- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мустака с епилатор
Някой от вас махал ли си е от вас мустака с епилатор (момичетата), защото майка ми наскоро си го махна с епилатор и 'и е много добре..... споделете моля ви се, за да знам дали и аз да си го махна така?![]()
Майка ми пробва, но й стана на пъпки после и се отказа от тази процедура
С лентички ми звучи по-безопасно
i az sym probvala s epilator no ne mi stava na pypki,za6toto si slojih ot edin balsam sled brysnene(vzeh go ot brat mi) i efekta e super,a i ve4e po4iti nqmam kosym4eta
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
ходи в ив роше на витошка мн е добро обслужването и процедурата е само 5 лв. а ив роше се намира някъде втория третия магазин след първата пряка от дясната страна като тръгнеш посока от НДК към Лъвов мост. ако някой иска телефон да ми пише ЛС
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
S epilator ima vazmojnost da ti se poqvqt pap4ici zatova spored men po dobre e s lenti4ki![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
otnosno el4ety:
da ti kat ti kaat mustaci da ne si predstavq6 brada,govori se za malko no vse pak vidimi 4erni kosum4eta nad gornata ustna i to nai 4esto nad krai6tata.![]()
mm spored men e po dobre s lenti4ki 6toto s epilatora mai boli pove4e a i kojata ti e nejna i moje naistina da se poqvqt pup4ici koeto ne e hi4 hubavo![]()
![]()
а като си ги махна с лентичките за колко време седи зачервено????