- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честит рожден ден на exploitedteen!! :P
Ем, така де, честит рожден ден (17.01.) на милия ви експлойтетийн и на милия ми рицар (което е едно и също, ако някой не знае). Не споменавам на колко години става, но мисля, че и сам ще си каже :р
Аз, милу, бих предпочела да чуеш какво ти пожелавам фейс ту фейс, но така се стекоха нещата – избяга ми (пак). И такам – пожелавам тииииии здраве (изтъркано, но важно и ще предизвика креативност в теб – ще трябва да търсиш нови неща, за които да се оплакваш), щастие (по възможност с мен, но си е твое рд-то, аз само предлагам :P), много концерти (и тук (моето тук) и надалеч, на всички любими групи и с най-верните другари), много бириибирибирбири (с всички другари и с водки и с още бири и с шкембета и с картофки), хуууууубава работа (няма да уточнявам къде
) с много много кинти, с които да се радваш редовно на перита и лойдове и стоунайлънди, оригинални цд-та, псп-та, вградени аквариуми и такива интересни неща. И изобщо – всичко много хубаво и да имаш много много причини да се усмихваш.
И понеже няма сега един експлойтедтийн да те поздрави с песничка, аз те поздравявам с една на The pogues, която любезно съм ти пратила на мейла. Обичююююю![]()
![]()
Сега предоставям думата на вас, за да му се радвате и да е център на вниманието ви, което изключително ще го зарадва :P
П.П. Днес се навършва и една година от Евъргрей, който беше да празнува
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ч.Р.Д и от мен. Здраве, щастие, успехи и любов ти пожелавам, защото това е най-важното.
Наздраве!
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Хм..
Аз пък му пожелавам,това което,според мен,е най-важно:
1во.Да следва,защитава и вярва на принципите си.
2ро.Да получи подходяща работа,независимо тук,или в чужбина,където ще уважават труда му,ще го приемат като конкурент и ще има възможността да върви нагоре и нагоре..
3то.Хубави концерти,на които има възможност да присъства
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
4.R.D.
da si jiv i zdrav,drugoto samo 6te doide!!!![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Честитоооо!
Бъди здрав, успял и много влюбен!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Айде честито.....чичо Вили
Това е една от 5-6 теми които си писала в този раздел, всички са за РД-та и една за заминаването Му.
Ей, с теб ходихме за билети на Евър!
Честитоо. Пожелавам ти всичко най-най-хубаво. Да се оправиш с френския. Много, ама много здраве, любов /като гледам от Буут добре получаваш/и да не те разочароват хората около теб.
Ивоооу! Винаги пускаш ебаси темите! Човек какво да допълни, а?
Какво заминаване? Нещо нямам спомен...??? Иначе дам - все за рд-та. Струва ми се най-подходящ повод.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Не ми се търси..не ай...теб по-лесно ще те намеря
Намерих я, ама няма да я показвам. За виена като заминаваше. Ама намерих и други твои теми![]()
Уф тая Виена, не ми е хубав спомен![]()
и от мен честито! мн здраве, щастие и любов : )
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Честитоо!Здраве,щастие и любов ,че другото се купува![]()
И да спомена ,че с майка ми сте на един ден![]()
Честит рожден ден. =D>
Ами, честит рожден ден! Не знам какви са амбициите ти в живота, но ти пожелавам да ги постигнеш. Бъди щастлив, здрав и т.н.
И някой ден да махнеш ДДС-то на книгите![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
айде честито (:
всичко най-хубаво
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Честит рожден ден.
Много здраве, та да си трошиш кокалите по концерти, много щастие, та да радваш хората около теб, пари- за бири.Пожелавам ти и лични и професионални успехи.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Честит Рожден Ден и от мен, много здраве и всичко най-хубаво.
Вярно, че Буут всичко е казала.![]()
![]()
Aйде 4естито и от мен!
Вси4ко най-най![]()
![]()
Робинята на Quench
+1Първоначално написано от *-*Krisito*-*
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Их, козирог...
Честит! Всичко най!![]()
Опалааа...честит рожден ден отново![]()
What you give is what you get!
Честит РД и от мен ... Бъди най-вече жив и здрав .... Другото идва с живота !!! Приятен празник ! =D>![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”