- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го целуна ли?
Нищо не стана!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
za6to kakvo stana?dr1pna li se?![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ми нещо се бяхе загаворили за бивши гадйета и аз му казах,че до сега не съм обичала никого.Той вика:А мене обичаш ли ме?И аз му казах,че го харесвам,после го питах:Ти мене харесваш ли ме?И той:е,като приятел те харесвам...и не видях смисъл да се опитвам...Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
![]()
...
Кво да кажа освен че си глупава, нищо не пречише да опиташ...Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не съм бе!Ама какъв е смисъла,сега продължавам напред и няма да мисля за него иии готово! =D>Първоначално написано от tuzaro
...
Не съм бе!Ама какъв е смисъла,сега продължавам напред и няма да мисля за него иии готово! =D>Първоначално написано от tuzaro
...
...
...
Абе ти му вкарай един език,па да видим дали ша е само като приятел![]()
dr imat pravo----->za da idva u vas tarsi vnimani ili iska da vidi dali ti uzpitva6 ne6to za da zn kak da deistva no tai kato ima mom4eta det gi e strax da ne badat otrqzani ne deistvat sledovatelno napravi parvata kra4ka ti i posle 6te vidi6 4e vs 6te si doide na mqstoto!![]()
+1 :PПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
So free
Abe,razbrah,4e hodi s momi4e po 1-2 dni,ne sum sigurna,4e mi trqbva takova mom4e....Az go haresvam mnogo i 6te me narani..Ne znam....
...
ииии готово друг път.след 2 седмици ще напишеш нова тема "харесвам го,ама той си има друга"Първоначално написано от EmO_KiD_;(
давай ся докато имаш шанс,да не съжаляваш после че не си опитала
offline forever!
Неее , нееее аз вече просто съм безсилен!
От сумати време си заприказвала,че го харесваш и все си измисляш някфи проблеми деба маааму.
Пожелавам му на човека скоро време да си намери някоя,та да спреш да се занимаваш с него ... като не можеш да му кажеш какво мислиш,ще си останеш на сухо.
Такъв е животът!
Първоначално написано от aciko
Прав е...![]()
Ама той знае кво изпитвам!Казах му го,но после си говорихме и мисля,че няма смисъл да съм с него.
1-во.6те ми изневерява,не е възможно да не го прави,защото е женкар!
2-ро.Няма да иска да излизаме никъде.
3-то.Няма да каже,че ходи с мен пред приятелите си!
4-то.Ще иска секс,а аз не съм готова
5-то.Никога няма да се обичаме,защото аз не обичам никого и той така
...
Хахаха.Извинявай,ама тогава за кво беше всичко това?Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Ти не знам на колко си,ама е очевадно че не знаеш какво искаш...айде когато решиш,тогава обърквай и другите покрай теб![]()
offline forever!
Браво! Спретна ни една безсмислена форумна фиеста......
Хубаво е, че си намерила причини да не съжаляваш, обаче за последното леко се съмнявам, че е така. Сигурно се чувстваш отблъсната и си сърдита на себе си и на него. Вслушвай се в нещата, които си изброила, и недей да се тормозишПървоначално написано от EmO_KiD_;(
Иначе той как се държи с теб след като му призна чувствата си и още ли твърди, че те харесва само като приятелка?
ПП Щом е женкар не си струват мъките...
Mи все още идва в нас и си се забавлявамеама няма вече чувства от моя страна...Първоначално написано от Anarion
GameFace не съм ви спретнала игра,просто поговорихме за тия неща и сега ги разбрах.Има негови приятели,които са и мои приятели така че...Извинявай,ако си мислиш,че е така
...
Щом си емо. По добре си срежи вените.
НЕ СЪМ ЕМО!!!Чел ли си по темата?!Говорихме за това....Първоначално написано от w0sh
...
Извинява, но днес е сряда. Ти в неделя беше ЛУДО влюбена в него, а сега няма никакви чувства от твоя страна... Май не си била наясно какво искаш.![]()
Всички са такива, единия ден обичат и кат видат че не им обръщат внимание или че нищо няма да стане, и викат не го обичам тоя и го утрупват с цветущи думи..Първоначално написано от GameFace
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не е вярно!Аз го харесвам,но знам,че няма да стане нищо и няма да му пускам"корени"Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
...