- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го целуна ли?
С тебе не може да се говори....Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Eххххх,добре.Пубер съм,наистина не знам кво искам!Ама се някога ше разбераПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
...
Как може да знаеш без си пробвала...? Или така ти е казала приятелка?Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Нямам приятелки!Негови приятели са ми казвали,че е женкар и че се *** с всяка втора...Първоначално написано от GameFace
![]()
...
Лошо е че нямаш приятелки...Пък и за мен мойте приятели говорят че съм женкар, ама не съм такъв...Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Напротив!Добре съм си,те вс ме предават и не ме интересуват вече.Как ще се чувстваш,ако някой,на когото си споделял мнооого неща те предаде,как ще се почувстваш,ако някой,когото си смятал за най-добър приятел започне да издава тайните ти.Как ще се почувстваш,ако твои уж приятел започне да не ти се обажда и да не те пита как си,какво правиш.Как ще се почувстваш,ако те подмине по улицата?!Отговори си на тия въпроси.Много неща са ми причинили "приятелки" и за това не се доверявам на никой!!!!Първоначално написано от tuzaro
...
И за мен говорят много неща, но до сег много малко момичета са се повлияли от думите на останалите.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
И мен са ме предавали приятели, крали са от мен, гледали са докато ме пребиват и т.н. Но продължавам да вярвам в хората.
А ти не си вади мнение за момчето по думите на останалите. Пробвай. Ако не друго, поне ще натрупаш опит.![]()
филма "Дързост и красота" ми е по-ясен =D>
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Може би си прав...Ще опитам,реших се вече!Първоначално написано от GameFace
...
Та какво стана? Целуна ли го или вятъра ти прошепна, че иска само секс от теб? :P
kazvash misleh che tova iskash .. vupreki che ne mi se vqrva da se drupne ;]Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Аз утре също съм изложена пред такава ситуация....ХУбавото е , че момчето ми каза , че иска и поне няма да се дръпне...Въпросът е като ми е за първи път дали няма много да се изложа![]()
![]()
![]()
хах моята първа целувка дойде много ненадейно вобще не съм си мислела предищния ден "Ох кво да правя..." и тем подобни :P
ем то кой не я помни мойта беше доста разтапяща а вобще не се бях притеснила или нещо подобно просто се опуснахПървоначално написано от rad_ina_90
![]()
Много мерси....Хеххехехех...Аз попринцип съм си по-притеснителна като става дума за тфа и така....А иначе хубаво е да зн кога ще се случи и да си предвидил всичко...Утре ще разправям![]()
![]()
![]()
![]()
Отрежи си вените, полей раната с йод и си заври бръснарското ножче в окото и после го целуни, до като още ти тече кръвта и ножчето стои в окото.
VOLK ANS GEWEHR!
ti si EMO i ne zaslujava6 6tastie.. nadqvam se da umre6 asap
Happy tree friendsПървоначално написано от az_az_az_az
![]()
Абе човек щом ти казват действай-действай!!!Ко му се чудиш толкова?!?Винаги ще си има едно "ама" такаче по-добре недей да се чудиш!!!Първоначално написано от EmO_KiD_;(
П.С.Не прочетох всички мнения щоту ме мързеше,затова се извинявам ако мнението ми се дублира с нечие друго!!!![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
Едва ли ще се дръпне.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Оф...още ли не си го целунала... бот... Бая бот си,заклевам се.Аз няма тука да чета 3 дена тема... айде,по-бързо да идва кулминационния момент,че ми се плаче ^^
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my GSM like here
Абе една страница се изписа без авторката да е казала дали го е целунала...
Ти по-тъпо нещо не можа ли да измислиш?Първоначално написано от az_az_az_az
offline forever!
То от толкова чудене той вече ...![]()
Ако знаеше, че си пуснала такава дълга тема за това ...