- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мойта история и съвет към момчетата...
Бойните мадами като тебе силно ме възбуждат. Затова ти внимавай да не попаднеш в моя радиус. Няма да те прежаляПървоначално написано от ani4ka_bani4ka
![]()
![]()
Уважение ? Защо ? С какво са го заслужили ? Аз не си играя с момичетата и не им давам напразни надежди. Сеш се...Демек не съм толкУс лож...Вземам това което искам и дотук. Да аз съм егоистично копеле и така ми харесва. Мир вам....
А това че съм прав, няма 1 грешен факт в написаното и ти не можеш да го приемеш си е лично твой проблем
Мразя такива момичета!Наскоро се скарах с един приятел за точно такова момиче!Викаше го в 23:00 до тях да й дава дискове било спешнО!! Качи му се наглавата ама той не се усеща!Ние му казахме но той ни вика ,че не е така а то си ОЧЕВАДНО!Отказах се щото той е 14 годишен да де 8 ми клас! Ама ади кво да прая ся !Да си страда тя си играе като играчка с него! Ама вече не ми пука! Квото иска да прави!![]()
![]()
По ТЕМАТА: Никога не съм се хващал на такива курви ,а и няма не съм ТЪП!
Някое момиче беше написало ,че момчетата не плакали!Мили Дами плачем ,но не го показваме на тоз и на оня!Плакал съм много и за много неща и всевъзможни.Ще ви кажа няколко с риск да се майтапите но искам да догажа че и ние имаме СЪРЦА и ДУШИ не сме от стомана (това което ще напиша е само за МЕН не слагайте ВСИЧКИ МОМЧЕТА ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ)
1.За едно момиче която се оказа курва.
2.За живота ми (щото си е много гаден моя живот)
3.Не плача ,че нокътя ми се е счупил това е тъпо!Плакал съм за нещо което никога няма да се върне поне при мен!
Това е то примерите не са конкретни но няма значение!
Ако видя някое дебело момиче няма да сложа пример ,че ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА ДЕБЕЛИ!Това е детско според мен
П.П. ,,ЛЮБОВТА НЕСЪЩЕСТВУВА ТЯ Е ВЪВ ВЪОБРЪЖЕНИТО НА ЧОВЕКА''
В.МОЛИЕ
Първоначално написано от ScionOfStorm
Тази тема п0дбуди в мен курваря![]()
аее искам да съм женкар пак вееее ;(
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
Много си прав.. имах същата ситуация. Ходих с едно момиче година и малко .. много я обичах тя докато сме били заедно ми са занимавала с това и онова момче.. накрая ме лъжеше.. просто направих грешката да й покажа, че държа на нея и тя ми се качи на главата. И най - тъпото, което направих.. загърбих много от приятелите си .. което никога няма да си простя. Най ме е е яд.. имаше едно момче от класа ми.. бяхме много големи приятели.. излизахме заедно говорихме си постоянно.. заради нея се отдръпнах от него и сега сме просто познати .. опитах се да му се извиня за това.. но винаги ще съжелявам, че го загубих като приятелПървоначално написано от Dobromir
![]()
Присъединявам се към теб.. и към съвета ти
![]()
момичетата казват това за момчетата и момчетата за момичетата ... предрасъдаците са съкрушителни ... и LS = Love Sucks