- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс бисери от учители
Един от моя клас си белеше портокал в часа по физика и госпожата от 5 минути го търпи и накрая каза : "Лапай го и мълчи!"(портокала, де)![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Класната вика : Айде да се изчукваме де!!
Превод: АЙДЕ ДА СЕ ИЗЧАКВАМЕ ДЕ!!!
Тъй като сички говорихме заедно и нищо не се разбираше и тя реши да вътвори ред ама саму на хвърли в тъча от смях.
Професор в Тракийски университет обяснява "Защо таза на момичетата трябва да е по-широк"
-За да може на момчетата да им е по-удобно:P
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Вас,момичета,кой ви реже и ви изстисква?-ставаше въпрос за цивилизацията и как на времето е нямало такива уреди.(учителка по история)
Теб,минах ли те или не съм?-при проверка на учениците в час(г-жата по информатика)
O da. Az i bqh edin ot lubimcite.Първоначално написано от kPuCkA
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Вчера имаме 3 часа немски, в едното междучасие аз лакирам една съученичка и и рисувам някви неща по ноктите...идва госпожата, пита ме нещо и накрая изцепва:
Г-жа: -Ти целия клас ли обслужваш?!?
Аз: Ааааа, не, за първи път ми се случва.
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ахаха
Не мога да ви го обясня,бе мамка му...
Даскала по математика показваше как няква учевничка обяснила кво е цилиндър...кака си движела ръцете се е дно лъска....оф мамка му супер смешно бешееее![]()
ДАСКАЛКАТА ПО ГЕОГРАФИЯ КЪМ МОМ4ЕТАТА : МОМЧЕТА АЙДЕ ПО СЕРИОЗНО СПРЕТЕ ДА МИСЛИТЕ СЪС ДОЛНАТА СИ ГЛАВА по фИЗИКА : КАКВО МЕ ЗЯПАТЕ ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е ЧУДНО НА ВСЯКА УЧИТЕЛКА МОЖЕ ДА И СЕ ОТВОРИ ЦИПЪТ ЕМЧИ КАЖЕТЕ ДА ГО ЗАКОПЧАЯ ДЕ ПЪК И КАКВО щЕ ВИДИТЕ АА САМО ГАЩИТЕ МИ ГОЛЯМА РАБОТАПО ХИМИЯ КЪМ МОМИ4ЕТАТА : КАКВО СТЕ СА ОКИЧИЛИ КАТО ДУНАВ МОСКИТЕ
![]()
No martini .. no party..
Извинявай,Теди,но името "Теодор" е много педераско...Аз за това кръстих сина си "Тодор" (госпожа по английски) а веднъж този Теди на класно по бел беше писал "във фъгъла" вместо "в ъгъла"...това в 7 клас ...
Първоначално написано от Atula
хахаха, коя бе
Собственост на Canis_Dirus
Учителката ни по история:
Спри се, че ще си извадиш нещо и ще откача!
(да не си играе с една пръчка, че да не си извади окото )![]()
Стига си си играл с главичката, ами слушай!
(имаше предвид горната)
в час по музика 7клас..
"Дай го тоя банан и без тфа не ти тряа!" (учителка)![]()
daskalka po myzika kum men :
"krasavice..ne sum genekolog 4e da mi zastavash taka" (bqh s ediniq krak na 4ina)![]()
daskala po istoriq kum edna fr:
"da si svalq li kolana da me naplqskash"![]()
Амм г-на ми по физика мин. година в часа обясняваше нещо си там.. и вика: "Абе тия дето лапат дървото (т.е. термитите) как се наричаха бе? Лапачите на дървото" .. Или пък др. път: " Духаш и става (всички избухват в смях, а той пак) .. Да, духаш и става!" и го повтори 4 пъти![]()
Трети случай: Г-на: " Дифузията е проникване на едно тяло в друго'' Един съученик: "Това се нарича Секс г-не! "
![]()
Госпожата по психология: В тоя клас момичетата сте малко и бойни, но те момчетата ще ви оправят, спокойно.
Или господина по математика: Вие всички и особено там тройката сте толкова назад с материала, че колкото и да се опитвам да ви го вкарам, вие не поемате, затова повече няма да си правя труда, оставям ви да се оправяте сами.![]()
Учителка по история доктува план на урок за облеклото на българите по време на възраждането ( так амисля че беше) в -6ти клас . " Следваща по д точка : Облеклото на българите прашки тире прашки....( кратка пауса да се псомеем и тя и класа ) Ама сега да не вземето да го напишете! "
Ей тази даскалак ми беше любима много смях има внейните часове![]()
1)Daskal po himiq-Direktora-7mi klas - "Uchenici,himiqta e kato seksa.Ili se poluchava,ili e pylen proval!"
2) V chas po himiq,9ti klas,uchenichka si e vdignala krakata i leko gi e raztvorila,uchitelkata-"Tazi poza si ima po-udobni prednaznacheniq."
3)V chas po matematika,8mi ili 9ti klas,uchitelkata"I haide,da go napravim." (Da reshim zadachata.)
4)V chas po biologiq,10ti klas,uchitelkata kym men-"Milichka,ti samo po kotence li si?"...direkten vypros i mrysen smqh
5)Noseshe se,che uchitelkata po himiq vleznala pri 12ti klas i zapochnala da im se obqsnqva kak myjete sa pylni goveda i che nqmalo koi da q zadovoli.
6)Noseshe se,che v tehnikum v Bs,veche profesionalna gimnaziq,uchitelka zaplashva sys izpit cql klas,ako nqkoi ne i napravi bebe.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Sа6о pita gospojata po fizika: Gsopojo, da si predstavim, 4e az sum kraiputno durvo, a vie kola.Zabivate se v men. Kakvo 6te stane?
Gospojata: Ami Aleksandre, tui kato si edno mlado, zdravo i hubavo durvo, taka 6te te zabiq, 4e 6te te skur6a![]()
![]()
Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА
пффф верно бе , аз ги бях забрайлаПървоначално написано от Lorelei
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Класната вика на едно момче,което говореше -"Николае, ще те чукам ли...аааа...чакам"![]()
А даскала по етика е пълен с такива бисери.
Веднъж ни разправа,че ако в клас дойде някой млад учител на момичетата ще им затрепери горната част на блузките, а ако дойде млада учителка-на момчетата ще им затреперят други неща.
Вчера пък вика на една съученичка да задържи листа,че да може да се подпише,но тя не го разбра.И после той и каза"Госпожице, без пипане нищо не става..." Как се изчерви,горката...![]()
Има и още, но се не сещам в момента
[сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм]
Г-жата по английски, побъркана от шума в стаята: На някои и по две глави може да им паднат!
Господина ни по Физика към моя съученичка: "А тии..моето момиче..свириш ли?" (в буквалния смисъл я попита). Господина ни по География към всички: "Ще ви изпитам..и ще ви хареса!"
![]()
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
Тоя по испански:
" По двама - трима на учебник рабирам, ама четирима вече си е групов секс."
Беше отдавна..и не е за секс,ама мн ме изкефи класната ни в 3-ти клас кат изтърси..
И относно връх Мусака...
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
коя е тази?аз сега уча там и ми е интересно...Първоначално написано от Atula
![]()