.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Мойта история и съвет към момчетата...

Първо ще почна с една моя история...Имам си приятелка от близо 2 години отначало всичко беше добре нямахме тайни един от друг всичко беше просто идиално...до скоро...Започна да крий разни работи - пращат и любовни смс-и тя си мълчи не казва нищо(а преди казваше) но най-тъпото че аз разбирам от друго място за тези работи..
    Прегръщала се с бившия(нз дали са се целували) аз пак научавам от друго място и т.н. Много я обичах "преди" давах всичко за нея но напоследък заради тези нейни "тайни" аз се одръпвам от нея, още съм с нея но не я обичам(или поне не така както преди), тя се чуди защо съм станал толкова студен към нея- ми как няма да стана аз за 2 години съм бил поне 100 пъти тотално разочарован от нея...Даже приятелите си бях заебал заради нея ...Тръпката изчезна към нея и всичко останало...Още съм с нея но нз докога...а и аз съм на 17 тя на 18...
    И съвета ми към всички момчета - Не правете грешката да се влюбвате докато сте млади да загърбвате всичко заради едно момиче та дори и най-хубавото да е...Живейте си живота гледайте приятелите и тук таме някое момиче но без чувства(личния ми съвет) защото после страдаме предимно ние момчетата...
    и заключението ми. Дръжте момичетата изкъсо защото ако ви видят че сте много мил и че я обичате много тя ще ви се качи на главата и ще си прави каквото иска...

А и знам че някой ще каже мойта приятелка не е такава или не всички момичета са такива...Не напротив това им е в кръвта...

Много добре казано човек

Добър съвет
    Walk with me now, fly with me later...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Moje da sum momiche,no i az sum na tova mnenie...ili pone principno.Momchetata sa sushtite obache.Povecheto hora kato cqlo ako znaqt,che gi obichash pochvat da ti se kachvat na galavata i da pravqt kakvo ti si iskat.Moje i da si namerite nqkoq svqstna vruzka...no vajnoto e i da se vliubish nikoga da ne obichash poveche ot drugiq...zashtoto posle vinagi stradash.E az shte si priznaq primerno:Bqh vliubena do ushi v edno momche i toi ot nishtoto edin den mi kaza.. mi ti ne me obichash kusame..krai..bez da kaja i duma...
    Sega sum si priqtelq si ot dosta vreme,no tvurdq,che toi me obicha poveche i povecheto bolka e predimno za nego.
    Ne se zalugvaite da se vliubvate.Samo boli...jiveite si jivota i da ne vi puka!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

За това че момчетата са същите не мога да се съглася...Като изцяло мъжката психика е по-нежна от женската(доказано е) мъжете са по чувстителни от жените... Не се изразих правилно в първия пост - не да не се влюбвате ами да не показвате чувствата си...

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Ne se zalugvaite da se vliubvate.Samo boli...jiveite si jivota i da ne vi puka!
    Като изцяло това исках да ви кажа..

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Emi i az tova imah predvid...da se vliubvate,no da ne pokazvate,che obichate poveche...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Ами и аз съм момиче иии ще се съглася с останалите...винаги е така признаеш ли на едно момиче че я обичаш и че е всичко за теб я губиш.. простоо така сме ние момичетата когато знаеш че някои те обича си мислиш че винаги можеш да го имаш и за това търсиш други за да изпиташ отново тръпката.. тАка че момчета не си признавайте никога дръжте момичето в напрежение тя тряабва да знае че всеки един момент може да ви изгуби!
    AkO gResHa...PoPraVi Me!! - ChYkAsH nEq, VikAsH mOiTO imE???

Мега фен Аватара на koalka
    Не си прав...всеки страда, не само момчетата.В случая си ти - да, но има още хиляди случаи, в които потърпевши са момичетата.
    Лошо е, когато връзката върви на зле и почват да се крият разни работи, не смяташ за нужно да казваш и т.н.Но тя така си е избрала, така тя е решила, друго момиче на нейно място не би направило така, трето ще се държи така още от началото...Всякакви хора.

хах момчетата били по-чувствителни... пълна глупост. няма такова нещо. всички са си еднакво чувствителни.

а иначе... идеята не е да си криеш чувствата... тва е тъпо. наистина и според мен любовта не е за тийнове, защото само се прецакват така. но това не значи, че трябва да се криеш в миша дупка. в крайна сметка трябва да приемаме хубавите неща с лошите, а не да се крием и нищо интересно да не ни се случва, защото играем на сигурно...

риск печели, риск губи
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

опа, а за Dobromir...
    зарежи го момичето. явно вече не я обичаш... така като гледам и ти на нея вече ни си и толкова интересен.
    та... скъсай я ти преди тя да те е скъсала теб
    и спокс. тия женските номера траят само през пубертета... после ще се осъзнаят женките

Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    риск печели, риск губи
    Тъй тъй...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами всеки си знае дали е готов за сериозна връзка, или не, всеки преценява човека до себе си преди да се влюби, така трябва да е според мен поне. Защото първо,трудно би могъл да се влюбиш в някого без да го познаваш добре, второ, дори и да стане, то ти се увличаш по някой, който всъщност не съществува, а е роден от въображението ти. Естествено, после се връщаш в реалността, и понеже падаш от много по-високо, досегът с реалността е по-болезнен. Разбираш, че не това е човекът, когото си мислил, че харесваш, и чувствата ти изстиват.
    Обаче тук никъде не разбрах тя толкова ли ти е давала причина да мислиш, че всичко между вас ще си върви по вода, без някой ден някой да продължи напред без другия?
    Според мен при теб един разговор ще е много полезен, изяснете се... А и никъде не е споменато ти с какво си я наранявал, не може за 2 години да нямаш провинения, никой не е роден светец...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

хах момчетата били по-чувствителни... пълна глупост. няма такова нещо. всички са си еднакво чувствителни.
    Хахах добре...успя да ме разсмееш. Явно не познаваш доста от нас.Това е все едно да кажеш, че всички жени са с еднаква големина на гърдите.Много тъпо се изрази како. Ако имаш истински приятел момче попитай го някой път за какво е плакам...ще се изумиш, че това са всевъзможни простотии, за които ти никога не би го направила. Честно казано мен ме е срам да си призная за какви неща съм плакал и в какви ситуации, толкова са абсурдни.

Re: Мойта история и съвет към момчетата...

Цитирай Първоначално написано от Dobromir
    Дръжте момичетата изкъсо защото ако ви видят че сте много мил и че я обичате много тя ще ви се качи на главата и ще си прави каквото иска...
    i momchetata sa taka.... prosto ne moga da gi razbera nqkoi hora...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Наистина си прав в случая, но нека помислим за тези, които не са обичали. Те не знаят какво е и докато се усетят вече ще бъдат в мрежите на любовта. А и ще им е интересно, защото за пръв път го изпитват, пък и всеки ще си вика ' На мен няма да ми се случи, тя е прекалено свястна, че да направи така '..

Град
    Там, където е сърцето...
    Не си прав,че в повечето случаи страдат момчетата... лично по мои наблюдения повечето пъти момичетата са зае*ани точно заради е такива теории че нетряало да се влюбва човек, че нетрябва да показва чувствата си... Това е тъпо... Когато обичаш един човек и виждаш че и той ти отвръща няма какво да криеш, иначе няма да си щастлив. Понякога се получава така че оставаш разочарован, обаче неможе цял живот да си сам,заради страха от разочарованието.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Наистина добре казано! Аз съм напълно съгласен с автора! А относно мацката-зарежи я! Очевидно тя не си заслужава вече.Успех и лек ден!

Цитирай Първоначално написано от BaHxeL3uHr
    Хахах добре...успя да ме разсмееш. Явно не познаваш доста от нас.Това е все едно да кажеш, че всички жени са с еднаква големина на гърдите.Много тъпо се изрази како. Ако имаш истински приятел момче попитай го някой път за какво е плакам...ще се изумиш, че това са всевъзможни простотии, за които ти никога не би го направила. Честно казано мен ме е срам да си призная за какви неща съм плакал и в какви ситуации, толкова са абсурдни.
    тоя спор е тъп поради простата причина, че не можеш да слагаш хората под един знаменател. има много чувствителни и момчета и момичета, както и безчувствени и момчета и момичета...

Супер фен
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...147886&start=0

До автора: ако ще се почувстваш по - добре прочети това. Кой обаче да се вслуша в думите ми

Цитирай Първоначално написано от WaRd3n
    Много добре казано човек
    +100

Град
    Испания.

Re: Мойта история и съвет към момчетата...

Цитирай Първоначално написано от Dobromir
    Първо ще почна с една моя история...Имам си приятелка от близо 2 години отначало всичко беше добре нямахме тайни един от друг всичко беше просто идиално...до скоро...Започна да крий разни работи - пращат и любовни смс-и тя си мълчи не казва нищо(а преди казваше) но най-тъпото че аз разбирам от друго място за тези работи..
    Прегръщала се с бившия(нз дали са се целували) аз пак научавам от друго място и т.н. Много я обичах "преди" давах всичко за нея но напоследък заради тези нейни "тайни" аз се одръпвам от нея, още съм с нея но не я обичам(или поне не така както преди), тя се чуди защо съм станал толкова студен към нея- ми как няма да стана аз за 2 години съм бил поне 100 пъти тотално разочарован от нея...Даже приятелите си бях заебал заради нея ...Тръпката изчезна към нея и всичко останало...Още съм с нея но нз докога...а и аз съм на 17 тя на 18...
    И съвета ми към всички момчета - Не правете грешката да се влюбвате докато сте млади да загърбвате всичко заради едно момиче та дори и най-хубавото да е...Живейте си живота гледайте приятелите и тук таме някое момиче но без чувства(личния ми съвет) защото после страдаме предимно ние момчетата...
    и заключението ми. Дръжте момичетата изкъсо защото ако ви видят че сте много мил и че я обичате много тя ще ви се качи на главата и ще си прави каквото иска...
    Нищо ново.. моят съвет е да си търсиш друга. Трябва да си готов за такова предателство още от началото, аз лично не вярвам на никой, най-малко в момичета...
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Не си прав,че в повечето случаи страдат момчетата... лично по мои наблюдения повечето пъти момичетата са зае*ани точно заради е такива теории че нетряало да се влюбва човек, че нетрябва да показва чувствата си... Това е тъпо... Когато обичаш един човек и виждаш че и той ти отвръща няма какво да криеш, иначе няма да си щастлив. Понякога се получава така че оставаш разочарован, обаче неможе цял живот да си сам,заради страха от разочарованието.
    Много точно казано,защо като ви се случи нещо такова и вие момчетата веднага започвате с тия глупости,не разбирам.И какво печелиш,когато обичаш един човек,но не му го показваш,страдаш нали?! И не е вярно,че вие момчетата сте по-чувствителни и тем подобни глупости.После всички момичета се питате,защо момчетата не показват чувствата си,явно заради такива "умници" като автора.

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=147886&start=0

До автора: ако ще се почувстваш по - добре прочети това. Кой обаче да се вслуша в думите ми
    ю

мойто момче, не че аз не правя подобни неща с мъжете, ама поне проявявай малко уважение, щото ти казвам, че, ако случайно попадна на тебе, ще ти счупя ку** като на стар петел врата...

Град
    sofiq
    prav si e 4oveka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си