- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го целуна ли?
Първоначално написано от Offspring
Kakъв е проблема?
...
И аз искам на мен да ми се случи нещо такова,ноо...Първоначално написано от Offspring
пС:Мн се радвам за теб,честито.
;]
Първоначално написано от Offspring
Хехе и аз искам брее![]()
![]()
...ама не може да се случи на всек...![]()
(нека имаме търпениепък кой знаИ)
Madness is the gift, that has been given to me.
Eh...Predizvikahte su4uvstvieto mi..
...
ах любов любов...ще направя филм по тая тема
aбе гадно е да страдаш от любовна мъка...Първоначално написано от MartyParty
знам го!
...
Първоначално написано от MartyParty
Колко филми имаа![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Не знам можеби сапунка ще стане като гледам колко страници е сценария...Първоначално написано от Chess
а бтв това намек ли беше или аз не съм разбрала правилно.Първоначално написано от EmO_KiD_;(
da,namek be6e.Първоначално написано от MartyParty
![]()
...
Първоначално написано от EmO_KiD_;(
![]()
![]()
аз да страдам от любовна мъка????
![]()
![]()
мацка ти уби рибата с тоя коментар направо думи нямам.
Ех...еми не е така не знам какво те кара да си го мислиш .Щастливо обвързана съм от година и нещо,ако не ми личи сори
![]()
sry ti macka,ama nqkoi stradat.Az ne obi4am nikoi,ama mn stradah za edno mom4e,6toto me otrqza po otvratitelen na4in...Sled 1 sedmici mi ide6e da mu sipq otrova za pluhove v qdeneto(bqhme na lager,a az si nosehПървоначално написано от MartyParty
)
...
е чеки чеки малко аз разбрах,че сега си с момчето което,харесваш и си щастлива...Поне такива изводи си извадих от последните ти мнения.Преди си е за преди.След мъглата винаги идва слънце нали знаеш? Обаче тва с отровата е леко дръстична мярка.Ще ми трябва време да я асимилирам![]()
Абе аз съм щастлива..а тва с отровата наистина щях да го направяПървоначално написано от MartyParty
![]()
...
аха,разбирам![]()
...
това не разбрах какво общо имаше с тематаПървоначално написано от Offspring
![]()
И сега накрая тъпака ми изневери и не искам да го виждам повече!!!!!!!!!
...
Първоначално написано от EmO_KiD_;(
Шах и мат.
THE END... v glavnite roli EmO_KiD_;( i g-n iznevqra....okПървоначално написано от GameFace
radvame se za teb ne boise 6te si hvane6 nqkoi po gotin
бре бре 14 страници и накрая К*Р(и се пак беше интересно) жалко че ти е изневерил
![]()
Ми не мога да го преживея още...
...
100 % sym sigurna 4e i toi go iska .. taka 4e pogledni go s po sexy pogled i 6te vidi6 4e ne6tata 6te se polu4at
100 % sym sigurna 4e i toi go iska .. taka 4e pogledni go s po sexy pogled i 6te vidi6 4e ne6tata 6te se polu4at