.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: 1 ПЪТ !!!

1 ПЪТ !!!

Здравейт!е
    Искам да ви питам относто 1 път момичета и момчета ..
    Скоро ще ми е 1 път с моя приятел ,до сега сме опитвали мн пъти и все не става ,защото ме е страх а,не че толко съм изпитала болка.Но мн се стягам и имам чуството ,че дори и да се отпусна пак съм адски тясна за да му влезе в мене адски голям ми се струва и ме е страх...
    Как да процедираме а и с лубрикантите да си вземеме ли,защото май адски бързо ставам суха и позата ми стана ясно нали каква казхте ,но някакви съвети ала бала ,щото имам чуството ,че дори и да си кажа майната му на болката ,просто няма да стане да му влезне ... плс дайте съветтттттт !!!!! =D>

Град
    Бургас
    ами започнете първо с малко любовна игра, той на теб, ти на него, така ще се поотпуснете и ще ви е по лесно

Такааа!
    Щом се притенсяваш,че няма да му влезне,накарай го да те навлажни.
    После малко да я рашири с пръст или език
    Ако пак не става използвайте някакви овлажнители,за полесно проникване.
    Но,ако не се чустваш готова,по добре не избързвайте,и се подготви психически,не е чак толкова страшно
    Е успех,и няма се плашиш

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    казваш на приятеля си да си намокри пръста и да действа,ама общо взето първия път не е страшно :P

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от WaRd3n
    Такааа!
    Но,ако не се чустваш готова,по добре не избързвайте,и се подготви психически,не е чак толкова страшно
    Е успех,и няма се плашиш
    \/

Такааа!
    Е успех,и няма се плашиш

това е

Ne znam kvo ste pravili predi da probvate no vse pak spored men trqbva dosta da se razgonite edin drug i ako se vuzbudi6 mn ti 6te se navlajni6 i togava sama 6te go pojela6 I mislq 4e predi da go napravite e po dobre da te otvori s prasti za da moje posle da e po lesno i 6te te boli mn po malko Useph \/

be xora kak s prusti wee? za taq rabota sa suzdadeni mujetee

Град
    София най-голямото село в БГ
    zapo4nete s lubovnata igra posle budi ti otdolu.. razkra4ena.. a toi otgore (misionerskata poza) trqbva da ne ste napregnati zashtoto ina4e moje da te zaboli.. no ne e strashno

Град
    до твоята звезда :)
    Tрябва да си играе с тебе .. да те накара да се възбудиш достатъчно .. много после просто тряа се отпусниш и да се кефиш мамка му .. просто да ти е яко .. то си става някак си ..
    И по-добре е в началото с пръсти .. за по-малко болка и по лесно .. после вече .. с члена ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от WaRd3n
    Такааа!
    Е успех,и няма се плашиш
    I az taka mislq A i nqma kak da ne ti vleze Kato se butа . . . все ще влезе )))))) Не е толкоз до умиране чак болката

moje bi da....nai dobre p1rvo s pr1sti!no ako ne si gotova i naistina te e strah n prib1rvai za da ne se okaje6 razo4arovana ot p1rviq p1t!naglasi se psihi4eski i togava!USPEH!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Е повече любовна игра

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Tрябва да си играе с тебе .. да те накара да се възбудиш достатъчно .. много после просто тряа се отпусниш и да се кефиш мамка му .. просто да ти е яко .. то си става някак си ..
    И по-добре е в началото с пръсти .. за по-малко болка и по лесно .. после вече .. с члена ...
    +1
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Blondeland
    И да знаеш че всяко желание за любовна игра ще се убие още щом проникне в теб
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

я кажете мом4е като е дествено и трябва ве4е да прави sex 1 пат кво е процедурата какво да прави как си4ко кажете без ни6то да премал4авате

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от DINO_SP
    я кажете мом4е като е дествено и трябва ве4е да прави sex 1 пат кво е процедурата какво да прави как си4ко кажете без ни6то да премал4авате
    Znachi procedurata e slednata. Stavash. Higienizirash se dobre. Razigravash Clint Easwood pred ogledaloto - seshtash se - onazi replika: Go ahead! And make my day!
    Posle iztochvash Princesa Sofiq naburzo (po jelanie). Udrqsh edna glutka ot staroto babino lekartvo za kuraj i otivash pri momicheto. Poglejdash q s mrusnishki pogled i izvednuj omekvash i zapochvash nejno napred ...
    Eating isn't cheating - Arnold

bRigHt [!] m00rnInGstaR написа:
    Tрябва да си играе с тебе .. да те накара да се възбудиш достатъчно .. много после просто тряа се отпусниш и да се кефиш мамка му .. просто да ти е яко .. то си става някак си ..

+1

be dokato si sama y vas probvai sas prast da si go ... taka da mojej da se podgotvi6

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Abe mome otpusni se i ostavi mom4eto da si svur6i rabotata
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Благодаря на всички за съветите.
    Просто ме беше и все още малко ме е страх де ,че колкото и да се възбуда и след като проникн с пръст ,после като опита с члена ще ме боли адски много и нз дали целия ще може да влезне .А трябва ли няколко пъти да влезне и излезне да го има онова движение в секса или само да го вкара и изкара..??? И после до др път

бре хора питам специално при мажете кака е не при жените 4етете малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си