zdraveite otnovo zna4i pi6a otnovo po 1 stara tema,no mi trqbva savet4e, a vie mn mi pomagate.Ta zna4i kakto sam kazvala mom4eto koeto haresvam(na 26 az na 17)predi se zaka4a6e celunahme se...si4ko to4no i sega sprq da se zaka4a dori,parvo pisah-ne varna,vijdahme se s kompaniqta mal4e6e si(sprqmo men),pak pisah pak ne varna i az se qdosah i edna ve4er go viknah navan za da govorq s nego,popitah go dali pri4inata e v men i za6to ne iksa da e s men,a toi kaza "naprotiv v men e",obqsnih mu 4e iskma da sam s nego i 4e go haresvam,a toi mi kaza da iz4akam 2-3 dni i 6toi 6te mi zvanne,4e ne e naqsno sas sebe si,no poneje kazah na 1 fr za celuvkata i posle sa go bazikjali se bil izdraznil i kaza da si mal4a...taka i napravih -ne sam kazvala na nikoi,no toi misli 4e sam i kazala,A AZ NE SAM!minaha 3 dni vijdame se no ni6to,samo sno6ti bqhme 1 s/u drug i se gledahme i mi namigna,no ni6to dr,i ne mi e zvanql,kakvo da napravq?Plsssssssss savet mn iskam da sam s nego,pak i kak go vijdam vseki den tova jelane vse pove4e i pove4e se uveli4ava

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка