- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го целуна ли?
"негови приятелки" ти били казали... боже... нали го познаваше, нали все си общувате, твоите наблюдения са по-важни (особено щом 'приятелките му" са ти го казали)
нямало било да иска да ходите никъде... офф, тук няма да коментирам, защото не е ясно какво точно значи.
Най-важното е какви чувства имате един към друг, всичко друго и всички други са без значение! И наистина го мисля. Ако момчето, което харесвам, искаше да бъде с мен, хич нямаше да ме интересува друго.
И не се отказвай.
ПП: до преди 2-3 стр. историята беше страшно забавна и хубава, но и двамата сте на път да си я развалите...
опс, sorry, то не било "приятелки", а "приятели"... моя грешка
няма значение, пак същото мисля...
лелееееееееееееееееееееее ееееееееееееееееееееее,са преди 5 мин ми написа СМС дали искам да тръгна с него.......лелелелеллее на върха на щастието съм....ООО господииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Супер яко ми е,каза,че след 10 мин ще дойде до нас и ллелелеллелелелелле мн съм щастливаааааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
mersi,mersi....Първоначално написано от shivacheva
![]()
![]()
otka4am ve4eeeee
![]()
![]()
![]()
...
Пиши после кво е станало...Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Let the beats control your soul...
мойто моми4е в тоя живот трябва да се бориш за това което искаш със вси4ки сили ...нищо няма да ти се даде даром..затва го награбвай сладура преди да го е награбила някоя друга и после да дажаляваш 4е си си испуснала шанса..успех ти пожелавам и се бори за щастието си![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
ООО да смс винаги съм ме4тал за такова предлаганеПървоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
![]()
И 4естито...!!!![]()
--------------------------------------------------------
Амитой дойде и поговорихме.Той каза,че никога не е харесвал толкова много момиче и че няма да съм само завоевание за един ден...
После той ме изпрати до училище и там в градинката се поцелувахме малко иииии суперррр
![]()
![]()
![]()
Не ни видяха даскали!
След даскало ме изчака и после си дойдохме двамата към блока.. (нали живееме в един блок) поцелувахме се в асансьора... и се прибрахме.Утре той отива на Гърция за 2 дена и се връща и ще гоооо не знам какво
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама съм много щастлива...
![]()
...
мн се радвам за тебПървоначално написано от EmO_KiD_;(
и ме настройваш оптимистично
![]()
в смисъл?Първоначално написано от Dale Tremont
![]()
...
След толкова мъки и писане вече мога да си взема един душ...![]()
ами в смисъл, че доскоро и ти не се надяваше на такова развитие на събитията, а виж какво стана накрая... така де, крепиш надеждата ми, че се случват и неочаквани нещаПървоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
Не мисля така.Крепи надеждата ти, че някои хора просто има малко късмет
, а други не
.И така...мисля ,че няма смисъл в думите "успех"
.
Madness is the gift, that has been given to me.
Според мен думата късмет е измислена от хора, на които не им стиска да направят какво трвябва, за да постигнат целите си!![]()
Ам същото е и като хората казват:"Ех,съдба" Аз пък не вярвам в съдбата,мисля,че всеки сам си я "кове"![]()
...
Първоначално написано от GameFace
![]()
...
Нали знаеш какво значи късмет![]()
![]()
(шегичка)...Хем викаш, че не вярваш в съдба, хем всеки сам си я ковал
![]()
Sega mi pra6ta snimki ot Gurciq iiii mn mi e kef..o6te ne moga da go osuznaq...![]()
![]()
...
Не бе човек!Аз вярвам в съдбата,но не мисля,че тя сама идва...в сми,че като се случи нещо и мн хора казват:"Ех,съдба" ама те си мислят,че това е трябвало задължително да се случи и е нямало начин да се избегне.Е как да не може да се избегне,всеки сам си я КОВЕ!Тъй като на мен сега ми предстоят изпити и ако не ги взема и да викам:"Ех,съдба" е как,че е Ех съдба,могла съм да се справя по-добре,но не съм го направила.Разбираш ли ме какво имам предвид?Първоначално написано от Chess
...
Първоначално написано от EmO_KiD_;(
И аз мисля, че всеки сам си "кове" съдбата.Но искам да те накарам да различиш късмет и съдба :P ...Както и да е радвам се, че си успяла...Мн се кефя на щастливи хора![]()
...
ДобреПървоначално написано от Chess
![]()
...
Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Урааа...разбрахме се![]()