.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Какво да правя?

Охх... а бе има едно момче дето ми е много познато..Виждам го често и знам че го познавам но да му се не знае не мога да се сетя от къде... Мислила съм да ида да го питам как се казва от моя квартал ли е и ей такива...е вие кажете дали така да постъпя или да седя и да се чудя от де го познавам... и най-лошото е че много ме кефи.... ммного е хубав.. възможно ли е да си въобразявам че го познавам,защото ме кефи или пък понеже ми прилича на един мой приятел за това да си мисля че го познавам.. боже кажете какво д аправя??!?!?! да го питам ли?

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    л0л да ти имам пр0блемите и ти кат мен една тема пуснах тая вечер ама мани беги

А се пак да ти 0тговоря щом те кефи бегай го питай как са каа няма нищ0 л0ш0 в т0ва

успех
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Еми питай го дали се познавате наистина,ако не друго поне ще спреш да се тормозиш по този въпрос
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Отиди и му го кажи леко небрежно, че ти се струва познат отнякъде, но не се сещаш откъде, и така ще се запознаете. Само да не прозвучи като от клишетата за заговаряне

Ем поразпитай от тук от там и ако нищо не разбереш бягай при него,запознайте се и ще разбереш.

Ех верно да ти имах проблемите
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

ем чи иди и го питай, няма да те изяде
    пп: темата е глупавичка

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Ем поразпитай от тук от там и ако нищо не разбереш бягай при него,запознайте се и ще разбереш.

Ех верно да ти имах проблемите
    ооо и тва пробвах никой не знае нищо ахахаххаа.... е ще го питам мерси за съветите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си