Цитирай Първоначално написано от Mystery_of_life
Цитирай Първоначално написано от Pet1o0o
Здравейте аз съм на 16 години със не особно добро телосложение имал сам няколко връски не за жалост не със мои тип момичета и не съм особено общителен. Единственото момиче което харесвам наистина е от моя клас и ми е много по-трудно да я сваля. Излизахме няколко пъти но тя не показва някакви особени сигнали че ме харесва. Вапросът ми е или как да сваля момиче от моя клас Или каде подяволите да намеря момиче което да ме харесва . Лошото е че момичетата ме харесват едва след като ме опознаят а повечето днещи момичета парво гледат ваншния вид.А и още нещто харесвам метал което не допада особено на момичетата, ама не нося металски гривни,дрехи чанти и др..

П.П. Съжелявам че ви занимавам и знам че има и други теми ни никаде не можах да намеря тема по моя проблем.
Виж, не се обиждай, но правописа ти куца яко и ако напишеш картичка на едно момиче и бъка от грешки като този пост после не се чуди, защо нещо я е разочаровало.
И аз слушам метал и не се обличам отличително - който не разбира от тази музика се опитва да замаскира нещата с дегизировка. Има доста момичета, които харесват рок и метал, особено фенки на HIM познавам много, а ако ти ги търсиш в чалготека, то разбирам, защо нямаш успех. Като казваш, че момичетата обръщат внимание на външния вид - ти не го ли правиш? Ами ако момичето е добро по душа, но е пълно, има малки гърди, не ползва грим, облича се в подтискащи цветове,има акне, шини и не е толкова отворена ще бъдеш ли с нея само заради вътрешното й аз?
emi mojebi i toi kato men pi6e na latinicai sega za da mu razbrete po dobre pi6e kato men ima razlika nali znaete kakva e tq? stiga i viq toi ima problem a vie mu praite zabelejki za pravopisa da naistina ima dre6ki no ne e nujno po tozi na4in