.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    Варна

мустака с епилатор

Някой от вас махал ли си е от вас мустака с епилатор (момичетата), защото майка ми наскоро си го махна с епилатор и 'и е много добре..... споделете моля ви се, за да знам дали и аз да си го махна така?

гледай да не си махнеш космите по носа

Майка ми пробва, но й стана на пъпки после и се отказа от тази процедура

Голям фен
    Град
    sofia
    С лентички ми звучи по-безопасно

Голям фен
    i az sym probvala s epilator no ne mi stava na pypki,za6toto si slojih ot edin balsam sled brysnene(vzeh go ot brat mi) i efekta e super,a i ve4e po4iti nqmam kosym4eta
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

ходи в ив роше на витошка мн е добро обслужването и процедурата е само 5 лв. а ив роше се намира някъде втория третия магазин след първата пряка от дясната страна като тръгнеш посока от НДК към Лъвов мост. ако някой иска телефон да ми пише ЛС
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

S epilator ima vazmojnost da ti se poqvqt pap4ici zatova spored men po dobre e s lenti4ki
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    in your sweet dreams
    алелеее кфи сте вие момичета с мустаци ... а иначе епилатора е за крака и ръце - по добре с лентички
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

otnosno el4ety:
    da ti kat ti kaat mustaci da ne si predstavq6 brada,govori se za malko no vse pak vidimi 4erni kosum4eta nad gornata ustna i to nai 4esto nad krai6tata.
    mm spored men e po dobre s lenti4ki 6toto s epilatora mai boli pove4e a i kojata ti e nejna i moje naistina da se poqvqt pup4ici koeto ne e hi4 hubavo

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    otnosno el4ety:
    da ti kat ti kaat mustaci da ne si predstavq6 brada,govori se za malko no vse pak vidimi 4erni kosum4eta nad gornata ustna i to nai 4esto nad krai6tata.
    mm spored men e po dobre s lenti4ki 6toto s epilatora mai boli pove4e a i kojata ti e nejna i moje naistina da se poqvqt pup4ici koeto ne e hi4 hubavo
    е да де знам че не става думи за мустаци като на баща ми ама все пак ми е малко странно айде късмет
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    Варна
    а като си ги махна с лентичките за колко време седи зачервено????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си