- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс бисери от учители
Рамбо Силек (вместо Ран Босилек, второкласник)
Абе аз за на кого говоря, на оня дето го духа отвън. (Учителка по математика)
Имам уши на най-невероятни места. (учителка МГ Варна)
Колега, Вие може и да сте свършил, но аз не съм задово (На изпит по право, СУ)
“Каквото и да стане - Ботев си го вкарваме целия!” (По въпроса за програмата по литература за десети клас.)
Ех, деца, вече станахте истински мъже, особено момчетата.(Учителка към своите ученици-абитуриенти)
Извади си оная работа изпод чина, защото ако аз дойда да ти я извадя, на мен ще ми стане хубаво, а на теб не. (към ученик, който се опитва да преписва)
… ако още веднъж, ти отзад свирнеш,такава свирка ще ти извъртя……. (учителка)
Искам да усетя моето присъствие в твоята работа! (Учител по рисуване на ученичка.)
Другия път, като правите контролно, ще съблека всички момичета по монокини, да видя тогава къде ще си крият черешовите топчета. (Учителка по история)
Няма да се събличам, направо почвам. (учителка по литература)
Цял час чукам ли чукам, а вие - нито “Ах”, нито “Ох”! (учител в час по физика)
Престанете да се изпразвате в часа ми!!! Имам предвид духовно! (учител)
И Мишо много добре се справя, само дето си слага пълния член отзад… (учителка по немски език)
Вие вече почвате да ме обиждате. Първо като ме видите и веднага хуквате към тоалетната, сякаш съм ви някакъв диуретичен чай. (учителка)
Докато съм тук и ви чукам на тази маса ще мълчите. (учител)
Откъде се взе тоя прах? Излизайте, излизайте, че ще се опрашим. (учителка)
Колежки,вие не разбрахте ли, че с уста ще си изкарвате хляба? (професор по пеене)
При директора се влиза само по голяма нужда!(Надпис на вратата на директорски кабинет)
Не слагай чужди тела в устата си!
След малко ще избие звънеца и тогава ще ви пусна (учителка по Английски език)
Тогава Другият Път се гответе за Съсипващо контролно (учителка по Английски език ядосана на учениците)
enjoy ! последните са новички![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Даскал по психология :
Вие ... вие не сте добре ... но знам как ще ви мине ... трябва да си направите 1 че*ия .... но Трябва да не е просто че*ия ами да е духовна ..
...
ПС: Пълен психар е тоз ... аз да ви кажа![]()
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
`Да ви опраскам едно хубаво, щот сте ми симпатични!` (учител по химия към клас от 22 момичета)
Daskalkata po geografiq vika vednuj na edin suuchenik, na koito mu pisa 4vorka za sroka, a toi beshe mejdu 2 i 3: "Sega ne ruka trqbva da mi celuvash, ami haide nqma da kazvam". Vsichki se zasmqha, a Georgi vika: "E kajete de gospojo", a tq: "Shti kaja az. Shti kaja. Sled chasovete."
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Даскал към ученик: "Извади ли си го? Ами покажи го на чина тогава!" (учебника)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
xaxa ima mnogo gotinki raboti... sega she vi kaja biseri na moq klasen i na drugi daskali =]]]
zna4iii na klasniq :
pita za otgovora na iz4islitelna zada4a edno mom4e : "az go 4uh toi go kaza na um !!! "
zabravq 4e ima posleden 4as pri nas i sled kato ni vijda da si trugvame nai u4tivo ni pita "svurshihte li za dnes?" i na sledvashtiq den ni vika " i az idvam na rabota i tiq me vijdat temeruti i edno zdr ne kazvat!"
stava vupros za koordinatna sistema i kazva za to4kataO (0,0) i kazva " pravete si asociaciq s toaletnata i dvete nuli"
"na su6tiq 4ertej 6e go na4ertaem na novo"
"sbora na kvadratite se polu4ava ot kvadratite na sbora"
" posledna zada4a ot tozi vid posle she vi dam oshte nqkolko posledni"
"tova e poslednata posledna zada4a"
"takova smahnata uravnenie"
"gospoda, razbiram 4e ste i gospojici"
" Slavi, she te takovam!!!"
stigat vi tolkova negovi dneska tva mi napravi vpe4atlenie po geometriq "
pitam q az daslicata poneje obqsnqva za nqkvi mediani simetrali i t.n. i 4uvam MO i q pitam kakvo e MO i tq mi otgovora " e kak kakvo.... M svurzano sus O"
"usporedno e ot usporednika"
този е "B" (tozi ebe)
triugulnika EBM (ebem)
mm dam taq po tehnologii ... pita q edno mom4e poneje pishehme su4enieniq za nqkakuv vid torta i nashta mu vika " e torta kakva torta... garAj.. "
abe napravo... golqma e muka v moito daskalo..
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Хм...аз уча там.Първоначално написано от alek200
alek200 написа:
Имам уши на най-невероятни места. (учителка МГ Варна)
Хм...аз уча там.
Tova go nominiraha na godishniq ni koncert na MG. Pomnq go. Da ne kazvam koq e daskalkata (samo shte kaja che e golqm obraz, prepodava po istoriq i ot vreme na vreme vzima uspokoitelni).![]()
Хахахаха.Мими Тузларова!!!!Преподавала ми е 9-ти клас.Тя ли е?Първоначално написано от amatorium
Da. Ma ne kazvai na nikoi![]()
аз ще цитирам само и единствено единмой преподавател по ........ той говори само и единствено за секс...малко ще ми е трудно да опиша всички бисери, но ще дам няколко примера...
"членът, членът...пак го изяде този член"(определителен член)
"сега да ти сложа един топъл член отпред" (проверявайки домашно)
"начи ако ти него.... именителен падеж...ако той тебе....винителен падеж(или май беше обратното...все тая...)"(в опит да ми обясни 2 падежа които така и не разбрах)
"оооо ако има деколтета и оценки ще има"(при вида на деколтето на колежка)
"ооо аз си мислех,че ми е малък..."(в разговор за средната големина на пенисите...
"ооо колежке...днес сте много секси сънена....да не сте учили теорията за членовета".............
"оооо как се радвам да ви видя...като путка топъл хуй"...
спирам дотук
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
не Гараж, ами Гараш (като ударението е на първото "а") това е много вкусна Унгарска тортаПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
горещо я препоръчвам!
ето един бисер и от мойта класна. Дава ни там няква домашна и вика: "От 2-ра задача ж/г/ и б/ ..и от 3-та в/г/з/
ето и още няколко от други даскали:
Ама тея ваши първични инстинкти...усетил позитив на уриниране и айде: “Може ли до тоалетна?”.
То това дето ви чукам нищо не е
Няма място там (на дъската). - Ела клекни ей тука
Трябва да си извадя инструмента.
След това се таковат два въглерода. (обяснява цикъла на Кребс)
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
Учителка: Охххх как да го лапна сегааа?
Ученик: Ми с устата как!
Учителка: Оххх,ама много мe е гнус.
Става въпрос за хапче
Не си спмням кой даскал ни го беше казал. Май по руски в 7-ми клас.
Фолеми сте педераси всичките. Няма да ви пусна да завършите.
(това по повод,че я целихме с мокри гъби.
Лапешкра работа.
imenno... tq taka go kaza kato garaj za parkirane =]Първоначално написано от Sticky778
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Даскало ми по биология:Абе вие цел ден ли биете та сте изморени сега бе?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бъди творец, но твори и простотия
То,защото никой не знае.Тази жена е невероятно готина.Любимия й лаф е "Аз пия Гинкобилоба за по-добра памет и след половин час се питам: "Абе,аз пих ли или не?!"Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
Момиче яде баничка на първия чин. Даскала влиза, но тя довършва баничката.
Даскала: Амааа моля те, стига си ме съблазнявала!!
![]()
Daskalka po b1lgarski ezik i literatyra(maRgo0to0 VasileVa) : " Predstavete si, che s1m chovek" !
Както казах раждаме се да живееме,
не да ни казват к'во да праим, к'во да пееме.
Не признавам системата големи-малки,
има два вида хора - Достойни и жалки.
Da taka e. I e edna ot nai-gotinite uchitelki. Nishto losho ne moga da kajaza neq.Първоначално написано от kPuCkA
![]()
Ученик- "Госпожо, защо пишете двойки?"
Учителката- "Защото като ги пиша получавам оргазъм.."![]()
Ти да не си учил там?Първоначално написано от amatorium
"тъй като ми е заврян отзад нищо не чувам..." Учителката по български ми казва това за трети ученик![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
В час по математика го има редовния номер от намеци със сексуална насоченост..(г-нът ни е съден 2 пъти за педофилия)..трябва да записвам.Иначе единственото за което се сещам е една реплика на г-жата вчера:
Г-жата: - Продължавайте!Не съм свършила още!
Цецко: - Ае дайте да помогнем на г-жата да свърши бе!