Ем, така де, честит рожден ден (17.01.) на милия ви експлойтетийн и на милия ми рицар (което е едно и също, ако някой не знае ). Не споменавам на колко години става, но мисля, че и сам ще си каже :р

Аз, милу, бих предпочела да чуеш какво ти пожелавам фейс ту фейс, но така се стекоха нещата – избяга ми (пак ). И такам – пожелавам тииииии здраве (изтъркано, но важно и ще предизвика креативност в теб – ще трябва да търсиш нови неща, за които да се оплакваш), щастие (по възможност с мен, но си е твое рд-то, аз само предлагам :P), много концерти (и тук (моето тук) и надалеч, на всички любими групи и с най-верните другари), много бириибирибирбири (с всички другари и с водки и с още бири и с шкембета и с картофки), хуууууубава работа (няма да уточнявам къде ) с много много кинти, с които да се радваш редовно на перита и лойдове и стоунайлънди, оригинални цд-та, псп-та, вградени аквариуми и такива интересни неща. И изобщо – всичко много хубаво и да имаш много много причини да се усмихваш.
И понеже няма сега един експлойтедтийн да те поздрави с песничка, аз те поздравявам с една на The pogues, която любезно съм ти пратила на мейла. Обичююююю

Сега предоставям думата на вас, за да му се радвате и да е център на вниманието ви, което изключително ще го зарадва :P

П.П. Днес се навършва и една година от Евъргрей, който беше да празнува