Имам малък проблем...или по точно няколко, но те правят цялата ситуация сива. Първо- по -голямата част от компанията ми е от момчета. Едно от тях ме беше харесвало мн отдавна, а друго все още изпитва не само приятелски чувства. От деца сме заедно и сме вече по- големи. по- зрели. Но отново изникват проблеми. Един от тях е когато аз си хвана гадже. Има едно момче с което съм в момента. Супер мн си го обичам, но преди да тръгнем бяхме само мн добри приятели и хората от мойта компания го възприемат точно за такъв. След като тръгнахме аз не съм им споделяла мн за нашите отношения, а когато той е с мен не показваме сртастни чувства...или може би не достатъчно. Гаджето ми и приятелите ми имат някак си различни интереси, но въпреки всичко аз го водя често с нас. Въпреки всичко скоро разбрах че един от моите приятели не възприема връзката ми много на сериозно. Аз не обичам да споделям мн мн за личния си живот, но може би в този случай наистина съм оставила грешна представа. Понякога виждам че ревнуват Отделно има и друг проблем. Той е че поради различни обстоятелства не се събираме мн често, а когато го правим сме много хора и не може да си кажем някакви лични работи. След това най- добрата ми приятелка ( уж ) (която съшо е от тази компания) флиртува със старото ми гадже. (което също излиза с нас). Единствният и най- сигурен начин да не ми е кофти е когато моето момче е там ( не е за да му направя напук на другия). Тогава се чувствам щастлива и нищо друго не ме интересува.......тази моя приятелка не харесва мн гаджето ми ( или поне не достатъчно, за го внедри в компанията). Момчетата пък до някаква степен ревнуват може би.....И ето сега един от тях има рожден ден. Аз го поммолих да взема гаджето ми, а той отказа ( защото ше си го празнува с още 1 човек и нямало да има място). Стана ми кофти, а гаджето избесня. От една страна много често сме се събирали и те се познават, но от друга сега дори не го кани....Аз наистина разбирам че може да няма място, но гаджето ми казза че моят приятел го е направил от ревност и че не иска повече да идва когато се събираме. Но наистина ми е странно че когато сме с тях не мога да се отпусна и се държа някак си по- студено към гаджето. Но нали това са ми най- бликите приятели? Може би ме възпира това че може би ревнуват.....дайте съветче п.п На Коледа си разменяхме подаръци. Тогава тези от компанията ми му подариха и на него ( тогава най- добрата ми приятелка подари само на бившето ми гадже)!!!