- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Яйца 2 :)
Значи как се запазва повече белтъчините на яйцето.
Като го сваря или като направя бъркани.![]()
Като ги изпечеш а иначе можеш да ги свариш, но за да се запази белтъка при варене е добре след като заври водата да намалиш котлона на по-ниска степен и да не са твърдо сварени.
Няма значение как само важното е като са бъркани да е на тефлонов тигане т.е. без олио.Първоначално написано от momchence_89
Отдели белтъка от жълтъка, тогава.
Печени яйца?Как става т'ва чудо?
Варени са си най-добре.
когато се сварят имат с 40% повече белтък от колкото суровитва го гледах в 1 филм - май беше битката за олимпия ама коя година беше не помня
chipi_kaoo-Беше ли нужно да описваш по такъв образен и брутален начин, процесът наречен-"Пиене на сурови яйца.![]()
По темата-Ам според мен, сварени е по-добрия вариант.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ako gi iadesh/piesh surovi trqbva da si ubedena 4e sa presni toest ako baba ti ili nqkoia sasedka ima kokoshki ---->samo ot tqh vzimai ina4e ne riskovai 4e moje da se natrovish