- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Търсят се адски стари потребители ... 2004/2005 г
Пиратиня беше пич, дам... имаше и една приятелка, хъни ли се пишеше... не помня точно![]()
А мърдърдол няма какво да ви липсва, сега е фейк![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еййй, бях забравила за тях. Невероятни пичове.Първоначално написано от GLeZoRanA
Аз пиша тук от 2003-а, регистрирана съм 2004-а.
Аз се чудя къде се затри BABY_SEXY_GIRL и админа имаше една доста красива приятелка , която посещаваше форума вече непомня с какъв ник![]()
Първоначално написано от MG-X-Power
Да, бе, вярно какво стана с BABY_SEXY_GIRL И нейния приятел, дето май се разделиха и затова вече не влизат...
Аз си спомням Линкин4ето, Мърдърдол (съвсем скоро пък разбрах, че това била фейк), съни_стз, Айа, един от админостраторите не беше ли coki или нещо подобно? Имаше и едно момиче CHIANA или нещо подобно...Доста хора, ама някои спряха да пишат, други не![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Изпокара се с модератори, администратори и не знам си още с кой, та затова престана да влиза. Иначе едно време и имах номера, ако не си го е сменила, и ако все още го имам вероятно ще и звънна. В крайна сметка авторката за какво търсеше стари потребители, че така и така не стана ясно?Първоначално написано от leti_cherry
![]()
Левски шампион але але!
2005 влизах само като гост, така че не спадам към търсените, но мога да дам информация за Чиана. Тя не сяда вече на компютъра си, запоследно се засякох с нея юни и си се готвеше за кандидат-студентски изпити. Искаше кинезитерапия да запише, но не знам какво стана.
А имаше едно момиче chupachabura или нещо от този сорт, тя само си направи нова регистрация, нали? Ако е така, коя е сега?
2005 пишеше и SEXTREME, ако я помните, мир на праха й....
Има доста по-стари потребители, които още влизат. Има и които са спряли, но имам връзка с тях - abnormal_baby, pinK_Baby, diesel_girl-4eto, emy lee, lady_bird
Доколко знам преди известно време някои стари потребители се изместиха в друг, доста по малък форума - LunaTrick, gia_bs, LunnaSvetlina и др. Според мен причината повечето да не влизат е, от една страна разочарованието, от друга факта, че форума стана прекалено "претъпкан"
Много е тъпо така да знаеш някой и той да изчезна безследно![]()
Първоначално написано от shadow4e
От какво е починало момичето?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Тя беше опитшла някаъде в чужбина да се занимава с музика, така беше написала и от средата на 2006 до 2007 мисля, че не беше влизала и един ден се появи тема, написана от нейн приятел, че е загинала при катастрофа /във Франция?/...
Не помня дали е била от най-редовните, но определено ми беше направила впечтления, но явно вие не си я спомняте.
Уф, тъжна история....
шу-шуу![]()
Мърдърдол е на линия
BABY_SEXY_GIRL, голяма отвратяга
air_J, аз твоя номер го имам още..дето ти пращах все празни смс-и щото продължавам да не знам как се казвашдо скоро мислех, че е изгубен, щот ми беше преебан телефона в продължение на година и нещо, но наскоро се включи и ти го имам пак
![]()
искаш ли един празен смс?
![]()
Винаги съм се чудел защо ми пращаш празни смс-и, и затова никога не съм ти връщал, ама за сметка на това 1 път ти се обадих да се видим на Несебър, но ти вече си била вазирала.Първоначално написано от fаke
![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от shadow4e
Аз я помня бегло, повече помня ника и, отколкото мненията..., но не знаех нищо за живота и, още по-малко, че е загинала![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз почнах да влизам във форума от Ноември Декември 2005. Важа ли?![]()
MG-X-Power - Айде не изкарвай точно тая тъпа тема. Момичето почина.
Доброто старо минче...Аз имах още профил много отдавна....Първият ми профил беши... ''az_slunceto''
machoka....Със сигурност ме помни ние сме стари дружки...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама и аз си изядох бана...![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Лелелее коя е починала???Първоначално написано от Мо6no
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хаха даПървоначално написано от MG-X-Power
бяхме деца
![]()
да?Първоначално написано от Lake_bodom
Приятно ми е
![]()
хаха някой ме помни :р ммм да беше забавно :Р И малките интриги на ... лейди бърдПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Хаха ... абе вярно няма живи от тогава ама и аз забравих че я пуснах тази тема :Р загубихме си дирите ейййй
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Аз съм от юли 2003г. :P Малко ми се прецака акаунта - наложи се да ми го изтрият и се регнах наново като ми прехвърлиха бройката мнения и затова пише, че съм регистрирана август 2004г.
А иначе... доста хора помня от по-старите потребители... айде да видим дали някой ще се сети за: Keri, enigmatic, BoneCollector, Az_17, PISAN4ETO, GeRyTo, XaMLeT, Съни, ^AvRiL^LaViGnE^, Devilkin, Dance_Princess, Traffic, Kelly_Bundy... предните модератори е ясно - Utopia, KRALICATA, LadyDi, LunnaSvetlina, Ollas...
80% от тях ги помня! Най-много се кефех на Утопиа, Лейди_Ди, Съни, Кери, Лунна_Светлина... Тогава (2003-2004) на колко години бяха? Най-вече Лейди_Ди и Утопиа... Струваха ми се много големи и зрели. Или може би защото аз съм била малка... На 14Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()