.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Помощ

Помощ

Парво искам да ви кажа здравейте на всички и честита нова година , че отдавна не сам влизал в форума.И така какво стана и аз нз запознах се с 1 момиче и на втория ден трагнахме така всичко до тук е перфектно , но проблема е , че сме на мн километри разтояние (250-300) това е мн гадно и за двамата на 18-ти вече правим 1 месец , а мисалта ми беше , че и двамата много се обичаме но разтоянието (както и в други мой теми ) е проблема (нз ама винаги такива си хващам ) .. а ако може 1 саветче :P да я оставя ли защото имам мн кандидатки или да продалжа с нея вапреки разтоянието
    Обновения форум Teenproblem.com

Град
    На изток от рая
    Взимай сега кандидатките,докато дойде време да се видите.
    Няма да караш на сухо я

Ест ама после пак от лепка да не стане болест (смисал да не мога да се отарва от тях )
    Обновения форум Teenproblem.com

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, все пак решението си е твое.Прецени дали можеш да поддържаш връзка на такова растояние, или не.

Повече от фен
    Ами връзката от разтояние е много мъчителна.Ти каза, че имаш много кандитатки, предлаггам ти тях.Ако за теб тя е просто поредната и не я обичаш е все тая дали ще си с друга или с нея.Тай че някоя мацка по близко до теб е решението според мен.Но само ти можеш да решиш.Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

За мен е малко криво тая връзка от разстояние. Никога незнаеш другия какво прави и с кого... затова ако нямаш истински чувства си хвани някоя друга
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си