.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=147886&start=0

До автора: ако ще се почувстваш по - добре прочети това. Кой обаче да се вслуша в думите ми
    ю

мойто момче, не че аз не правя подобни неща с мъжете, ама поне проявявай малко уважение, щото ти казвам, че, ако случайно попадна на тебе, ще ти счупя ку** като на стар петел врата...
    Бойните мадами като тебе силно ме възбуждат. Затова ти внимавай да не попаднеш в моя радиус. Няма да те прежаля

Уважение ? Защо ? С какво са го заслужили ? Аз не си играя с момичетата и не им давам напразни надежди. Сеш се...Демек не съм толкУс лож...Вземам това което искам и дотук. Да аз съм егоистично копеле и така ми харесва. Мир вам....

А това че съм прав, няма 1 грешен факт в написаното и ти не можеш да го приемеш си е лично твой проблем

Супер фен
    Град
    България
    Мразя такива момичета!Наскоро се скарах с един приятел за точно такова момиче!Викаше го в 23:00 до тях да й дава дискове било спешнО!! Качи му се наглавата ама той не се усеща!Ние му казахме но той ни вика ,че не е така а то си ОЧЕВАДНО!Отказах се щото той е 14 годишен да де 8 ми клас! Ама ади кво да прая ся !Да си страда тя си играе като играчка с него! Ама вече не ми пука! Квото иска да прави!
    По ТЕМАТА: Никога не съм се хващал на такива курви ,а и няма не съм ТЪП!
    Някое момиче беше написало ,че момчетата не плакали!Мили Дами плачем ,но не го показваме на тоз и на оня!Плакал съм много и за много неща и всевъзможни.Ще ви кажа няколко с риск да се майтапите но искам да догажа че и ние имаме СЪРЦА и ДУШИ не сме от стомана (това което ще напиша е само за МЕН не слагайте ВСИЧКИ МОМЧЕТА ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ)
    1.За едно момиче която се оказа курва.
    2.За живота ми (щото си е много гаден моя живот)
    3.Не плача ,че нокътя ми се е счупил това е тъпо!Плакал съм за нещо което никога няма да се върне поне при мен!
    Това е то примерите не са конкретни но няма значение!
    Ако видя някое дебело момиче няма да сложа пример ,че ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА ДЕБЕЛИ!Това е детско според мен

П.П. ,,ЛЮБОВТА НЕСЪЩЕСТВУВА ТЯ Е ВЪВ ВЪОБРЪЖЕНИТО НА ЧОВЕКА''
    В.МОЛИЕ
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    Тази тема п0дбуди в мен курваря аее искам да съм женкар пак вееее ;(
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Re: Мойта история и съвет към момчетата...

Цитирай Първоначално написано от Dobromir
    Първо ще почна с една моя история...Имам си приятелка от близо 2 години отначало всичко беше добре нямахме тайни един от друг всичко беше просто идиално...до скоро...Започна да крий разни работи - пращат и любовни смс-и тя си мълчи не казва нищо(а преди казваше) но най-тъпото че аз разбирам от друго място за тези работи..
    Прегръщала се с бившия(нз дали са се целували) аз пак научавам от друго място и т.н. Много я обичах "преди" давах всичко за нея но напоследък заради тези нейни "тайни" аз се одръпвам от нея, още съм с нея но не я обичам(или поне не така както преди), тя се чуди защо съм станал толкова студен към нея- ми как няма да стана аз за 2 години съм бил поне 100 пъти тотално разочарован от нея...Даже приятелите си бях заебал заради нея ...Тръпката изчезна към нея и всичко останало...Още съм с нея но нз докога...а и аз съм на 17 тя на 18...
    И съвета ми към всички момчета - Не правете грешката да се влюбвате докато сте млади да загърбвате всичко заради едно момиче та дори и най-хубавото да е...Живейте си живота гледайте приятелите и тук таме някое момиче но без чувства(личния ми съвет) защото после страдаме предимно ние момчетата...
    и заключението ми. Дръжте момичетата изкъсо защото ако ви видят че сте много мил и че я обичате много тя ще ви се качи на главата и ще си прави каквото иска...
    Много си прав.. имах същата ситуация. Ходих с едно момиче година и малко .. много я обичах тя докато сме били заедно ми са занимавала с това и онова момче.. накрая ме лъжеше.. просто направих грешката да й покажа, че държа на нея и тя ми се качи на главата. И най - тъпото, което направих.. загърбих много от приятелите си .. което никога няма да си простя. Най ме е е яд.. имаше едно момче от класа ми.. бяхме много големи приятели.. излизахме заедно говорихме си постоянно.. заради нея се отдръпнах от него и сега сме просто познати .. опитах се да му се извиня за това.. но винаги ще съжелявам, че го загубих като приятел Присъединявам се към теб.. и към съвета ти

момичетата казват това за момчетата и момчетата за момичетата ... предрасъдаците са съкрушителни ... и LS = Love Sucks

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си