притиснеш тялото няма къде да избяга и да иска (а съм сигурен, че не иска)!
Ama,ne moga da izdurja do ponedelnik,iskam da razbere,4e go haresvam [-o<Първоначално написано от GameFace
...
За 1 ден няма смисъл да си прецакваш понеделнишкия адреналин.(Поне според мен...
)
еми тогава що ни питаш като си знаеш твоето![]()
daavai be celuni go kvo tolkova
Dobre,moje bi si prav/prava.Първоначално написано от GameFace
![]()
Oba4e az qko sum hlutnala,sunuvam go,postoqnno mi e v glavata,ne moga bez nego,seriozno vi kazvam
![]()
Ako ne me haresva ne znam kakvo 6te napravq...
...
Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Прав!
Щом продължаваш да се чудиш, значи търсиш отговора тук. Ето ти го - харесва те! Целуни го! Ако нямаш какво да правиш до понеделник ще се хванеме я няколко съфорумци и ще мааме белот утре, за да те успокоиме.![]()
Ще си прережеш вените, нали си емо?Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
ами кажи му да се наведе хихихиПървоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
![]()
И ЕМО-тата са гадни псевдо-депресирани деца, на които не им е угаждано на детските и малоумни прищявки! Надявам се, че не си такава. (Видях ти ник-а)
Първоначално написано от kakaomen
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Mi ne sum takava...promenih se.Mislq,4e e hubavo,kogato osuznae6 kakvo si vsu6tnost i bude6 sebe si.Ne mi se pravi nova registraciq...Първоначално написано от GameFace
...
Искрено се радвам за теб!![]()
Blagodarq ti!A i blagodarq na mnogo ot horata vuv foruma,koito mi pomognaha da go preodoleqПървоначално написано от GameFace
![]()
![]()
![]()
...
аз мисля че е тъпо да му кажеш "харесвам те,а ти харесваш ли ме??"
по -добре е да се заиграваш с него..комплименти,базици тва онова...![]()
Не го целувай първа!![]()
Ааааа тия женски номера да ми се правите на недостъпни ми писнаха.По-силният пол, равенство между половете...и т.н. и на всичкото отгоре да ми вкарвате тая изнервяща тактика - няма нужда. Момчето й ходи на гости, държи я за ръка и оставя тя да му се дърпа...
![]()
aham,i az mislq takaПървоначално написано от GameFace
![]()
![]()
...
по-добре не давай идеиПървоначално написано от kakaomen
![]()
![]()
AБЕ МАЙ МА ХАРЕСВА!!!Сега го засекох да рита с момчетата и едното вика:Абе харесва те,а той вика:Абе млъквай бе!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Ами тогава какво чакаш!?!Целуни го и кажи какво е станало
![]()
Той те харесва, ти го харесваш. Какво му мислиш действай, пък каквото стане![]()
хахах предложи му да играете на истината или предизвикателството... от там се сещаш...
![]()
cunkai go
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P