.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    У нас Си (=

Пилешко&сирене

Винаги когато ям пилешко си ям и сирене. Просто не мога да ям туй месо без сирене. Независимо какво е трябва да го има. Една приятелка ми каза, че е много вредно да се смесва месо и сирене....и точно това е въпроса ми. Вредно ли е наистина?

ПП. Да не правя друга тема само да питам кога са се разпаднали КариZма?

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Яж си каквото ти е вкусно и недей да слушаш хората,защото повечето говорят на изуст,за да имат какво да кажат! И аз обожавам сирене, не мога да ям домати без сирене например.Или пък чувала съм,че месото не трябвало да се яде с картофи, може и да е вярно,но аз не искам да отслабвам, нито пък се впечатлявам от такива работи Който е убеден в ползите на разделното хранене,нека го практикува,аз смятам,че то разваля удоволствието от храната;а когато нещо толкова относително ти е неприятно, не виждам как ще е полезно...!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

по-пуфкава не можеш да станеш тей че.........яж там ;D ....................................всъщнос т нидей по много щот все пак си те искам такава {}

az pak qm sirene po4ti s vsi4ko-mn go obi4am.samo 4e mrazq meso oba4e se samnqvam da e vredno kogato gi smesi6.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    az pak qm sirene po4ti s vsi4ko-mn go obi4am.samo 4e mrazq meso oba4e se samnqvam da e vredno kogato gi smesi6.
    Макко оф-топик (извинявам се на авторката):
    А пробвала ли си диня със сирене Някой казват, че било много яко, но аз не мога да се престраша да опитам подобно нещо... само при мисълта за него и ...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Глупости.

Град
    Dreamland
    абе яяяя яж си месото със сирене само внимавай може да получиш натравяне или алергична реакция ако месото или сиренето е развалено (казвам от личен опит) ....
    БисквитенотоЧудовище

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    А пробвала ли си диня със сирене Някой казват, че било много яко, но аз не мога да се престраша да опитам подобно нещо... само при мисълта за него и ...
    aaaaaaaaaa da opitvala sam no i na men ne mi haresva tazi kombinaci palna nesavmestimost.
    po-dobre ne probvai

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    aaaaaaaaaa da oribvala sam no i na men ne mi haresva tazi kombinaci palna nesavnestimost.
    po-dobre ne probvai
    И на мен не ми харесва. Ама някои познати го харесват.

По темата: Абе яж си каквото си искаш. Принципно не е хубаво да се смесват и хляб и сирене. Това са нагласи на почитателите на разделното хранене. А всеки може да си яде каквото си поиска.
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Бе,вредно...
    Кат те кефи яж...

Кво значение има дали ще го смесиш или не?Всичко отива на едно и също място...

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    Кво значение има дали ще го смесиш или не?Всичко отива на едно и също място...
    awe tam ima6e zna4enie za razdelnoto hranene ne6to ama ne si spomnqm dali be6e pravilno da se smesva meso i sirene(mai moje6e)

Ами аз ако ям някаква неподходяща комбинация го усещам в стомаха си..щом и харесва - какъв е проблема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си