.
Затворена тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 180
    Пиратиня беше пич, дам... имаше и една приятелка, хъни ли се пишеше... не помня точно
    А мърдърдол няма какво да ви липсва, сега е фейк
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    агентите ... липсват ми
    Еййй, бях забравила за тях. Невероятни пичове.

Аз пиша тук от 2003-а, регистрирана съм 2004-а.

Аз се чудя къде се затри BABY_SEXY_GIRL и админа имаше една доста красива приятелка , която посещаваше форума вече непомня с какъв ник

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Пиратиня беше пич, дам... имаше и една приятелка, хъни ли се пишеше... не помня точно
    А мърдърдол няма какво да ви липсва, сега е фейк
    Тогава си беше друго

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Аз се чудя къде се затри BABY_SEXY_GIRL и админа имаше една доста красива приятелка , която посещаваше форума вече непомня с какъв ник

Да, бе, вярно какво стана с BABY_SEXY_GIRL И нейния приятел, дето май се разделиха и затова вече не влизат...
    Аз си спомням Линкин4ето, Мърдърдол (съвсем скоро пък разбрах, че това била фейк), съни_стз, Айа, един от админостраторите не беше ли coki или нещо подобно? Имаше и едно момиче CHIANA или нещо подобно...Доста хора, ама някои спряха да пишат, други не
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry

Да, бе, вярно какво стана с BABY_SEXY_GIRL И нейния приятел, дето май се разделиха и затова вече не влизат...
    Аз си спомням Линкин4ето, Мърдърдол (съвсем скоро пък разбрах, че това била фейк), съни_стз, Айа, един от админостраторите не беше ли coki или нещо подобно? Имаше и едно момиче CHIANA или нещо подобно...Доста хора, ама някои спряха да пишат, други не
    Изпокара се с модератори, администратори и не знам си още с кой, та затова престана да влиза. Иначе едно време и имах номера, ако не си го е сменила, и ако все още го имам вероятно ще и звънна. В крайна сметка авторката за какво търсеше стари потребители, че така и така не стана ясно?
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    2005 влизах само като гост, така че не спадам към търсените, но мога да дам информация за Чиана. Тя не сяда вече на компютъра си, запоследно се засякох с нея юни и си се готвеше за кандидат-студентски изпити. Искаше кинезитерапия да запише, но не знам какво стана.

А имаше едно момиче chupachabura или нещо от този сорт, тя само си направи нова регистрация, нали? Ако е така, коя е сега?

2005 пишеше и SEXTREME, ако я помните, мир на праха й....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Има доста по-стари потребители, които още влизат. Има и които са спряли, но имам връзка с тях - abnormal_baby, pinK_Baby, diesel_girl-4eto, emy lee, lady_bird

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Доколко знам преди известно време някои стари потребители се изместиха в друг, доста по малък форума - LunaTrick, gia_bs, LunnaSvetlina и др. Според мен причината повечето да не влизат е, от една страна разочарованието, от друга факта, че форума стана прекалено "претъпкан"

Много е тъпо така да знаеш някой и той да изчезна безследно

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e

2005 пишеше и SEXTREME, ако я помните, мир на праха й....

От какво е починало момичето?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Тя беше опитшла някаъде в чужбина да се занимава с музика, така беше написала и от средата на 2006 до 2007 мисля, че не беше влизала и един ден се появи тема, написана от нейн приятел, че е загинала при катастрофа /във Франция?/...

Не помня дали е била от най-редовните, но определено ми беше направила впечтления, но явно вие не си я спомняте.

Уф, тъжна история....

Супер фен Аватара на fake
    шу-шуу
    Мърдърдол е на линия
    BABY_SEXY_GIRL, голяма отвратяга
    air_J, аз твоя номер го имам още..дето ти пращах все празни смс-и щото продължавам да не знам как се казваш до скоро мислех, че е изгубен, щот ми беше преебан телефона в продължение на година и нещо, но наскоро се включи и ти го имам пак искаш ли един празен смс?
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    шу-шуу
    Мърдърдол е на линия
    BABY_SEXY_GIRL, голяма отвратяга
    air_J, аз твоя номер го имам още..дето ти пращах все празни смс-и щото продължавам да не знам как се казваш до скоро мислех, че е изгубен, щот ми беше преебан телефона в продължение на година и нещо, но наскоро се включи и ти го имам пак искаш ли един празен смс?
    Винаги съм се чудел защо ми пращаш празни смс-и, и затова никога не съм ти връщал, ама за сметка на това 1 път ти се обадих да се видим на Несебър, но ти вече си била вазирала.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Тя беше опитшла някаъде в чужбина да се занимава с музика, така беше написала и от средата на 2006 до 2007 мисля, че не беше влизала и един ден се появи тема, написана от нейн приятел, че е загинала при катастрофа /във Франция?/...

Не помня дали е била от най-редовните, но определено ми беше направила впечтления, но явно вие не си я спомняте.

Уф, тъжна история....

Аз я помня бегло, повече помня ника и, отколкото мненията..., но не знаех нищо за живота и, още по-малко, че е загинала
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Аз почнах да влизам във форума от Ноември Декември 2005. Важа ли?

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    MG-X-Power - Айде не изкарвай точно тая тъпа тема. Момичето почина.

Доброто старо минче... Аз имах още профил много отдавна....Първият ми профил беши... ''az_slunceto'' machoka....Със сигурност ме помни ние сме стари дружки...

Ама и аз си изядох бана...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    MG-X-Power - Айде не изкарвай точно тая тъпа тема. Момичето почина.
    Лелелее коя е починала???
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Понито ти си tedo davis-а имаше и още един индивид като Цеци Пенев и Oyama No Problem тия са ми се набили като чели малко повечко в съзнанието а тази лунна светлина не е ли gia_bs имаше и една секси модераторка baby sexy girl и приятеля и baned къде изчезнаха тия хора
    хаха да бяхме деца
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Тедо дейвис?
    да? Приятно ми е
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Това си беше култув период със тедо , оямата (който ще си остане май завинаги с бан и няма да го видиме пак ха ) , линкинчето..Цеци Пенев се присъедини по късно Murderdoll, korn_ агентите ... липсват ми
    хаха някой ме помни :р ммм да беше забавно :Р И малките интриги на ... лейди бърд
    Хаха ... абе вярно няма живи от тогава ама и аз забравих че я пуснах тази тема :Р загубихме си дирите ейййй
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Аз съм от юли 2003г. :P Малко ми се прецака акаунта - наложи се да ми го изтрият и се регнах наново като ми прехвърлиха бройката мнения и затова пише, че съм регистрирана август 2004г.
    А иначе... доста хора помня от по-старите потребители... айде да видим дали някой ще се сети за: Keri, enigmatic, BoneCollector, Az_17, PISAN4ETO, GeRyTo, XaMLeT, Съни, ^AvRiL^LaViGnE^, Devilkin, Dance_Princess, Traffic, Kelly_Bundy... предните модератори е ясно - Utopia, KRALICATA, LadyDi, LunnaSvetlina, Ollas...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    [b][i]Имаше си интрига едно време ех.. бяхме малко , но стабилни а сега всичко е един безпредметен флууд
    Толкова е подтискащоо

Цитирай Първоначално написано от namina
    Доброто старо минче... Аз имах още профил много отдавна....Първият ми профил беши... ''az_slunceto'' machoka....Със сигурност ме помни ние сме стари дружки...

Ама и аз си изядох бана...
    О тебе и аз те помня

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    А иначе... доста хора помня от по-старите потребители... айде да видим дали някой ще се сети за: Keri, enigmatic, BoneCollector, Az_17, PISAN4ETO, GeRyTo, XaMLeT, Съни, ^AvRiL^LaViGnE^, Devilkin, Dance_Princess, Traffic, Kelly_Bundy... предните модератори е ясно - Utopia, KRALICATA, LadyDi, LunnaSvetlina, Ollas...
    80% от тях ги помня! Най-много се кефех на Утопиа, Лейди_Ди, Съни, Кери, Лунна_Светлина... Тогава (2003-2004) на колко години бяха? Най-вече Лейди_Ди и Утопиа... Струваха ми се много големи и зрели. Или може би защото аз съм била малка... На 14

Хехехе, е за теб не се и съмнявам, че ги помниш - горе-долу един "набор сме".

Иначе мисля, че 2003г. LadyDi, Utopia, KRALICATA и Keri бяха на 18-19г, а LunnaSvetlina почти съм сигурна, че беше на 15, както и Ollas.
    Аз пък бях на 13.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си