.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94
    Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Един от моя клас си белеше портокал в часа по физика и госпожата от 5 минути го търпи и накрая каза : "Лапай го и мълчи!"(портокала, де)
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    у вас
    Класната вика : Айде да се изчукваме де!!
    Превод: АЙДЕ ДА СЕ ИЗЧАКВАМЕ ДЕ!!!
    Тъй като сички говорихме заедно и нищо не се разбираше и тя реши да вътвори ред ама саму на хвърли в тъча от смях.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Професор в Тракийски университет обяснява "Защо таза на момичетата трябва да е по-широк"

-За да може на момчетата да им е по-удобно :P
    ~ EviL DeViL ~

Повече от фен
    Вас,момичета,кой ви реже и ви изстисква?-ставаше въпрос за цивилизацията и как на времето е нямало такива уреди.(учителка по история)
    Теб,минах ли те или не съм?-при проверка на учениците в час(г-жата по информатика)

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Da. Ma ne kazvai na nikoi
    То,защото никой не знае.Тази жена е невероятно готина.Любимия й лаф е "Аз пия Гинкобилоба за по-добра памет и след половин час се питам: "Абе,аз пих ли или не?!"
    Da taka e. I e edna ot nai-gotinite uchitelki. Nishto losho ne moga da kajaza neq.
    Ти да не си учил там?
    O da. Az i bqh edin ot lubimcite.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Вчера имаме 3 часа немски, в едното междучасие аз лакирам една съученичка и и рисувам някви неща по ноктите...идва госпожата, пита ме нещо и накрая изцепва:
    Г-жа: -Ти целия клас ли обслужваш?!?
    Аз: Ааааа, не, за първи път ми се случва.

Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Ахаха
    Не мога да ви го обясня,бе мамка му...
    Даскала по математика показваше как няква учевничка обяснила кво е цилиндър...кака си движела ръцете се е дно лъска....оф мамка му супер смешно бешееее

Град
    dosta go smenqm
    ДАСКАЛКАТА ПО ГЕОГРАФИЯ КЪМ МОМ4ЕТАТА : МОМЧЕТА АЙДЕ ПО СЕРИОЗНО СПРЕТЕ ДА МИСЛИТЕ СЪС ДОЛНАТА СИ ГЛАВА по фИЗИКА : КАКВО МЕ ЗЯПАТЕ ТОЛКОВА ЛИ ВИ Е ЧУДНО НА ВСЯКА УЧИТЕЛКА МОЖЕ ДА И СЕ ОТВОРИ ЦИПЪТ ЕМЧИ КАЖЕТЕ ДА ГО ЗАКОПЧАЯ ДЕ ПЪК И КАКВО щЕ ВИДИТЕ АА САМО ГАЩИТЕ МИ ГОЛЯМА РАБОТА ПО ХИМИЯ КЪМ МОМИ4ЕТАТА : КАКВО СТЕ СА ОКИЧИЛИ КАТО ДУНАВ МОСКИТЕ
    No martini .. no party..

Извинявай,Теди,но името "Теодор" е много педераско...Аз за това кръстих сина си "Тодор" (госпожа по английски) а веднъж този Теди на класно по бел беше писал "във фъгъла" вместо "в ъгъла"...това в 7 клас ...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    "Според мен най-инетерсното от "Ромео и Жулиета" е дали те са изкунсумирали своята любов?" - учителка по Литература МГ- Плевен.
    Тя тази жена във всичко намираше секс.

хахаха, коя бе
    Собственост на Canis_Dirus

Учителката ни по история:
    Спри се, че ще си извадиш нещо и ще откача!
    (да не си играе с една пръчка, че да не си извади окото )
    Стига си си играл с главичката, ами слушай!
    (имаше предвид горната)

в час по музика 7клас..
    "Дай го тоя банан и без тфа не ти тряа!" (учителка)

Град
    Plovdiv
    daskalka po myzika kum men :
    "krasavice..ne sum genekolog 4e da mi zastavash taka" (bqh s ediniq krak na 4ina)
    daskala po istoriq kum edna fr:
    "da si svalq li kolana da me naplqskash"

Амм г-на ми по физика мин. година в часа обясняваше нещо си там.. и вика: "Абе тия дето лапат дървото (т.е. термитите) как се наричаха бе? Лапачите на дървото" .. Или пък др. път: " Духаш и става (всички избухват в смях, а той пак) .. Да, духаш и става!" и го повтори 4 пъти Трети случай: Г-на: " Дифузията е проникване на едно тяло в друго'' Един съученик: "Това се нарича Секс г-не! "

Госпожата по психология: В тоя клас момичетата сте малко и бойни, но те момчетата ще ви оправят, спокойно.

Или господина по математика: Вие всички и особено там тройката сте толкова назад с материала, че колкото и да се опитвам да ви го вкарам, вие не поемате, затова повече няма да си правя труда, оставям ви да се оправяте сами.

Учителка по история доктува план на урок за облеклото на българите по време на възраждането ( так амисля че беше) в -6ти клас . " Следваща по д точка : Облеклото на българите прашки тире прашки....( кратка пауса да се псомеем и тя и класа ) Ама сега да не вземето да го напишете! "
    Ей тази даскалак ми беше любима много смях има внейните часове

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    1)Daskal po himiq-Direktora-7mi klas - "Uchenici,himiqta e kato seksa.Ili se poluchava,ili e pylen proval!"
    2) V chas po himiq,9ti klas,uchenichka si e vdignala krakata i leko gi e raztvorila,uchitelkata-"Tazi poza si ima po-udobni prednaznacheniq."
    3)V chas po matematika,8mi ili 9ti klas,uchitelkata"I haide,da go napravim." (Da reshim zadachata.)
    4)V chas po biologiq,10ti klas,uchitelkata kym men-"Milichka,ti samo po kotence li si?"...direkten vypros i mrysen smqh
    5)Noseshe se,che uchitelkata po himiq vleznala pri 12ti klas i zapochnala da im se obqsnqva kak myjete sa pylni goveda i che nqmalo koi da q zadovoli.
    6)Noseshe se,che v tehnikum v Bs,veche profesionalna gimnaziq,uchitelka zaplashva sys izpit cql klas,ako nqkoi ne i napravi bebe.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Sа6о pita gospojata po fizika: Gsopojo, da si predstavim, 4e az sum kraiputno durvo, a vie kola.Zabivate se v men. Kakvo 6te stane?
    Gospojata: Ami Aleksandre, tui kato si edno mlado, zdravo i hubavo durvo, taka 6te te zabiq, 4e 6te te skur6a
    Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    1)Daskal po himiq-Direktora-7mi klas - "Uchenici,himiqta e kato seksa.Ili se poluchava,ili e pylen proval!"
    2) V chas po himiq,9ti klas,uchenichka si e vdignala krakata i leko gi e raztvorila,uchitelkata-"Tazi poza si ima po-udobni prednaznacheniq."
    3)V chas po matematika,8mi ili 9ti klas,uchitelkata"I haide,da go napravim." (Da reshim zadachata.)
    4)V chas po biologiq,10ti klas,uchitelkata kym men-"Milichka,ti samo po kotence li si?"...direkten vypros i mrysen smqh
    5)Noseshe se,che uchitelkata po himiq vleznala pri 12ti klas i zapochnala da im se obqsnqva kak myjete sa pylni goveda i che nqmalo koi da q zadovoli.
    6)Noseshe se,che v tehnikum v Bs,veche profesionalna gimnaziq,uchitelka zaplashva sys izpit cql klas,ako nqkoi ne i napravi bebe.
    пффф верно бе , аз ги бях забрайла
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Класната вика на едно момче,което говореше -"Николае, ще те чукам ли...аааа...чакам"
    А даскала по етика е пълен с такива бисери.
    Веднъж ни разправа,че ако в клас дойде някой млад учител на момичетата ще им затрепери горната част на блузките, а ако дойде млада учителка-на момчетата ще им затреперят други неща.
    Вчера пък вика на една съученичка да задържи листа,че да може да се подпише,но тя не го разбра.И после той и каза"Госпожице, без пипане нищо не става..." Как се изчерви,горката...
    Има и още, но се не сещам в момента
    [сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм]

Г-жата по английски, побъркана от шума в стаята: На някои и по две глави може да им паднат!

Господина ни по Физика към моя съученичка: "А тии..моето момиче..свириш ли?" (в буквалния смисъл я попита ). Господина ни по География към всички: "Ще ви изпитам..и ще ви хареса!"
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Тоя по испански:
    " По двама - трима на учебник рабирам, ама четирима вече си е групов секс."

Беше отдавна..и не е за секс,ама мн ме изкефи класната ни в 3-ти клас кат изтърси..

И относно връх Мусака...
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    "Според мен най-инетерсното от "Ромео и Жулиета" е дали те са изкунсумирали своята любов?" - учителка по Литература МГ- Плевен.
    Тя тази жена във всичко намираше секс.
    коя е тази?аз сега уча там и ми е интересно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си